Nu drar jag!

Om tio minuter far jag så skriver ett sista inlägg.
Det kommer bli så himla roligt i london.
aja, ha de så bra här hemma i sverige ;)

skittå! :(

Nu har man ätit också, nudlar. innan gick jag till konsum för kom på att jag ville ha frukt på bussen så köpte jag lite godis också. (a). och nu har jag ont i min tå. riktigt ont. de ilar och är jobbigt. har packat med mig tejp så jag kan tejpa tån på morgonen innan vi drar ut och promenerar en massa, får hoppas att de hjälper lite iaf. annars var jag inte vad jag gör. har bara 2 pronaxen och 3 alvedon med mig. menmen, de kommer bli roligt iaf! :D
Jag kommer ju inte blogga här medans vi är därborta utan klassen kommer blogga på vår blogg: Londonbabe.blogg.se. Läs där så får ni veta vad som händer undertiden :D

Snart snart snart!

Nu var sista skoldagen innan london avklarad. Vi fick sluta tidigare på median, snäll som kajsa är. Efter skolan drog jag till stan och köpte chokladmjölk till bussen, mums säger jag bara. Nu ligger jag bara och slappar i soffan, väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag kan gå och möta upp Anna och lämna min lägenhetesnyckel. Två stycken ska sova i lägenheten närsta helg så dom behöver den.
Nej, nu ska jag nog he mig upp ur soffan och gå och duscha!

Adjöken! :D


Sussie :)

Till Mullz: super! Du får bli min tolk och talare ibland om de behövs :D


Jag är trött, sov 4,5 timmar inatt så det kommer att bli en tidigkväll ikväll.
Det blev en lyckad kväll igår för sussie, hon hade roligt och höll på att skratta ihjäl sig när vi visade bildspelet och filmen. På dagen hade hon varit och fått massage och fixat till sig på Karma och när hon kom till folkan blev det middag, tacosbuffe. Innan middan visade vi bildspelet och efter vart det filmen. vi lekte även lite lekar och sånt, dansade gjorde endel också. :)
Efter ett tag drog jag och felle hem och såg OC, jag sov under den mesta av tiden menx), vid halv 3 på natten ringde mor och sa att vi kunde komma och städa, så 03.10 ungefär for vi till folkan och städade. När vi kom hem var föräldrarna fortfarande vakne så vi gick ner och snackade. så vi somnade nog inte förrän 5 tiden. Men rätt skoj kväll iaf :)

Grattis ännu en gång i efterskott Sussie! :D

Thåström och sommar! :D

LYCKLIG!!
Pappa kom just hem och frågade om jag ville med upp till Luleå sista helgen i Juli för thåström spelar där då!! :D
Sommaren kommer bli så jävla bra som det verkar nu :D

Frågor x)

Fick en fråga av bästa Linnea om vad jag ska göra på mitt sommarjobb.
Såhär står det i papperen. "Målning, snickerarbeten, städning, Slyröjning och arbete för att utveckla slalombacke". :)

Fick även en fråga av Mullz om hur taggad jag är på London fårn 1-10.
10 gånger flera miljoner :D
Känner mig inte längre nervös heller, förut var jag nervös inför att snacka engelska. men de kommer nog gå, mina kompisar får annars hjälpa mig. x)

Jobb! !

Glömde ju säga att jag fått sommarjobb på bureberget, får 37 spänn i timmen. Jävla snåljåpar! x)
Men ska vara glad att jag fått ett jobb iaf :)

:)

Jag har hunnit med massor idag:
* Duschat
* Åkt till stan och hämtat mina Pund och gjort annat i stan också
* Åkt till Piteå och klippt mig
* Åkt hem och firat morfar
* Skjutsat Mysan på moppen och lärt henne köra moppe.
* Färgat mammas hår

De kanske inte verkar så mycket men de är mycket. Att åka upp till Piteå och bli klippt och sånt brukar ta en hel dag i vanliga fall. Men nu for jag och emma från bureå vid halv 1 och var framme nån gång just före två. Och sen var vi hemma i bureå före sex. Och sen haft kalas för morfar och massa sånt :) Jag känner mig duktig!

Imorgon är det fest för Sussie, hon har fyllt 40 år, så jag kommer nog inte skriva så mycket då, felle kommer på dan nån gång så vi ska göra oss klar och tror hon skulle fota notus till hennes arbete, esch jag minns inte. haha.


