- 30 juni 2009

Myskväll igår med kompisarna. Satt bara och pratade strunt från sex till tio ungefär. Tack för kvällen! :)

Idag händer det inte så mycket tror jag. Jag och notus har tränat lite lydnad och det gick riktigt bra, han gick rakt, satte sig rakt och höll apportblocket, även om han släppte de för tidigt många gånger så. x).
Tidigare idag när jag skulle lägga mig för att sola på ett täcke som jag lagt ut innan jag gick in och hämtade en kudde så låg notus där helt plötsligt. Och han tar inte upp en lite del av täcket utan HEELA. fattar inte hur han lyckas. likadant med katten när hon lägger sig på ens plats, då lyckas hon ta upp hela. hon är ju ändå mini. knasdjur!

Nu ska jag och notus promenera ner till mormor och låna kameran sedan vidare till agilitybanan. Länge sedan sist, idag ska vi nog mest bara träna in slalom, det går trögt där så får börja lägga ner lite tid. Aja, adjöken :D

Om någon inte har något att göra ikväll så kan ni ju höra av er?! (a)



- ta mig tillbaka till London! <3

- 29 juni 2009

Det händer inte så mycket idag. Ska snart börja cykla till stugan (7kilometer) för att äta middag. Min kära mor kom med förslaget att jag skulle cykla dit för notus behöver motion. Jag gruvar mig för jag hatar att cykla/köra moppe där de bara är skog runt om mig. menmen, de ska nog gå bra.

Bilder sedan i fredags

- en lite drogad vovve på kvällen, han hade just börjat ställa sig och gå här så han behövde stöd för at inte falla omkull x)


- Vi körde charader och denna lapp fick jag "ängnes jung", pappa har skrivit den, och han menade Angus young en bandmedlem i ACDC x)

Sommar! :D

Vad har hänt idag?
Jag, mamma, pappa och notus for ut i stugan för jag och mamma ville bada. Det var bra mycket varmare i vattnet idag än de var igår. Vi lyckades doppa oss fort och mamma kunde till och med simma ut en bit. Men fyfan vad äckligt det var med gräset som for mot kroppen och virade sig runt benen.
När vi kom hem från stugan hände det inte så mycket, skolade, spelade lite sims 3. Vi beställde kinamat till middag, mums, så jag och syster for in till stan och hämtade maten. Efter skulle Emma vattna blommorna och de slutade med vattenkrig. Vi, eller jag, drog in pappa också fast lyckades inte blöta ner han så mycket. Det slutade med att syster min var så snäll att putta in mig i buskarna så jag trampade på en kvist och fick ett enligt mig stort sår i hälen, såret är typ 2 centimeter långt och ändå rätt djupt. Efter slogs vi lite om vattenslangen också. x) Jag älskar vattenkrig med familjen!

Notus är dundersöt med sin tratt, han blir inte lika irriterad idag som han blev igår när han krockar in i saker. Han har även sprungit in i mig två gånger idag med tratten, inte så värst skönt att få den bak i benen. Älskade vovve.

Klockan börjar bli mycket så jag ska gå och lägga mig snart, har borta min bok så det suger.
Godnatt!


- varför ska du envisas med att hålla fast vid henne?


- 27 juni 2009

Huvva vilken natt! Vi gick och lade oss vid tio tiden igår kväll i källaren tillsammans med notus. Han somnade väldigt fort. Men vid två tiden inatt vaknade han och började gnälla. Jag låg och kliade han, tog av han tratten, hjälte han lägga till sig (då han fortfarande var lite groggy och inte kunde styra kroppen riktigt), tog på han en filt (dom har svårt att hålla värmen när de är opererad), tog av han filten då han bara började gnälla mer och kliade han ännu mer. Inget hjälpte, då 40-45 i tre vaknade mamma av att jag försökte få notus att vara tyst. Då kom jag på att han kanske ville upp, så vi hjälper han upp för trappen och där går han mot dörren. Så vi tar ut han, låter han kissa och han går runt huset, sedan går vi in och lägger oss uppe igen, tar på han tratten igen då vi tagit av den för att få oss upp för trappen, där blir han sitt vanliga Jag och ska bli kliad i sängen och så dunsar han bara ner. x). Han slutar inte gnälla, så tillslut vid halv fem-fem tiden tar mamma av han tratten och då slutar han gnälla och då äntligen får vi sova. Vi sover till halv tio då syster kommer in och börjar snacka med mamma och sen kommer pappa in.
Han ska ha tratt i 10 dagar, så hur nätterna hädanefter vette fan hur ska gå. Känner mig inte precis peppad. Vet inte hur denna natt kommer bli heller, mamma och pappa kommer säkert vara full så kommer nog få ta hand om han själv, som tur är kan han gå nu utan att vigla så man vågar väl släppa iväg han mer än förra natten. :)

