- Jag gillar den faktiskt


- Jag gillar den faktiskt


- Kräftor

Jag är så jäkla sugen på kräftor så jag funderar på att cykla till coop nära och köpa. Det lockar ju mer än köttbullar som jag åt för bara några dagar sedan. Blä på köttbullar och hurra för kräftor! :D


- bild lånad av google

- Inte så kry

Hemma från skolan idag, har inte sovit bra inatt samt att jag inte mådde bra när jag vaknade. Mådde illa och hade ont i magen. Så mamma fick ringa och sjukanmäla mig. Känns skönt att vara hemma och vila upp sig lite, även om det nyss har varit helg så. Just nu väntar jag på att väga messa syster och be henne skicka några till avsnitt av Wildfire. Det kommer inte hända så mycket annat i dag. Mest ligga i sängen och försöka börja må lite bättre.


-

Det har inte hänt så mycket sedan jag kom hem. Jag har mest legat och sett Wildfire, jag älskar serien. Men tyvärr har den blivit lite sämre men den börjar ta sig nu efter några avsnitt. Jag har just gjort ett avbrott i tittandet för att se London Ink, jag längtar tillbaka till London. Det var så  roligt där. Synd att vi inte får resa i tvåan också med klassen. Ettorna ska inte få resa någonstans, dom ska bara få gå på bio om jag inte har hört fel. Tycker de är rätt kul för alla tror att dom ska få fara någonstans. Mohaha.
Innan jag London Ink började var jag på OK för att köpa smör. Men skitaffären hade inget. Hur kan en affär inte ha smör? Seriöst, de är ju ändå en vara man alltid ska ha hemma. Nej, jag ska sluta åka till OK! Det hra hänt flera gånger att dom inte har saker jag vill ha och jag är för lat för att cykla till coop nära 7 på kvällen. x)

Godnatt!


- Vet ni vad detta är för bro? ;)
Ni som har sett senaste Harry Potter kanske vet.
Mileniumbron!

- Lillkusin<3

jag har nyss kommit hem från att ha sovit på sjukhushotellet med mina kusiner och även träffat min nya lillkusin Leon. Så liten han var. Och så grymt underbart söt. Tog inga bilder, vettetusan varför. Men jag får göra det nästa gång jag åker dit eller nästa gång jag träffar han. Har ett kort på mobilen som jag fick av mamma men jag har inte mobilsladden här i umeå. :)

- Jag mår bra!!

Äntligen ringde Stefan. Jag ska möta dom på Subway nere vid busstationen senare så ska vi äta där. Skönt att slippa göra mat, kände att det var en dag då man helst ville ha snabbmat men hur skoj är det att äta sånt själv. Men dom räddade mig. x).
Om Isa och någon till vill så åker vi kanske in till stan där band tydligen ska spela. Hade inte en aning om det men Tina messade mig jag frågade om jag skulle dit. Vi får se vad som händer.
Känner att jag inte har så mycket att skriva men vill ändå skriva. Kan ju skriva att jag mår bra och känner mig så otroligt glad. Känns som jag kan ta mig igenom allt och jag känner mig stark så nog ska jag allt klara att ta mig igenom allt som hänt. Med vänner, familj och vovve klarar man allt! Och det har jag. Jag är glad att alla som vet vad jag varit med om inte har tagit avstånd från mig och inte tycker jag är äcklig. Ingen har då sagt något så jag förmodar att ingen tycker det. x).


- Min fulsöta älskling. Du fick mig att förstå att jag behövde hjälp. Du fick mig att må bättre. Du vände hela mitt liv. Från dåligt till bättre. Du lugnar mig när rädslan är som värst. Du är där när jag möter Han. Du är där när allt känns hopplöst. Vad som än händer och sker kommer du alltid vara min bästa vovve jag någonsin har haft och jag kommer alltid älska dig. Sötaälsklingshjärta! <3

- Ut och resa

Jag vill åka någonstans, neråt i sverige. Komma bort från skolan och allt här uppe. Det skulle vara riktigt skönt. Men jag har inga pengar. Inga jag kan röra. Det suger riktigt mycket! Fast efter mormor och morfar har kommit hem från utlandet ska jag höra med henne om hon ska åka neråt något och då ska jag följa med. Det blir mycket billigare. Jag skulle vilja åka till Göteborg igen. Gå på Liseberg. Minns hur roligt det var på klassresan och att Lars tvingade upp mig och Lovisa om det var i uppskjutet. Så himla roligt!