Bråk bråk och ännu mer bråk

Det är inte alls roligt att komma hem på helgerna, det är bara en massa bråk så får man höra en massa saker man inte vill. så jag har bestämt själv, i min egen lilla hjärna, att helgen efter att vi kommit hem från london far jag inte hem. Jag orkar inte! Då kan dom också få supa skallen av sig själv. Jag slipper se på och då har dom de nog så underbart utan bråk tillsammans så då slipper han klaga och gå med sina jävla viskningar för sig själv som vi ändå hör. Fyfan!

Jag vill bara tillbaka till Umeå..

super! :D

allt känns så himla bra just nu! känns som jag kan klara allt och jag föralltid kommer må såhär bra. det är så underbart! livet är underbart just nu. alla problem, allt jag gått igenom, kommer lösa sig. tillslut så. man måste bara ha lite tålamod och acceptera sina nedgångar. för livet är fan inte perfekt, de kommer och går problem hela tiden men måste bara lära sig att ta dom och inte gräva ner sig så mycket  som jag alltid har gjort. visst, de är helt okej att gråta, sörja dom som gått bort. bearbeta de man gått igenom. man måste göra de! men man kan inte stå fast i gropen hela tiden. vi måste se framåt och inte bakåt. ikväll ser jag bara en framtid. och de är underbart. jag känner mig stark. jag har alla mina vänner runt om mig. jag har min familj, min underbara hund. och jag har viljan, viljan att klara de här! för jag kan. jag är inte dåligare än alla andra bara för jag har de svårt i skolan, jag är inte dåligare än andra för att jag har blivit utsatt för ett övergrepp, jag är inte dåligare än andra för att jag tagit helt fel beslut i livet. Nej, absolut inte. jag är kanske starkare än alla andra för jag har klarat mig hit och för att jag vill klara mig längre. för jag kan. livet är helt underbart ikväll! och jag älskar alla mina vänner, min familj, min vovve!

Tack, vican, lovisa, linnea, matilda, julia, felle, jossa, mamma, pappa, syster, becca, frida, sandra, anna, sussie, linnéa, angelica, miranda, mullz, tina, linda, farmor, farfar, mormor, morfar, matte, daniel, david, anna, my, isa, sara, roxy, emma, Jolina, Emely, Kevin, Emma, tuva. säkert har jag glömt massa också men alla ni som någon gång under min livstid har funnits i mitt liv tack! <3

Jag klarar de här, jag mår bra, jag kan, jag är stark! :D

Foton

Ska snart springa ut till bussen för att åka in till stan. Slänger upp några bilder :)


-

Huvva vilken dag! De började redan i morse då mobilen ringde för väckning, jag ville inte alls kliva upp. När jag väl kom till skolan och skulle äta frukost fick jag i mig en halv macka. Sen hade vi matte B och jag hatar matten så himla mycket, om man kunde skjuta den så skulle jag gjort de för länge sedan. De enda positiva med matten idag var att vi HAR FÅTT EN NY LÄRARE!! Annika har matte A nu och vi ska ha nya enda till SOMMARLOVET. Så underbart bra! Hatar annika, hon suger, man fattar ingenting av vad hon babblar om. Aja. på matten håller vi på med någon slags raport och då gjorde jag fel typ helatiden så jag fick springa och leta sudd men hittade inget och sen skulle jag ha en linjal men hittade de inte heller. bajssaker som försvinner när man behöver dom. Efter matten började väl dagen bli lite bättre. Påväg till idrotten sparkar linnea på en sak som hon trodde var lös fast satt fast i marken och snubblade, jag höll på att skratta ihjäl mig!! på idrotten hade vi brännboll och jag fick in några för mig bra slag. brukar aldrig träffa den där förbannade bollen. Efter lunch fick vi sluta eftersom alla Matte A hade nationelle prov och de är inte så många i klassen som går Matte B och kajsa skulle vakta inne hos dom som hade nationella. :)

Senare idag ska jag in till stan och fika med Linda, mysigt!
Nu ska jag fortsätta ta emot alla hundratals låtar syster skickar till mig :o

ängel..

Det har gått nästan 14 månader men det tar ändå ont. Ska smärta och saknaden någon gång försvinna? Nej, tyvärr Nea den kommer altid finnas där.
varför kan människor som har gått inte komma tillbaka, en sista gång, så man får säga en sista grej, säga hur mycket personen betyder för en, hur mycket man älskar den?
varför försvann just dom jag älskade? varför kunde inte någon annan dö istället för dom jag kände? Varför? Varför? Varför? Samtidigt som jag stället mig dessa frågor känner jag mig så jävla dum. Ingen ska få känna en sådan smärta som efter en person som gått bort. Men när man känner så grym smärta så vill man bara få bort den, jag skulle kunna göra vad som helst bara jag slapp detta. Kom tillbaka!
14 månader. det är för länge ängel. ta och kom hem nu! vi behöver dig här..