Senare idag iaf blir det bröllop, känner mig inte peppad på de heller men. Måste ju iaf få se fanny i klänning och felle läsa en dikt. ;).
Vädret är helt underbart, 30 grader varmt. Kanske lite för varmt för att vara ute men bättre de än att de regnar. Vi har varit i stugan där jag och mamma tog oss ett dopp, riktigt skönt när man väl fått sig i. :)


- 26 juni 2009

De är grymt varmt ute men ändå skönt. Fick sluta tidigare på jobbet idag för det fanns inget att göra. Så jag hinner träffa sandra, om dom kommer. det verkar som så iaf. sedan kanske jag hinner följa med och hämta notus också, han är ju och kastreras, stackars lilla vovve.

aja, nu ska jag ut i solen igen.

hoppas ni har det bra i värmen, kom ihåg att dricka en massa vatten ;) xD

- STADSFESTEN! :D

TIGER LOU KOMMER PÅ STADSFESTEN!!!!!

:D:D:D:D:D



http://www.youtube.com/watch?v=ilI9g1AOOAE


- myskväll med mycket skratt

Gårkvällen var helt jäkla perfekt. Så kul jag hade och jag tror linnea och vican hade lika roligt.
Vi paddlade kanot ut till en ö där vi grillade pinnbröd som jag och linnea hade gjort just innan vi gav oss av. Så när jag och linna har tagit en liten bit av degen och vican ska ta så hittar hon en stoor smarklump, oops. fasen så roligt de var när vi försökte knåda in den, de gick typ inte. jag och linnea skrattade hur mycket som helst. vi försökte få dom på andra sida att ge oss lite mjöl men det gick inte så bra, vi fick aldrig något mjöl. så vi packade ihop och skulle bege oss till sandbanken och bada. men så har jag och vican kommit oss i kanoten och hon tappar åren så hon lutar sig och försöker få tag i åran så håller den på att tippa så båda två lutar sig bakåt och då tippar vi. Med alla saker och mobilerna i vattnet. ojoj vad kul det var. vad jag skrattade under tiden vi var på ön. Efter att vi fått tag i sakerna och öst ur kanoten, torkat mobilerna så vill inte vican bada längre. tråkigt!! jag skulle lätt kunnat bada :D men vi for hem, vican gick hem, jag cyklade hem, bytte kläder och körde moppe till linneas stall där jag och linnea for ut och körde myra och red joggan samtidigt. linnea körde myra och jag red joggan. det var riktigt skönt ute och väldigt mysig tur. idag har jag ont i rumpan, joggan har inte härlig sadel precis x)


Tack för den mysiga kvällen! <3


- sommar sommar sommar :D

Skit vad varmt de är här uppe nu, 24-25 grader i skuggan. Imorgon och på fredag ska det vara 28-30 grader, och jag måste jobba. känns inte så roligt men som tur är så kan jag och sara ligga ute och sola rätt mycket för vi har inte så mycket att göra. imorgon ska vi jobba ute en hel del också. och då ska jag komma ihåg shorts, idag var jag så dum så jag hade långbyxor.
ikväll blir det att paddla till björkön(?) med vican och Linnea för att grilla marshmellows(?). myspys. ska snart börja bege mig till Linnea.

måste också få berätta att jag badat för fösta gången i år. de var tänkt att jag bara skulle vada lite men jag gick ut tills vattnet var nästan till midjan med notus så han fick simma lite och då skvätte han ner mig så blev som ett dopp iaf. det var nite alls kallt i vattnet, ska nog bada fler gånger i veckan när det ska vara så grymt varmt. :)

Nej, nu ska jag ta och cykla till Linnea :)

Adjö!

- 23 Juni 2009

Det enda jag gjort på jobbet idag var att rensa i en hög, de tog kanske en halvtimme sedan har jag bara lagat mat och sedan suttit på en stol, någon gång har jag förflyttat mig till köket, suttit där och sen förflyttat mig ut och sen in på stolen igen. Roligt jobb, nej inte precis. De här suger  - som anna skulle sagt.
Vad händer ikväll? Vette tusan. Kanske träna notus. Jag vet inte. Ska iaf på en promenad med han senare. :)



- 15 månader, det tar så förbannat jävla ont!
(Jag saknar dig )



Massa bilder och lite babbel

Har börjat träna notus att ligga med hakan i baken. Han är så duktig, fattade nästan direkt vad han skulle göra och när vi sluade kunde han ligga en längre stund med hakan i marken. Notus är så söt när han ligger så också, för ibland far kinderna ut på han x)


Nu kom världens bästa syster med chips, mums (a)
Imorgon är det jobb igen, sen ska jag försöka ta mig upp på tallbaka och träna lite lydnad. Syster ska ringa till vetrinären imorgon på morgonen för att boka tid för kastrering. Hoppas han slutar lukta på allt då som hon säger att han kanske kommer göra. det är de enda jag gillar med kastreringen. Imorgon kväll kanske jag far till agilitybanan med han om han inte är allt för slut i huvudet. Var länge sedan sist.