Nu ska jag gå och göra mig klar och vänta på att Isa och dom ska höra av sig så jag kan åka till sjukhuset och umgås med dom. :)

Adjöken!


- sjukt taggad!

Jag är så sjukt taggad på att tatuera mig nu. Vet hur jag vill ha och allt. På torsdag kanske syster kommer så på fredag ska jag och hon gå till en tatueringsstudio och höra om dom tatuerar någon under 18 och hon kanske ska tatuera sig. Jag hoppas hon kommer och att dom tatuerar någon under 18. Jag fyller ju ändå 18 om 8 månader. det är ju inte så länge. eller jo kanske men ändå. (a)


- Jag bjuder x)

-

Felle, vet du vad jag dricker???
CHOKLADMJÖLK!
Hah, minns du när vi drack 6 liter på en helg? xD

Jag ligger och kollar på cops nu också och då är det någon galning som har riktat en kniv mot sin egen mage. Jag får ont i magen av det. Och det väcker minnet då jag fick veta att D hade blivit knivhuggen och hur nära han var att dö ifrån oss.
Nej, nu ska jag inte tänka sånt jag ska tänka positivt.
Hah, dessa poliser i cops är sjuka och jag håller på att skratta ihjäl mig vissa avsnitt. Dom överdriver allt. och 700 poliser hoppar på EN stackare. I det här avsnittet var det en polis ville göra allt typ och bara: vänta killar, vänta. Ta inte upp pistolen. Så kommer han dit och tar upp pickadollen. Vad spelar det för roll egentligen om han tar upp den eller om någon annan gör det? Konstigt.


- snö!!?

Det såg ut som om de snöade när jag var på väg in från tvättstugan!!
Jag hoppas det bara var något jag såg i syne för inte får vintern komma redan.

-

Äntligen är det helg. Känns som veckan har gått jätte segt men ändå sjukt fort. Hm. I alla fall. Dagen började med historia, väldigt drygt, minns inte vad vi gjorde där riktigt men. Efter historian blev det engelska där vi kollade igenom kursplanen och målen för kursen. Vi gjorde också en rätt kul "lek" där några var fotografer och 5 andra var männsikorna på bilden. Fotograferna skulle med hjälp av bara ord beskriva hur de andra skulle sitta och stå så att bilden och "verkliheten" blev lika. Efter engelskan hade vi lunch och slutade. Vi fick smarriga hamburgare och efterrätt. Mums!
Nu ska jag gå ut till tvättstugan och starta en sista maskinen.
Adjöken!


-

En jättre bra låt men så hemsk!

Good Charlotte - Hold On

-

Min skoldag var väldigt kort. Hade bara en lektion så jag slutade 11.10 riktigt skönt må jag säga. Jag, linnéa och tina tog 11.23 bussen in till stan. Både Linnéa och Tina missade bussen så dom följde mig till pressbyrån för att köpa 10 bussbiljetter som jag behöver i helgen. :)
Jag har varit på coop nära och handlat en massa mat som jag ska ha till veckan. Det var inte lätt att cykla hem med två TUNGA kassar på var sin sida. Folk måste trott att jag var full eller nånting för jag vinglade över hela vägen typ. x)


- fellepellebästavän, du vet att jag inte vill dig något ont. Jag vill ditt bästa. Och idag kanske det inte blev så bra men jag menade aldrig att ge dig skuldkänslor eller nått. Du är min allra allra bästa vän. Jag älskar dig, då, nu och föralltid. Jag kommer alltid stå vid din sida, alltid finnas för dig. <3

- Bobgöran


En uppgift på multimedian eller om det var grafisk kommunikation lektionen. Vi skulle göra en smiles i illustrator och detta är då min. Vet inte om jag ska tycka om den eller inte. Jag gjort klart den just, la då till hatten/mössan/baskern eller vad man ska kalla den. "Den gröna saken han har på huvudet" kallar vi gröna saken. Jossa döpte han just till Bobgöran. x)
Aja, tänkte bara visa min lilla gubbe med gluggen, gluggen har han fått från mig helt klart! resten har han nog skapat själv. något måste han ju få från sin skapare.


