Det blir vad jag gör det till



Jag vet vem jag är, när jag är hos dig

Innan jag säger något annat så måste jag säga, lite sent men, Grattis Sandra till lilla flickan, du kommer klara det här huuur bra som helst och kommer bli en jätte bra mamma till henne!

Annars så händer det inte så mycket, jag är i stugan för det mesta och där händer det inte mycket, jag försöker få klart lekstugan, de vita är snart färdimålat så nu ska jag bara hitta rätt grönfärg, Andreas ska fixa strömmen och sängarna ska byggas, sen ska det bara hittas lite fina saker som jag kan inreda stugan med så är den klar och jag kan bo i den. Jippie säger jag bara!



Dessutom har mamma hittat några lägenheter som hon ska ringa/maila på, en har ringt tillbaka till oss också så förhoppningsvis har jag snart en lägenhet, känns sjukt bra! För något jag inte vill är att pendla, ett tag går de bra men inte för länge. Men nu kanske jag får en :D


krokben

Goddagens!
Vaknade för någon timme sedan men inte har jag orkat äta eller gå ut med hunden, han har förresten sovit till för en stund sedan, fast jag tror han gått och lagt sig igen. Men snart ska jag både äta och dra upp hunden, inte ska han gå sova såhär länge när inte jag får göra de!
Hade tänk fara ut och rida men då har bromsa varit jätte halt så Anette ville inte att jag skulle ta Madde så Bromsa skulle stressa upp sig i hagen och göra illa sig ännu mer. De sög lite eftersom jag så gärna ville ut men det får bli en annan dag istället. Så dagens planer blir nog att åka till stugan och leta upp något berg tror jag eller en brant backe och låta Notus springa upp och ner för den med tyngder på sig. Nu jäklar så han få kondition och muskler speskiten min!

Nej, nu vaknade han och står här och gnäller, på återseende! :)


Du om någon borde förstå

Helgen har varit heelt otrolig. Trevlig, kul, bra människor, lite sömn, festligheter, dricka, musik, kallt, blåsigt. Är bara några ord som samanfattar helgen. Trotts vissa otrevligheter så har det mesta varit helt galet. Jag orkar inte riktigt skriva allting som var, ni kan besöka linnéas blogg, http://infantilisk.blogg.se/, för att läsa och titta på bilder. Måste säga Tack alla människor som var med denna helg!

 



Jag ÄLSKAR livet!

Denna dag har det inte hänt så mycket på. Har bara legat på stranden, klippt gräset, ätit godmat och sett teve. Det är typ de enda som hänt. Hoppades på att Coop skulle ringa idag men nejnej, så snälla ville de inte vara. Jag får hoppas de ringer imorgon istället fast då har jag lite planer, menmen. Jobbet är kul så de spelar ingen roll.

Fick just reda på att jag ska fira jul i New York också tillsammans med några personer. Jag hoppas de verkligen blir av, skulle vara så sjukt kul att åka dit under julen. Tror det är rätt mäktigt då. Så imorgon blir det att ringa Felle och få mer information. Haha!



-



- Lämna oss i fred för i helvete!


Anything but the truth

Då har man jobbat ikväll. Fyra timmar blev det totalt idag varav jag hade tre timmar kassa. Det är inte roligt att jobba när man jobbar fyra timmar och har tre timmar kassa. Okej med en eller två timmar när man jobbar fyra men när man måste sitta i kassan tre timmar så är det inte riktigt okej längre. Men jag älskar mitt jobb, jag tycker det är himla kul men som sagt tre timmar kassa på ett fyra timmars pass är inte kul!! Jag hoppas dom ringer in mig imorgon också så jag får jobba.
Annars har det inte hänt så mycket idag, bara slappat framför teven och legat i solstolen. Snart ska ajg gå och lägga mig ifall att de skulle ringa från coop tidigt imorgon. :)

Adjöken och ha det bra!


Det rullar på rätt bra

Jag hinner inte med här i svängarna. Tiden räcker inte till riktigt. Men sen jag skrev sist har detta hänt:

  • Mamma har fyllt 40 år!
  • Jag och mamma har varit i helenes stuga och umgåtts med hon, peter och Daniel :)
  • Jag har jobbat
  • Varit på solbacken och gått i affärerna där
  • Jag och mamma har haft min kusins barn här i två dagar
  • Vi har badat
  • Ätit god mat hos mormor och morfar :)
  • Lekt med pojkarna

Sen har jag inte hunnit något mer. Så nu ska jag bara ta de lugnt tills senare idag då jag ska göra mig klar för kvällen. Det blir nämligen att åka till Mattis och äta gott och dricka och umgås med finfina människor. Senare ikväll drar vi nog upp till stan och fortsätter trevligheterna där. Kommer bli kanon!

Nu är min "ta det lugnt stund" slut, för nu ska jag ut med vovven och träna han lite. Hoppas alla har det sjukt bra vart ni än befinner er! :)


Jag är så himla glad, fyfan vad jag mår bra!

 


.

ååååååååååååh jag är så arg! Den där jävla kärringen kan väl för fan skaffa hjälp med sin jävla hundjävel! Vafan, ska en olycka ske innan hon gör de? Jag lovar att hon inte ens kommer skaffa hjälp nu! Det värsta är ändå att hon inte ens gick fram till mig och fråga hur det gick. Hur sjukt i huvudet får man vara egentligen?!