Här kommer lite bilder också, dom är tagna med mobilen. :)


- En nyfiken vovve i lägenheten i umeå :)



- Från då jag, lovisa och vican var med varandra förra helgen :)


- Min lillkusin my :)


- Morfars höns som inte gillade mig, dom sprang ifrån mig när jag kom och skulle titta på dom :o


- Denna söta unge satt med mig och sara (som jag jobbar med, hoppas jag inte har fel namn nu x) ) och tjollrade på. Vi blev helt kära i henne. Så grymt söt :o


- Himlen på midsommarafton. :)

- 21 juni 2009

Travet igår kväll. Träffade älskade sara, tusan vad jag saknat henne. Det får inte ta såhär läng tid tills nästa gång vi ses! Blev itne så mycket att vara med linnea som det var planerat, hon träffade sina kompisar och gick emd dom medans jag gick med fellepelle och satt med sara ibland. x)
Jag och felle spelade lite men vann inte en krona. Vi skulle ha vunnit om itne sussie skulle bytt hästar till några dåliga. Blä på henne.

Idag händer det inte så mycket. Ska nog ut och spåra med notus så ska snart fara och lägga ut spår. Har varit en sväng på marknaden idag också när jag, mamma och pappa gick till byn. Träffade på kusin matte som notus älskar. Nu ska jag göra lite andra saker.

Adjöken<3


- Notus, just hemkommen till oss. <3

Äckelpappa

Igår fick mamma för sig att vi skulle till stugan. Jag visste ingenting förutom när hon hade packat klart och frågade mig om jag skulle med till stugan. Men det är mysigt där ute så jag följde med. Igår kväll när jag, mamma och pappa satt ute på altanen skulle pappa gå in och fylla på mammas vinglas så han fick ta och fylla på mitt cola glas också. Så kommer han ut och har världens flin och man ser riktigt att han har gjort något.
Jag: Vad har du gjort?
Pappa: "Va, ingenting"
Mamma går in.
Jag: " Men seriöst, vad har du gjort med våra glas?"
Pappa: "Jag har hett kardemumma i morsans glas"
Jag: "hahah"
Tar en klung av colan,
Jag: "Vad konstigt colan smakar"
Pappa: "Vadå?"
Så smakar han lite och her sedan i ett russin. Jagska peta upp de så känner jag något  som inte är ett russin. Jag flyger upp från bänken.
Jag: "vadfan var de där? Va har du hett i min cola?"
pappa håller på att garva ihjäl sig.
Jag: "Är de en räka? Fyfan så jävla äcklig du är!"
Då har jag druckit och allt från colan.
Hela dagen har han gått och kallat mig räkan. Äckelpappa xD


-

- 15 månader snart, men jag saknar dig bara mer. Varför kan du inte bara komma tillbaka? Samla ihop din aska, pussla ihop dina delar, plussa ihopkropp och själ och bli en människa igen. En levenade varelse som kan gå på jorden, som vi kan se, som vi kan höra, som vi kan känna. Sluta vara en enda själ som vandrar runt någonstans. Som finns i luften vi andas eller på molnen på himlen. De vackra, de rosa. Precis som du. Så fin, så vacker, så underbar.
Kevin, jag saknar dig!

- Jobbig tid

Det var inte så bra gårkväll så jag orkade inte skriva något. Vet inte om jag orka skriva så mycket på ett tag, mår inte så bra. Vi får väl se vad som händer och sker.

Hoppas ni har det bra :)



- Jag saknar dig.
Varför försvann du?
Varför stannade du inte kvar?
Varför gick du Kevin?

Kom tillbaka
Det tar ont i hela mig
och jag orkar inte andas

- första jobbdagen

Hann inte skriva något igår för slökt var här och åt middag och firade syster för hennes student och senare nörjdade jag the sims 3. De är galet roligt och ser helt annars ut.
Ska snart fara och börja jobba. Första dagen. Vi får lunch och skjuts upp på berget, väldigt lyxigt tycker jag. menmen, hinner inte skriva mer. Får se om jag skriver ikväll eller om morfar har hittat ett långt rep, då är nog jag och notus i skogen och söker för fullt :D:D

Ha en bra dag!