- Jag har hemlängtan

Jag längtar hem, hem till min vovve och mamma. Kanske jag åker hem imorgon när jag slutar skolan (slutar 11.10) och åker tillbaka på fredagmorgon. Nej, jag vet inte. I helgen kommer inte ens mamma vara hemma så då ger det inget att åka hem då man vill träffa henne, dessutom har jag sagt att jag ska stanna i helgen och min kusin kanske kommer så. Men det skulle vara skönt att åka hem och få en kram av mamma och sen åka tillbaka. Jag har även börjat fundera på att flytta hem igen då jag har börjat känna att jag inte orkar med något mer och vill bryta ihop varje kväll. Men jag vet att hemma börjar jag om på ruta ett igen. Då kanske jag måste börja om skolan, mitt mående blir inte lika bra som jag mått när jag bott här och jag kan träffa på Han när som helst. Det är så jävla svårt att inte ha sin mamma nära sig när man behöver henne. Visst de är bara 12 mil ifrån jag kan åka hem när jag vill men när klockan är 20.00 går det inte. Alla andra har sin familj i samma hus och kan få en kram av dom när som helst men jag måste vänta 5 dagar innan jag träffar dom igen. Det var mitt val att flytta hit men ibland är det bara så jävla svårt och då får jag ha såna här stunder så klaga fan inte på det här inlägget. Jag är glad att jag flyttade för jag har börjat må så mycket bättre men när jag mår dåligt önskar jag bara att jag var hemma bland min familj och mina "äldre" vänner. För något jag saknar är dom, familjen och vännerna som man bara kunde gå eller cykla till. Jag saknar er så förbannat jävla mycket!


- Jag älskar låten och har säkert lagt upp den förut.

- linas kvällsbok

Sitter och ser Linas Kvällsbok eller vad den heter och allt känns fan vara pinsamt. "de hjälper väl inte att klappa den på huvudet som en liten hund" sa hon nyss. Jag tror jag dör. hahhaha. och hur hon beter sig mot sin kille. "du är ett grundsteg ändå" HAHAHAHHA. kan man vara ett grundsteg i snygghet? hahhaa. "jag har hållit i en mänsklig batong" HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHA.


- min dag

Min dag:

8.30-11.10 Grafisk Kommunikation A
11.10-12.15 Lunch
12.15-14.35 Svenska B
14-35-14.10 Rast
14.10-15.05 Historia A

Vi fick alltså sluta 25 min tidigare för att det var jätte många som var tvungen att fara tidigare. Men de var bara skönt. Efter skolan har jag bara diskat, lagat middag och sett på tv. Senare ikväll händer nog inte mycket heller. Ska diska bort middagen och sen lägga mig och se tv igen, nörda lite dator också och vänta på att Linda (klasskompis) ska höra av sig. Imorgon kommer hon hit och sover över så då ska vi gå på bio - Harry potter. Har egentligen inte råd men får slösa min hundring som jag fick av farmor och farfar igår.
På Lördag kommer Isa ner och ska hälsa på Linda, Stefan och söta Leon. Då ska hon också komma förbi här om hon får. Annars i veckan har jag inte planera något, får se vad som händer, jag stannar ju i umeå i helgen så kanske åker in till stan och hyr film. Vågar inte gå till han som hyr ut film en bit bort från mig för han är så läskig. x)


- kattunge

Åh vad jag skulle vilja ha en liten kattunge här i umeå. Det är så ensamt. men mamma och pappa vägrar. dom säger att dom inte vill ha något mer djur i huset. men vafan katten är ju inte där den är ju här! de kommer bara bli på loven som katten är där eller om på något längre lov och den inte får komma hem men skaffar en fodervärd. jag blir arg på dom! och linnea berättade igår att en hon visste hade gråa kattungar med blå ögon, jag blev kär direkt. deras grannar har också kattungar som inte alls kommer bli stora.
Och jag förstå inte heller vad som är problemet när det kommer bli jag som betalar allt till katten. mat, sand, alla tillbehör, vetrinärskostnader och allt sånt. dom förstår inte hur mycket jag vill ha en liten kissemisse. jag ska fortsätta tjata eller så kommer jag ta en i smyg (a)