Jag tror på dig!

Det var galet igår. Galet bra men galet dåligt också. Det bästa var ändå att äntligen få prata med en viss person. Efter alla år jag velat göra de så äntligen säger jag bara! Det var riktigt skönt att äntligen få reda på saker och höra ur personens perspektiv. Visst fanns det saker jag helst inte velat höra, eller jo jag vill höra allt, men vissa saker vill jag inte att personen skulle gjort eller varit med om. För det som tar mest ont är när ens eget kött och blod har varit med om såna saker. Men jag är glad för pratstunden jag och du fick och att även den andra var med. För, även om ni inte läser det här, ni är sjukt bra och jag älskar er så förbannat mycket, ni är verkligen ett stöd. Och när jag får veta att du verkligen lyssnade och pratade om de idag så tänds ett hopp, som jag sa till dig, om hela släkten skulle vända sig mot dig så skulle jag fan stå kvar, jag lovar dig!

Och hur folk betedde sig mot mig och även några till inatt kan jag nog inte förlåta. Om de så gäller min familj eller om det gäller någon annan. För det ni säger eller sa sårade mig så sjukt jävla mycket, och att ni inte kan lyssna på vad det är jag säger utan dömmer folk så jävla mycket och inte tror på andra. Jag frågar bara: Hur fan kan ni? Hur kan folk sluta tro på en människa? Jag anser att det är som att döda en. Man måste ju för fan tro på att en människa klarar av saker om det så gäller ens dotter, son, mamma, pappa, kusin, moster, morbror eller en hela främmande människa. Sluta aldrig tro på människan!



Jag tror på dig!




damp dag!

Jag är inte på mitt bästa humör idag så folk ska nog hålla sig ifrån mig hela dagen så jag inte får ett utbrott, har just haft ett utbrott på den här skit datorn som laggar sönder var och varannan minut. Om jag råkar spela något och sen ska klicka någonannanstans så laggar den ihop och det tar ett år innan den slutar lagga.
Mitt dåliga humör kom nog för att pappa väckte mig när han SKREK i telefon, ha pratar inte som alla andra människor när han snackar i telefon utan han skriker när han ska prata, varför vet jag inte. vi har sagt de till han tre tusen gånger men ändå fortsätter han. Man får lust att tejpa igen munnen på han ibland. Sen har min skithund trottsat jävel så jag ville bara lämna han ute i skogen en stund. Igår var han världens snällaste, lydigaste och duktigaste hund men idag vägrar han lyssna, stannar och pissar eller bara luktar varje meter och ååååååååååh jag får verkligen damp på allt idag. Skitpisshelvetesjävlakiss dag!

Och förresten. Bilddagboken suger jävel, de är bara en jävla massa krångel!!!!

 


tagga tagga tagga

Det har inte hänt mycket sedan sist. Bara de att jag har nu har kommit hem och börjat jobba på coop. Tycker det går riktigt bra att jobba där och alla, eller de flesta, av personalen är trevliga. Imorgon är nog sista "träna-kassan" dagen sen ska jag få sitta själv, har annars en bakom mig som jag kan fråga om hjälp när och hur som helst. Men sen blir det på allvar. Det är lite pirrigt men kommer nog gå bra.
Imorgon börjar jag inte förren klockan 15.00 så jag får en låååång sovmorgon och de kan inte bli bättre när man är tröttare än tröttast. :)

jag försökte lägga upp en låt men youtube vill inte samarbeta tydligen! :o

Förresten måste jag bara säga:

TAGGA TRÄSTOCK OCH PDOL, KOMMER BLI SUPER!


slappardag

det är galet varmt och kvavt här. helt sjukt. men man ska inte klaga, hellre varmt än kallt.
just nu sitter vi bara och slöar framför datorerna och lyssnar på lite musik. vi har varit på ett ställe som heter lunedet idag och ätit frukost och promenerat där lite, vi såg en orm som försökte komma sig upp ur vattnet men sen försvann den in i ett hål och då gick vi till några getter och hönor fast vi lessnade och gick till stranden istället och snackade en massa skit. och sen åkte vi hem. sen dess har vi mest bara slappat, har varit och hämtat dogge, jossas systers hund och handlat och bara lite såna småsaker.

Snart blir det nog sängen så jag säger godnatt! :)


- kanske inte så bra bild, men där är ormen i alla fall.

lite onödigt vetande

Sitter i Jossas rum nu och letar bilar till hennes kompis Linnea, eller ja, jossa letar. jag sitter och nördar facebook och alla andra sidor som de finns att gå in på.
Sen jag kom har vi gjort en massa saker. typ som åkt till sjötorp (?) och gått runt där, tagit foton, badat, ätit mat och glass. Sen var vi varit och badad här i kristinehamn och på lite andra ställen. både jag och jossa är helt döda just nu. det är galet bra väder här också, vi håller på att dö, nästan i alla fall.
och nu kom jossas katt som är helknäpp fast ändå lite söt. han skriker som en hel häst. :p

aja, ha det bra där hemma :)


RSS 2.0