- Stugan <3

Har just kommit hem från stugan. Jag och pappa for dit i morse efter frukosten. Han fixade med båten och jag bara slappade och lekte med notus. De var sjukt mycket mygg och knott där så min skalle är sönderbiten av alla myggor. När vi körde hem och skulle svänga in i bure såg vi att det stog "årets by 2009", jag och pappa bara "är bureå en by?" haha vi trodde de var ett samhälle/ort. men tydligen inte. x)

Londonbild.

Från vänster längst upp: Angelica, Linnéa, Miranda, Mullz.
Nerifrån vänster: Tina, Therese, Isak

- emmas student

Nu har jag laddat in bilderna från idag i datorn så här kommer några. :)





- Grattis

Grattis syster på födelsedagen och till studenten! :D
(bilder kommer)

- inte mycket att säga

Har kommit hem från umeå nu. Fick köra bil heeela vägen. 12 mil alltså. Känner mig rätt duktig ändå.
Ikväll blir det att fara till Vican för att umgås med hon, julia och lovisa. Super säger jag bara.
Imorgon blir det lycksele då syster tar studenten. jag är så himla avis på henne, jag vill också ta studenten.

har inte mycket mer att skriva, vädret suger och det är jätte grönt här utanför systers fönster. Nu vet ni de också.
Hoppas ni har det bra alla :)

- godnatt

MVG i datakunskap!!! Mitt första MVG i slutbetygen. Jag är glad och jag är nöjd. Jag känner bara fan vad jag är bra just nu. jag klarade engelskan och jag klarade Matte B och jag fick MVG i datakunskap. Matten är nog det värsta jag gjort. och jag tycker synd om alla som ska läsa samma matte B som jag, tina, linnéa och ronja gjort nu ett halvår.

cyklade ju till stan ikväll. var inte alls så jobbigt som jag trodde. cyklade på en kvart ungefär. hem tog mycket längre tid, nästan en timme för jag cyklade massa andra vägar och virrade omkring. mötte även en hund som inte var så glad på notus, han morrade och skällde långt efter att vi gått förbi och notus brydde sig inte. nu ligger han helt utmattad under bordet, han har sovit sedan vi kom hem.
tror jag snart ska he igång en film för att somna till den. sånt är jag duktig på. men de är så grymt skönt så man kan ju inte låta bli att göra de.

Godnatt  :)
här kommer även en underbar låt, inte så bra video men hittade bara denna x)


- klageri x)

När man planerat att vara ute mycket en dag så ska det bli dåligt väder. Skoj, nej inte precis. Solen försvann för några timmar sedan. Den som var så skön i morse när jag och notus var ute. man blir inte alls på något bra humör när det r grått och trist. men en sak gjorde mig lite gladare, det var att min kusin tog hem poison - every rose has its thorn. har gått och nynnat på den hela dagen och jag bara älskar låten.
ett studentflak har kört förbi mitt fönster, tyvärr tomt men ändå lite roligt att se. dom är nog hur glada som helst idag. mamma sa att det var massa studenter i stan som hade samlats på torget eller nått. de låter så otroligt kul, jag längtar tills det är min tur att ta studenten.
och alla dessa bussar. vad jag blir less på dom. dom hörs hur mycket som helst och bara stör. blåa och fula är dom dessutom. och vissa busschaufförer är så jäkla otrevliga. jag villar de inte. och andra kan inte svenska så det blir jätte svårt när det blir något problem med ens biljett eller så som igår kväll när jag skulle hem och jag inte hade fått min biljett (här skickar man sms om man ska åkabuss så får man ett sms tillbaka och de ska man visa upp för han som kör) så kunde inte schauffären svenska så bra och jag förståd ingenting. han förstod inte mig heller, tyckte lite synd om han men ändå. om man ska jobba som schaufför måste man nog kunna lite bättre svenska om det skulle uppstå något sånt här.
nu ser jag att det har börjat blåsa också. det kommer säkert börja regna om en stund också. skit väder! notus ligger och sover igen, jäkla slöfock. x)

- Hämnd

Godmorgon :)
Notus har kommit nu och vi har hunnit vara på en promenad. Virrade bort mig lite så jag valde att försöka hitta hem innan det blev allt för mycket virring. Nu ligger han här på golvet och sover. Suckar ibland och är söt. Så fort han vaknat ska vi dra oss till coop konsum så jag får mig någon frukost. Senare någon gång efter middag så ska vi försöka cykla in till stan och sedan hem igen. Kanske besöker mamma och visar hur duktiga vi är. hah. Det är kanske 4-5 kilometer till stan och jag har väl inte den bästa kondisen men jag ska vara tjuri. Jag känner att jag bara babblar på men sluta läs om ni tycker det är ointressant! jadu, vad ska mer hända idag? kanske jag tar och ringer felle. Vara lite elak mot henne och väcka na. Mohaha. Skulle vara lite roligt faktiskt. Jag älskar elaka stunder (inte seriösa elaka som typ mobbing och såna dumheter, men när man väcker folk utan att dom vill bli väckta och spruta vatten och sånt:D). Jag ska vara super elak i sommar. Mot pappa i alla fall. Ska blöta ner han i massor. Han har alltid lyckats blöta ner mig varje sommar när vi har haft vattenkrig men nu jäklar ska det bli min tur. Jag ska låsa alla dörrar så han inte tar sig in. MOHAHAHAHA. Känns dig besegrad pappa. :D