- en av carolas katts kattunge. :)

- polisanmälan

Polisen ska börja härja på skolan och förhöra alla elever. En kamera blev stulen förra året och skolan har gjort en anmälan så nu börjar förhören. Känns lite läskigt faktiskt, jag har aldrig blivit förhörd. men nu helt plötsligt ska jag bli det. Jag hoppas dom får reda på vem det är som slarvat bort/tagit den. :)


- jag gillar bilden xD

- för han är glad, för han är glad eller hur den går.

Sitter i umeå nu och ska snart gå och lägga mig. Jag mår mycket bättre efter vistelsen hos Linnea. att få prata av sig lite och känna att någon förstår och tycker samma sak är rena medicinen. Så imorgon kommer jag nog vakna upp med ett leende på läpparna för nu mår jag riktigt bra. Fast min blomma är lite vissen men den har fått ett litet barn så jag hoppas att blomman överlever. annars får jag begrava den i soporna. haha.

There Are No Victims,
There Are Only Survivors

- Den här texten ska jag tatuera!


- mina två blommor som är lite ledsna och som fått ett litet barn. (a)

- Leon :)

Välkommen till världen Leon <3
Och grattis till pojken Stefan och Linda :)

-

Jag bafann mig i stugan igår, det blev inte så lyckat fast kvällen blev lite bättre. Vi startade en eld ute i ringen och satt där, pappa lärde mig att starta en eld när de är iskallt och man är ute i fjällen.
Nu har vi nyss kommit hem, jag har hunnit duscha och nu väntar jag på att linnea ska höra av sig. Då kanske jag börjar må lite bättre. Ikväll drar jag till umeå igen, tror jag kommer stanna där nästa helg, vi får se.

Ha en bra dag!


- ett mysterium har inträffat!

Jag är så fruktansvärt trött. Vaknade klockan åtta i morse av att notus kom in till mitt rum och ville upp i sängen. Inte kan jag motstå en söt "liten" vovve. Så upp fick han komma och självklart tog han mina kuddar. Förbaskade hund. Aldrig ska man få ha dom i fred. Så jag fick tränga mig in bakom han med huvudet men vad gör han inte då. Han vrider på sig så ryggen hamnar på MIN LÄPP där jag har munsår. Det tog ont! Hur min läpp kunde komma under hunden förstår jag inte. Näsan kanske men inte läppen. Jag ligger inte direkt och putar med munnen när jag försöker somna om. Ett mysterium helt klart!


- tatuering. :)

Hemma i huset nu. Kom till skellefteå med 12.00 bussen från umeå. Jag mötte upp mamma och pappa på obs (coop) för att handla till middagen. Sedan åkte vi till bureå, lämnade av pappa i stugan först, och hämtade lite saker där sedan åkte vi tillbaka till stugan igen. Jeppe och erik (?) kom på cykel, dom hade cyklat från stan och lite senare kom Sussie, fanny, syster och håkan till stugan så vi gjorde klart maten, suring. De var riktigt smarrigt. Nu har jag, emma och fanny åkt hem till bureå, vi lämnade kvar notus fast ni ångrar jag de lite. Stackarn som måste vara med en massa fyllon. Menmen, inte så mycket att göra åt nu.
Jag sitter och kollar lite citat som jag fått av syster som jag kanske ska tatuera in, finns några stycken som jag gillar så kanske det blir någon slags text. Jag ska bara hitta någon som tatuerar en som är under 18 men tycker ju dom borde göra de då jag fyller 18 i april. men vi får se. annars får de väl bli att tatuera sig just efter jag fyllt 18 men skulle vara rätt tråkigt då jag verkligen vill tatuera mig NU.