Gladiligladglad! :)

Jag är glad ikväll, allt känns bra. Ligger och latar mig i soffan med musik som jag fått av Syster idag och snackar med Jossa och Angelica. Snart ska jag sätta på teven och se Sjukhuset nördig som jag är i de. Imorgon ska jag och Linda gå och fika också, de kommer bli mysigt, de blit säkert café station men där är de smarrigt som sjutton vill jag lova.


Lägenheten! :)

Duktiga Nea har varit framme igen. Jag har städat lägenheten OCH möblerat om helt själv. Jag är så duktig ibland. Nu ser det ut såhär. Förut hade jag sängen under fönstret, soffan hade jag där sängens ungefära mitt är nu och tv har jag bara vridit lite. :)
Köket kan man se lite av i vänstra hörnet, jag ville inte fota de eftersom jag inte har diskat så det ser förjävligt ut där. x)



Detta är då min hall, ytterkläder och massa reklam både i hyllan och i dom där påsarna, jag tror de är dagt att sätta upp en lapp på dörren där det står "ingen reklam tack" eller nått sånt x)
Toan är "bakom" kortet, alltså där jag står och fotar.
Jag har väl inte dne snyggaste lägenheten men skit samma, jag ska bara bo här ett år till SEN KOMMER FELLEPELLE!! :D Så jäkla roligt, jag längtar!! :)

GES

Åh älskar musik som man lyssnade på förut eller som mamma och pappa har lyssnat på någon gång under ens barndom. Just nu är det GES som spelas för fullt och har spelats sedan fredags.  :)

Bilder!

Fyra bilder som jag gillar från i helgen :)

Mys med kompisar!

Gårkvällen var mysig med vännerna. Packet, godis, fruktsallad och blåbärs paj som mamma gjorde åt oss. De var riktigt gott men fy tysan så mätt man blev! Eurovision sågs av oss också. Jag tycker Norge och Island var bäst. Sverige var ju bra, hon är så grymt duktig på att sjuga och jag tycker verkligen var värd en högre plats än hon fick. menmen inget att göra åt. bara att kvala sig in nästa år också. Jag tror vi fixar de. Här kommer lite bilder från kvällen :)

"Gravida" Julia xD


Tack för presenterna :D

-


Nu när jag är här i bureå vill jag bara ta med mig notus och bege mig till Umeå!

Bilder!

Här kommer lite bilder, de flesta är gamla men jag älskar att kolla igenom äldre bilder och minnas tillbaka. :)
                               

Middag hos mormor :)

Jag och mamma blev bjudna på middag hos mormor och morfar tillsammans med morbror och de var riktigt gott! Grillat med kluftpotatis och en underbart god sallad. När vi först kom dit blev vi uttvingad av morfar. Han ville att vi skulle hjälpa till med att flytta ett, vad ska jag kalla de?, hus? Han har nämligen fått hönd + en tupp i 65 års present av mormor. Morfar var så glad över presenten och hade planerat och skulle fixa så hönsen skulle trivas. Citat från han "Hönsen måste ju få en etta med kokvrå" och sen sa han eller om de var någon annan när han hittade ett par "hållare" till växter och han satte ner dom i marken "och en uteplats måste också" hahha vad vi skrattade. De är så skönt att se mormor och morfar glada! Och jag ska "få" en av hönorna!! :D Jag blev överglad när morfar berättade att han skulle ha hönor på gården. jag har länge velat att mamma och pappa ska ha höns men dom har sagt nej. jag tycker de är lite roligt med höns (a).
Och lillabamseman, så slut han håller på att vara. man såg riktigt hur svårt han hade att gå i trappen nu. han har nog inte så länge kvar att leva. jag ska nog ta fler kort på han i helgen så mormor och morfar kan skriva ut dom och rama in. jag ska ge mormor korten jag tog i vintras imorgon. jag hoppas hon blir glad av dom :).

Äntligen hemma! :)

Jag är äntligen hemma hos min älskade vovve! Ikväll blir det att bara mysa med mamma och Notus med god middag och godis. Morbror kommer och ska klippas också. Alltid lite roligt att träffa släkt tycker jag. Nu kom mamma hem så ska koka kaffe till henne :D
 

Tjo :)

Nu har jag bytt till blogg.se. Är så grymt less på blogspot! Dessutom kan man fixa och trixa mer med designen här på blogg.se så bloggen blir lite roligare. :)
Bilden är fotad av mamma i helgen. den var helt underbart vacker!

RSS 2.0