Till Lovisa: På fredag tar syster studenten så då är jag i lycksele. Och på söndag kommer de folk hit som ska "fira" att hon tagit studenten. På lördag vet jag inte, kanske vi kan samla ihop alla då om folk inte är upptagna? :)

- skojskoj

Hemkommen från stan nu och det var riktigt trevligt där. Jag åkte en karusell och det var nog det värsta jag gjort i mitt liv. Fyfan så rädd jag var. men jag ångrar inte att jag åkte. vi körde även radiostyrda bildar två gånger och första gången höll jag på att skratta ihjäl mig, andra gången var inte lika rolig för då var några galningar där och man gjorde illa sig en massa men lite roligt var det iaf. har sagt hejdå till kompisarna nu också, kommer nog inte träffa dom på 10 veckor, kanske kommer träffa angelica men blir nog bara någon dag. Känns inte så roligt. Kanske ändå får ta och komma ner någon gång i sommar så kanske alla kan hitta på något tillsammans. vi får se helt enkelt :)

Ska snart ta och krypa ner, notus kommer tidigt så måste vara utvilad. Kan inte lägga mig och sova igen då precis, måste även ta mig en sväng till coop konsum för jag har ingen frukost här. Måste även inhandla någon slags middag. aja, onödigt vetande. x)


- Linnéa och Tina :)

- Jag mår bra!

Var väl inte den bästa skolavslutningen man haft, mycket bättre i grundskolan. Men skit samma, nu är det sommarlov till någon gång i agusti, vet inte när vi börjar om men får ta och ta reda på det. Får inte veta mina betyg idag som det var sagt för några hade inte lämnat in alla uppgifter så lärarna kunde inte sätta några betyg på dom därför påverkas med att inte få se sina betyg. Det suger väldigt mycket, är så nyfiken på mitt datakunskaps betyg. Hoppas verkligen på ett MVG där och tycker jag borde få det eftersom jag fick MVG på båda proven och så. Menmen, ska nog inte hoppas förmycket ändå så jag blir besviken. :)

Ikväll blir det att fara in till stan för att gå på tivolit som är här tillsammans med Angelica, Carro(?), Linnéa, Mullz och Tina. Ska bli roligt. Far ju som sagt hem på torsdag med mamma, orkade inte åka buss hem idag och ingen är ändå hemma så varför ska jag vara hemma då, jag kan lika gärna vara här då. Notus kommer också hit imorgon på morgonen då ska jag försöka träna med han. Han får även lite miljöbyte och tror det kan vara bra för Notus.

Jag mår väldigt bra. Även om vissa stunder är tunga och man känner bara en sån fruktansvärd saknad efter kevin så tar jag mig framåt. Och livet är inte en dans på rosenblad, de har jag lärt mig nu och man kan inte gräva ner sig i allt. Visst har jag saker i min bakgrund som är förjävliga och jag inte alls borde ha varit med om. Men jag kan inte ändra de. Jag måste bearbeta allt och sedan gå vidare. Jag hoppas jag en dag kan polisanmäla också. Jag klarar mig, jag är stark och har mina vänner, jag har min familj och min hund och jag har min katt. Och jag har min syster som jag börjar kunna prata med lite smått. Och det är sommar! Så jag mår bra, väldigt bra. :)

Kompisarna i bureå, vi måste hitta på något allihopa snart igen! :)


- Linnea och Julia :)

- Skolavslutning

Skolavslutning idag!!!
Så skönt det ska bli med sommar, göra vad man vill utan att tänka på läxa.