-

Jag vet inte hur jag ska göra i helgen. om jag ska fara hem eller stanna i umeå? Jag har inget att göra här i umeå i helgen men jag har heller inget att göra hemma. svårt att bestämma sig vart man ska ha tråkigt x)

Idag har vi börjat med vanliga lektioner, vi hade bara en lektion idag på förmiddagen och så kommer alla mina torsdagar se ut om schemat ska vara som de är just nu. Kommer sluta 11.10 varje torsdag. tycker de kunde vara så på fredagar istället men icke. :o

:)

-

Andra dagen i skolan. Vi börjar inte med lektionerna förrän imorgon så idag vad vi på Norrbyskär allihopa. Vi är nu 120 stycken på skolan. Vi år såå många. På Norrbyskär fick vi gå runt på olika stationer, på en station skulle vi hålla varandra i händerna i en ring och ta oss igenom en rockring ett helt varv, på en annan station skulle vi stå tio stycken på en liten yta, den andra skulle vi svinga oss över i en lian. Jag failade rejält på den, x). Och på en annan skulle 10 stycken ta sig igenom ett spindelnät. Och en massa mer. Jag kan lova att våran klass hade roligast. Vi tyckte också vi ägde och skulle ha vunnit men vi kom i alla fall på tredje plats.
Efter lunch hade vi fri tid till två, vi låg och solade, åkte i linbarnan och lite sånt. Två var det prisutdelning och kvart över tre gick båten till fastland igen. När vi kom till fastlandet åkte vi buss in till umeå. Så var dagen slut. :)
Nu ska jag lägga mig i soffan igen och tjocka mig framför teven och sen sova. Godnatt:)

- spisen spökar

Jag har just börjat laga kroppkakor till middag men min spis spökar. Jag är lite smårädd för den! Spisen står och klickar och det känns verkligen inte bra. den har inte gjort det förut. Dessutom har jag glömt bort att ta tid på kroppkakorna så när dom är färdiga vet jag inte riktigt.
Farmor och farfar har varit här med en branvarnare till mig också och dom hade även kommit med bilar. Mums jag ska tjocka mig ikväll vill jag lova. mohaha.
Nu ska jag kolla om dom är klara. Hoppas ni haft en trevlig dag. :)

- från tjuvlyssnat.se

Gick just in på Tjuvlyssnat.se så hittade jag de här:

Två tjejer ~15 sitter och diskuterar killar.
Tjej 1: Hur är det mellan dig och Patrik?
Tjej 2: Jag har gjort slut.
Tjej 1: Va? Shit, gumman, varför det?
Tjej 2: Ja, alltså… Visst, han hade moppe och så, men… han var helt enkelt inte den rätte.

är hon ihop med killen för att han har moppe? x)

En ganska överviktig kvinna ~45 sitter på bussen när busschauffören ~50, som kör ganska fort och ryckigt, inte stannar på den station kvinnan säger sig vilja gå av på. Problemet är att stoppskylten inte lyser. Kvinnan blir väldigt irriterad då hon missar sin station.
Kvinnan: Hallå! Jag skulle ju av här, jag har tryckt på knappen (vilket hon aldrig gjorde egentligen). Jag tycker du kör onödigt fort, varför stannar du inte? Busschauffören vänder sig om och synar kvinnan med en lurig blick.
Busschauffören: Jag tycker du verkar vara lite onödigt fet. Övriga tre passagerare i bussen kan inte hålla tillbaka tårarna eller skrattet. Kvinnan blir av naturliga skäl helt rosenrasande samtidigt som busschauffören glatt skrattar lite åt sig själv.

Denna var rätt elak men den var ändå roligt.

Två tjejer ~16, sitter på bussen och pratar med en främmande kvinna ~65.
Kvinnan: Trivs ni här i stan?
Tjej 1: Så där. Alla är så falska i den här stan!
Kvinnan: Jaså?
Tjej 2: Ja, det är ju så i småstäder. Alla är så jävla falska! Så tråkigt.
De fortsätter småprata lite och fem minuter senare reser sig kvinnan och säger adjö.
Tjej 1 (till tanten): Hej då, ha det bra!
Tjej 2: Hej hej, ha det så jättefint! De är tysta tills kvinnan har gått av.
Tjej 1: Alltså fy fan vilket jävla äckel! Var hon lebb eller?
Tjej 2: Ja, usch vilken vidrig människa! Vad fan ville hon egentligen?

Denna blev jag bara förbannad över!
1. Får inte människor vara trevliga?
2. Bara för en människa är trevlig och börjar prata med en så är kvinnan inte lesbisk!
Jävla snorungar!

Ett gäng 'coola' killar ~15, sitter och snackar om diverse saker.
Kille 1 (helt plötsligt): Alltså vet du om att om du blir gravid och röker under tiden så kommer ditt barn bli beroende av nikotin när den föds.
Kille 2: Jaahaa… Meh, hur länge då?
Kille 1: Jaa… Det vet jag inte!

HAHAHAHA!

En pappa ~40 och hans son ~7 är på väg att prova kläder. Pappan håller i en mängd kläder och de båda drar för draperiet.
Pojken (med förvånad ton): Åh, men pappa du måste ta bort navelluddet!
Pappan: Schh!

Haha!



- Skolan suger röv!

Jahapp, då har skolan börjat. De var roligt att komma till skolan och träffa vännerna men schemat blev jag absolut inte bästa vän med. Kommer nog inte komma hem till bureå lika ofta. Vi slutar näligen halv 4 på fredagarna och de betyder att jag är hemma 6-7 på fredagkväll så åker jag tillbaka till umeå på söndagkväll. De suger riktigt mycket! Mindre tid med vovven och mindre tid för vännerna. Jävla skitskola! Dessutom har Bagium startat berdvid våran skola typ. Den skolan jag sökte till förra året som skulle starta i umeå fast inte fick för kommunen. De suger ännu mer! Och vi har en massa hål också och jätte långa raster.

Nej, nu ska jag sluta klaga på skolan och göra mig någon lunch. :)


- Busvovve jag älskar dig! <3

- Arg arg arg!

vad har du emot att jag flyttade? visst, de kan vara förjävla jobbigt för jag saknar vännerna i bureå men jag behövde flytta ifrån bureå för jag mådde inte bra där. jag bodde granne med han som utsatte mig för övergrepp! och nu blir du typ sur för att jag flyttade?! jag förstår inte riktigt. jag förstår mig inte på dig vissa stunder. kan du inte vara glad för min skull, att jag äntligen slipper Han och kan sakta börja gå vidare efter 6 år. är de inte dax för mig att få må bra och gå vidare i livet. inte sitta fastklistrad i skiten som jag gjort sedan jag var 11 år. jag kan inte göra de i bureå. Och nu blir du sur för att jag har flyttat! snälla, lägg av. jag vill också må bra. jag vill också kunna leva! jag blir så jävla arg på dig! låt mig må bra! låt mig göra de som krävs för att jag ska må bra för jag orkar fan inte sitta fast i skiten längre. om jag skulle varit kvar i bureå och pluggat i skellefteå skulle jag inte må så bra som jag gör idag. OCH DU BLIR SUR FÖR DE!

Om du ska fortsätta såhär i tre år till så säger jag bara till dig: DRA ÅT HELVETE! för nu är jag så jävla less på att du hela jävla tiden ska bli sur för att jag är i umeå!



- Nej, just nu mår jag åt helvete!

- onödigt

Jag tror jag har blivit väckt på de konstigaste sättet idag. Jag blev väckt av min mage. Den lät jätte mycket och slutade aldrig. tror den låtit inatt också för jag drömt att magen låtit också. hah. x)
Jag sitter i umeå, kom för någon timme sedan då jag åkte med mamma som ska till gävle. Skolan börjar om på tisdag men jag orkade inte slösa pengar på buss då mamma skulle köra bil neråt. Så imorgon ska jag gå över till blomsterlandet och köpa mig en blomma. vi har ju gjort om lite i lägenheten så den är värra mysig nu. Jag ska också försöka få mig in till stan för att inhandla lite klämmor, alla jag köpte har försvunnit. kanske hittar något klädesplagg också. fast egentligen ska jag spara pengar till tatueringen men syster ska ju betala 500 spänn av den så. ska bara hitta någon som tatuerar en som är under 18.
snart ska jag krypa i säng också, jag är mega trött. väntar bara på att mamma ska messa och säga att hon är framme i gnarp. :)


- jag saknar jossa! <3

-bästa vän! <3

Tack bästa vän för att du finns och jag kan prata med dig om allt, att du alltid ställer upp och din famn alltid är öppen. Jag kan verkligen vara den jag är med dig, jag kan tjollra på, vara allvarlig, skratta, gråta, du dömmer mig ändå inte, du vet vem jag är och du acceptera de. du vet vad jag gjort och vad jag varit med om men ändå tycker du inte jag är äcklig, smutsig, dålig eller värdelös. för dig duger jag precis som jag är. jag är glad att jag har dig bästa vän du har verkligen varit min stöttepelare, den jag kunnat luta mig mot när de blivit för tungt. och den jag aldrig slutat lita på. Jag älskar dig!