Hinner inte skriva mer, måste borsta tänderna och sen cykla till skolan.
Hoppas ni får en bra dag :D


- onödigt

För att jag orkar :D

SENASTE
1. Kompis du träffade: Klassen :)
2. Personen du pratatade med: Syster på msn och mamma i telefon :)
3. Du fick SMS av: Becca :D
4. Du kramade: Vican

IDAG
5. Kläder: tröja, linne, byxor
6. Bättre än igår: Ja

IMORGON
7. Är det: Skolavslutning :D
8. Planer: Skolan sen ha jag ingen aning
9. Något tråkigt som händer: Nja, lämna klassen över sommaren men kommer nog bara bli skönt

FAVORIT
10. Nummer: 7?
11. Färg: Röd kanske
12. Årstid: Sommar och höst
13. Saknar du någon: Ja :(
14. Humör för tillfället: Glad

 FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse? Snozade (?)
16. Vad åt du sist? Popcorn (a)
 17. Tror du på distansförållanden? Ja
18. Vem tänker du på just nu? Ingen speciell
19. Liknar du din mamma eller pappa? Mami
20. Ler du ofta? Japp :D
21. Välj en: kärlek, skönhet, kreativitet? Allt i ett? :p

LYCKA
22. Är du en glad person? Nu tror jag att jag är en glad människa
23. Vad gör dig glad? Vänner, musik, roliga människa? x)
24. Önskar du att du var lyckligare? de gör man väl
25. Är lycka överskattat? Nej
26. Kan musik göra dig glad? Ja :o

KÄRLEK
27. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dej"? Ja
28. Har du någonsin sagt ''Jag älskar dig'' och menat det?: Japp
29. Har du en flick/pojkvän?: Nej
30. Är du nöjd med det? Ja och nej
31. Är du kär? Nej

- Bilder från senaste tiden

Här kommer lite mobilbilder från den senaste tiden. :)

Påväg till London / London

Vi stannade och gick på toa och fikade just innan Gävle tror jag det var och då blev det lite promenad också :)

I London gick branlarmet så alla som bodde på vandrarhemmet fick gå ut, lite små roligt x)

Mimmi

Mimmi blev inte allt för glad när jag hedde ner henne i hinken x)

Brännbollsturneringen idag.

Finalen, EC1A mot Lärarna + några elever :)

Fotboll på gympan
'
Från grympan i tisdags när vi hade fotboll och allt var så "jätte" seriöst x)

Danielsten

Kolla tungan xD

- onödigt babbel

Efter att jag skrivit förra inlägget somnade jag och sov till någon gång vid fyra. Alltså 3,5 timma ungefär. Det var riktigt skönt. Jag har fått i mig lite mat också så nu är det bara städningen jag ska börja med, måste till OK också och fylla på mobilen annars tar jag mig inte hem imorgon. Fast vet inte riktigt hur jag ska göra. Känner för att stanna här några dagar och åka med mamma hem när hon ska hem från umeå. Men då är ju problemet att jag inte har något att göra här i umeå. Skulle ju funka om mamma tog med sig notus men hon håller på att vela om de typ.
Aja, ska fortsätta se tv nu.
Hoppas ni har och får en bra dag, inte alls dumt väder idag heller :)


- brännboll

Lyckade tillslut somna någon timme innan jag skulle upp. Men kände inte alls för att kliva upp så jag snozade (?) 10 min. Skööönt. Tog mig upp från min sköna säng och gjorde mig klar på 7 minuter och cyklade sedan till skolan där brännboll stod på schemat idag. Var inte alls sådär roligt som jag trodde de skulle bli, EC1A var bara seriösa och blev typ arg för ingenting, roligt? Nej, kan man inte bara ha roligt och  vara oseriösa någon gång, de är inte hela livet om man gör fel direkt. Aja, EC1A vann mot elevlagen så dom kom i final mot lärarna + några elever, där vann lärarna. Vi slutade 11 men gick och åt lite lunch sen drog jag hem. Har försökt locka håret med en plattång och gick väl sisådär. Ska försöka mig på de igen på morgonen i morgon om jag orkar och känner att jag är på humör, tålamod behövs och jag har väl inte det längsta tålamodet precis. x)
Blir att sega sig här i lägenheten resten av dagen, har inga pengar på mobilen så kan inte fara in till stan,skulle gärna gjort de, syster tar ju studenten + fyller år på fredag och jag har inte börjat köpa saker till henne än. Katastrof. eller kanske inte men. hon borde ju ändå få nånting gamkärringen. tiden går så jäkla fort nu tycker jag. vi hade nyss börjat 6:an och ni går jag ettan på gymnasiet och syster går ut. sjukt!

- Jag älskar dig!

- sömnen är långt härifrån

01.15
Jag kan inte sova. ligger bara och vrider mig. och på teven finns det inget att se. kanske slår på en film men har ingen lust att se någon film heller. skit natt helt enkelt.