- busfrö! <3


-

Emma och Jossa sitter ute på altanen och disskuterar filmer, bara filmer dom vet om och inte jag så de är rätt trist att sitta där och lyssna på dom.
Igår såg vi Ica Age 3, den var rolig så jag rekomenderar den verkligen. Har inte sett tvåan och kände att man verkligen inte behövde se den för att fatta trean. Så de var ju bra. :)
Imorgon blir det att fara till Julias stuga, kommer nog bli roligt. Sommarlovsdagarna börjar ju ta slut nu så man får väl passa på att hitta på saker tillsammans med kompisarna, när skolan börjar kan man ju inte umgås på samma sätt.


- Kan du inte ta och dö snart?
Jag orkar inte bo nära dig,
Jag orkar inte träffa på dig!


- nya saker :)

Veterinären gick rätt bra idag, tydligen har notus något som heter Hot Spot. Så nu ska vi tvätta de i 7 dagar och se om de blir bra, kanske vi ska hämta ut antibiotika om de inte blir bättre då de är infekterat. Vi åkte till Arkens zoo efter besäket hos veterinären, jag hittade en spårsele till notus så nu ska jag börja på allvar, jag köpte även ett nytt schampo. :)

 
- jossas bild!

- nya saker :)

Veterinären gick rätt bra idag, tydligen har notus något som heter Hot Spot. Så nu ska vi tvätta de i 7 dagar och se om de blir bra, kanske vi ska hämta ut antibiotika om de inte blir bättre då de är infekterat. Vi åkte till Arkens zoo efter besäket hos veterinären, jag hittade en spårsele till notus så nu ska jag börja på allvar, jag köpte även ett nytt schampo. :)

 
- jossas bild!

- vetrinären

Ska snart ta och ringa vetrinären. Dum som jag var igår tittade jag inte när man fick ringa till dom så vaknade en halvtimme för tidigt. typiskt mig. men nu ska jag leta rätt på telefonen och ringa.

Adjöken!


- soool

Det är sjukt varmt ute idag. Jag, mamma och jossa har varit i stugan nu tväråter och tagit oss ett dopp. Jossa badade inte så mycket men jag och mamma var i rätt länge. Jag försöker lära mig simma fjärilssim men det går inte så bra. :D
Ikväll ska vi äta suring, jossa ska smaka men känns som hon inte kommer tycka om de. Hah tycker faktiskt lite synd om henne men.
Senare vet jag inte vad som händer, kanske blir att vi far ut på något litet äventyr eller så när det har blivit svalare. :)

Adjöken! <3

-

Jag sitter ute på altanen med syster och jossa. dom snackar om olika filmer så jag håller mig utanför de. jag, jossa, mamma och sussie har varit i lövånger på skördemarknaden så såg vi en skyt "motor dagen" som var nere vid kajen så vi frågade vart kajen var. vi fick svaret 1,5-2 mil. det var max 200 meter dit! hahha.
Jossa är hel knäpp men ändå underbar.


- bilden är tagen av jossa:)

-


- underbara jossa :D

- jossa är hääär!! :D

Jossa har äntligen kommit. Just nu ligger hon och sover i min säng tillsammans med notus. Tåget var en timme försenat så jag och notus var rätt uttråkade. x) men när hon kom tog vi bussen till lägenheten och var där en stund sen gick vi in till stan åt frukost på café station och sen gick vi hem igen. när vi kom hem var vi rätt trötta så vi la oss och sov ett tag fast jossa sover fortfarande, sömntutan :o. jag kanske ska vara elak och väcka henne. mohaha. nej, jag ska inte vara elak. kan ju inte skrämma henne första dagen hon är här, fast tror inte hon blir skrämd. x)
Jag fick världens finaste och coolaste bullformar av henne. Måste lätt ta kort på dom och visa. :D

Kommer nog inte bli så aktiv på bloggen nu när jossa är här uppe.