-

Det var roligt att ha vican här. var länge sedan sist känns det som. Imorse blev vi väckt av en ännu okänd människa. Personen sa ingenting i luren och innan vican for hade människan ringt till henne 50 gånger säkert. riktigt less blev man tillslut.
ska snart gå och ta fram hinken med städgrejorna, ska storstäda lägenheten i veckan eftersom jag far hem och är hemma hela sommarlovet. känner mig inte peppad på att städa men måste tyvärr göras. ska också se en massa OTH för jag har äntligen fått resten av pregrammen. syster laddade hem dom igår. jag har även fått step up 1 &2 så ska nörda dom också nån gång i veckan. :)




Jag saknar dig sådär starkt och ont idag, så ont att jag vill slita upp bröstkorgen och ta ut saknaden.
Och jag ställer mig frågon "varför just du?"
Jag hatar att jag aldrig kommer få ett svar
Jag hatar att jag aldrig kommer få lära känna dig mer än vad jag gjorde
Jag hatar att jag aldrig kommer få träffa dig
Jag hatar att jag aldrig kommer få prata med dig mer
Jag hatar att du valde att gå
Jag hatar dig samtidigt som jag älskar dig


Demostration i skellefteå

Det är demostration (nazister och rasister mot de som inte gillar nazister/rasister)  i skellefteå idag. Pratade just med Vican igen och hon var livrädd, hon stod alldeles själv på busstationen och massa nazister kom och tågade med häst och vagn och massa instrument.
skulle vara lite roligt att se men känns ändå som att man inte riktigt vill vara ute på stan, det kommer bli mycket bråk ikväll och under dagen tror jag. hoppas det bara inte är med knivar och pistoler och allt för många skadas. det är lite onödigt tycker jag.


Två år sedan idag, huvva det är hemskt att tänka tillbaka på hur det var.
När man fick beskedet, hur ont det gjorde i hela sig. Det går inte beskriva.

Vican

Vaknade för någon timme sedan och hade mega ont i nacken och halsen men nu börjar det gå över. Sitter och ser "My suoer sweet 16" på MTV och det är ju helt sjukt vad dom får saker av sina föräldrar, bortskämda ungar! Ungarna är ju helt galna också. Nog med de. Vican kommer idag och ikväll ska vi vara med Angelica och Tina, angelica och tina vet inte om de eftersom hon ringde nyss, får medela dom senare :)

Ha en bra dag!


hah

"Mitt hjärngoogle söker"
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA!
xD

Horton!! <3<3

Är i umeå i helgen om jag inte nämnt de, känns rätt bra. skönt att slippa bure lite nu när man ska vara där en hel sommar. det är bara lite dumt för jag har inte så mycket att göra ikväll och det är tråkigt, ingen att gå med på tivolit eller vad det nu skulle vara inne i stan. men imorgon kommer Tina och Angelica det kommer nog bli roligt, vi ska se Horton. älskar filmen! <3
 


London<3


Sitter och lyssnar på James Blunt och känner bara hur jag längtar tillbaka till London. Det var så mysigt. Minns när vi satt på en resturang och dom spelade James blunt. Någon som vill spola tillbaka tiden?
Jag älskar London, alla borde fara dit, det är en underbar stad med helt otroliga människor, så artiga och snälla. Far dit någon gång!

smart dag

jag måste bara säga att sandra är nog världens smartaste ibland. idag kom hon på att jag och felle har körkort nästa sommar, iaf jag felle vet man aldrigx), så istället för att cykla till alvesta ska vi köra bil. problemet är bara att vi inte har någon bil men då kom "smart" felle på att hennes pappa har en bil utan tak som vi kanske får låna och då kom "smart" jag på att vi kan göra ett eget. Jag älskar smarta dagar, synd att dom inte kommer allt för ofta bara. :D

Världelösa dag

En sån världelös skoldag. Började med engelska där vi bara hade betygsamtal - kunde tagit sovmorgon. Sedan var det dags för matte där vi bara lämnade in böckerna och skrev en utvärdering - kunde sovit här också. Sedan var det lunch och sen media där vi såg film. Filmen sög! Snacka om att dagen var sämst. Bara drygt att sitta där och inte göra ett nå. Upptäckte nu att jag har fått 90 minuters sen ankomst på median. jag var där i tid! :o de enda var att jag och angelica skolkade den sista halvtimmen. Åh jag fattar ingenting! och jag är så less på skolan och less på vissa människor. blää. jag vill ha sommarlov nu på stört.