- helgen

Fredag: Blev väckt av pappa för vi skulle försöka fara från bure vid tio tiden. När vi kom till hortlax stannade vi så jag fick klippa mig, blev inte så stor skillnad men fick ändå bort de mesta av riset. Sen begav vi oss till lule. Vi anlände till Linda och var där ett tag och väntade på att ralf skulle hämta ett glas som hade gått sönder fast när man hade varit där kom han tillbaka utan ett fönster så en halvtimme senare fick vi fara tillbaka. Då åkte vi även in till stan för att köpa oss lite festivalmat. Smaskens. Ett tag senare kom Ella och oliver in så när dom hade ätit också gick vi till deras lägenhet som ligger inne i stan. Vi satt där tills vi kom på att vi var tvungen att hämta biljetterna som vi hade hos Linda och ralf. Så vid nio (?) tiden kom vi oss in på området. Vi gick ner för att köpa en thåströmtröja, fast då ville pappa ha en som kostade 400 fast han hade bara 200 så vi fick lov att leta reda på en automat. Det fanns bara EN inne på området. så vi fick stå i kö i 35 minuter, fast pappa gick utanför och tog ut och han var klar samtidigt som rågär. x)
Vid 00.15 kom thåström ut, en kvar för sent, inte roligt att vänta så länge. men när han väl kom ut var han riktigt bra. fast jag och pappa gick en sväng och när vi kom tillbaka spelade han gamla imperietlåtar. det var roligt roligt och underbart bra. pappa fick världens största leende och började dansa, de är få gånger man har sett han så glad. efter thåström tog vi en taxi hem till linda, satt uppe där en liten stund men sen la vi oss och sov.
Lördag: Felle och en jäkla massa mer människor kom för att äta middag för att sen gå ner till gaffla (?) och dricka, var nämligen triaden här i bureå. Jag och felle såg oth, cyklade, trådde chips och frukt. vi hade de riktigt mysigt.
Söndag: Idag har det inte hänt så mycket, folk har varit här, en del har kommit, en del har gått. Vi kökade pizza till middag, var inte så sugen på de så jag försökte få igenom att vi skulle äta plättar till middag istället fast de gick lite trögt så pizza beställdes. Undertiden såg vi en film pride and glory tror jag den hette. rätt så bra men väldigt blodigt och sånt och ibland fick jag och mamma tvungen att hålla för ögonen. (a). nu har jag och mamma varit ute och cyklat med notus. måste verkligen träna upp hans kondis, men hur gör man de? någon som vet? jag och mamma har köpt MASSA godis som vi också ska trå ikväll. mahah vi är tjockisar. (a) justja, linda och magnus var över med hobbe för vi tänkte att hobbe och notus skulle få leka men de blev inte så mycket av de då dom började bita varandra, hobbe bet fast i notus och ville inte släppa och undertiden eller om de var före, jag vet inte riktigt, bet notus hobbe i ansiktet så han fick några sår. Men inget större hände. Notus blev rätt skraj och sprang iväg en bit men kom sedan till mig. han var riktigt duktig och låg ner hela tiden och stannade kvar när jag sa att han skulle göra och jag gick ifrån han. lite stolt är jag över min älskling. :] när jag sa till mamma att han var jätte duktig som lyssnade på mig allt vad jag sa han skulle göra så sa hon: han ser nog dig som beskyddare. då blev jag väldigt glad. för allt jobb jag lagt ner på han så kändes de verkligen bra att höra att någon annan också ser. :)
när jag och mamma skulle ut och cykla nu ikväll med notus kom emma och vip gående förbi våran gård, så började vip skälla och då helt plötsligt började notus skälla, han som aldrig har skällt till en hund typ. jag blev helt chockad. han bara ställde sig och började skälla. jag hoppas han inte fortsätter med de känns som om jag måste börja om från ruta ett igen då. men men, de ska nog lösa sig, :)

Adjöken! :)


RSS 2.0