Jag älskar min hund och SAFT! :D

Grattis! :D


Grattis Jossa till studenten! :D

Älskade klass x)

det har varit en rätt slapp men rolig dag. Först hade vi matte och jag fick klart rapporten, känns väldigt skönt. Jag ska bara läsa igenom den sen skicka in till Annika, kanske jag blir ledig resten av mattelektionerna. Hoppas hoppas! Efter matten hade vi idrott det stod fotboll på schemat men eftersom jag är så förkyld och hade feber i söndags så var jag inte med. Men fy tusan vad roligt det var att kolla på. Ronja blev glidtacklad av micke så hon flög, en stund senare blev Miranda fälld av Simon och flög typ en meter upp i luften. Oj vad jag skrattade. Sedan hade vi Media och där började vi med att göra antingen ett bildspel från london, skriva vad vi gjort där eller redigera ihop allt vi filmat. Där var det också ganska roligt, började med vår server pluto inte ville fungera så hela datorn stannade upp och dampade. Sedan när kajsa kom med sitt usb istället och vi fick bilderna så istället kollade jag igenom dom och hittade några helt galet roliga bilder på linnéa. Efter ett tag fick min dator slut batteri så jag var tvngen att gå in och ladda den så ska jag ut igen för vi ska kolla på nästa års ettors koridor och rum då kommer mullz i dörren och skrämmer livet ur mig så jag trillar ihop på golvet. Kanske inte låter så roligt men det var roligt alltihopa. Fasen vad man skrattat idag.

Ikväll kommer då mamma, hon kommer från stockholm och ska sova här inatt. Mysigt värre. Innan hon kommer ska jag hinna duscha och lite sånt. Försöka få bort min huvudvärk efter fallet, vet inte riktigt vad som hände, om jag slog i huvudet i golvet eller om hjärnan gjorde en liten volt där inne. det får bli ett mysterium. haha. :D


-Underbara klass i London! <3


Jag önskar jag kunde göra något för dig, det tar ont i hela mig när du mår som du gör nu.
<3

Dagen + londonbilder

Detta har jag gjort idag:
- Varit i stan
- Varit på coop bygg med mami
- Övningskört i massor
- Fört över alla londonbilder till datorn
- Lämnat igen kameran
- Varit på danielsten med mami och notus
- Varit på återvinningen

Tro de var allt. Tycker jag gjort mycket trotts att jag är förkyld och knappt orkar vara uppe ibland. Men nu blir det soffan med te, mackor, mami och cityakuten! <3

Här kommer några londonbilder! :D
 

De var några bilder från london :)
Fan vad kul vi hade. älskar klassen<3

Tråkigt

DITT LIV

Ögonfärg? Blå
Sko storlek? 28
Brukar du dricka ofta? De jag vill?
Svär du ofta: Händer
Antal kuddar i sängen? 2
Vad hatar du mest? Allt de dåliga i världen
Dina rädslor? Mannen, spindlar, fåglar med mera.
Ditt nästa mål? Gå ut skolan, få ett bra jobb och resa massor
Gillar du att ha folk omkring dig? Beror på vilket folk
Antal timmar sömn inatt? 14 timmar typ
Sov du ensam? Ja

Senaste person som du ..

Pratade med: Syster
Du sa hej till: Farmor
Du fick en kram av: Farmor
Ringde till dig: Pappa
Skickade sms till dig: Jossa
Fick dig att gråta: hm, vet inte. Kevin kanske
Du gick på bio med: Kompisarna i umeå, vet inte riktigt
Du gick på stan med: I london var det, angelica, tina, mullz, linnéa, mirre och therese

Har du någonsin..

varit kär: jopp
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Jepp
Spytt i skolan: Nej
Sett en död människa: Nepp
Förlorat en vän: Ja :/
Druckit: Smakat
Snattat: Nej

Favoriter

Färg: Sommarfärger<3
Mat: Vet inte riktigt, tror inte jag har någon favorit rätt längre
Efterätt: Har ingen
Rum i huset? mitt rum, eller källaren kanske
Månad? Sommarmånaderna <3
Kroppsdel på motsatta könet? Ögonen

Har du de senaste 24 timmarna..

Gråtit? Nej
Köpt någonting? Tro inte de
Varit sjuk? Ja, är sjuk nu :(
Sjungit?  Inte vad jag kan komma ihåg xD
Sagt "jag älskar dig"? nepp
Träffat nån ny person? Inget som jag lärt känna
Saknat någon? Jo
Kramat någon? Japp

Vänner

Vem av dina vänner är mest lik dig: Felle kanske?
Vem är högljuddast: Mullz, hon pratar med STORA bokstäver när hon "pratar"
Vem får dig att skratta: alla?
Vem har du känt längst: Felle


Hemma :):(

Jag är hemma nu, kom hem igår vid sju tiden på morgonen, eller då var jag i umeå. Kom hem till bureå vid ett tiden tror jag. Resan har varit hur kuuuuuuuul som helst och jag vill bara tillbaka. Jag har blivit sjuk, feber och snorig och kraxig det är mindre kul de. Jag orkade inte skriva ett inlägg igår för jag avr rätt dålig då, men är lite bättre idag. Jag skriver ett längre inlägg när jag kommer till umeå och lägger in bilderna på datorn så ni får se lite från london. :)


RSS 2.0