- Sjuk sjuk sjuk

Mår inte prima idag heller så blir inget jobb imorgon. Mitt huvud värker och jag mår illa från och till. Jag orkar inte vara uppe längre stunder och orkar inte gå omkring. Känns som det är Alvedonen jag har tagit som får mig att överleva. Okej, så farligt är det inte men alltså, ja ni fattar?!
Jag, mamma och pappa har just sätt en film. Johan Falk - Operation Näktergal tror jag den hette. Den var bra i alla fall och om ni tycker om svenska filmer så tycker jag ni ska se den. Vi har en till Johan Falk film att se men om det blir ikväll eller någon annan dag får vi se. Det blir i alla fall att de I en annan del av köping ikväll. Det är riktigt bra och man får sig mycket gott skratt. :)

 


- Något säger mig att du blir borta en lång lång tid


Jag känner mig inte fräsch just nu. Tog en alvedon för ett tag sen då febern kom tillbaka och jag började må illa igen efter att jag ätit pizza. Min första riktiga måltid sedan i torsdags. Huvva, det är inte roligt med vinterkräksjukan eller magsjuka alls. Nu vill jag bara bli frisk så jag får gå ut och gå och umgås med vänner. Jag får typ abstinens av att inte få gå ut och gå. Jag är så himla van att när jag är hemma går jag minst 5 kilometer per dag och nu går jag inte ens 500 meter per dag. Menmen.

Kan någon ge mig förslag till vad man kan lära hunden för trix?



- Du har varit borta alldeles för länge nu..


- vinterkräksjukan

Jag fick vinterkräksjukan igår så det blev inget jobb för mig. Jag blev liggandes i sängen hela dagen och spydde, hade huvudvärk, ont i magen och feber. Inte vidare roligt men nu är det mycket bättre. Kommer inte bli så mycket att göra i helgen då jag är väldigt svag och orkar inte sitta uppe allt för längre stunder och orkar inte gå omkring i huset ens. :/ menmen, till veckan ska det nog ha gått över. :) Ni som har träffat mig kan ju vara extra noga med att tvätta händerna och göra allt vad ni kan för att inte ska bli sjuka. Vinterkräksjukan är inte att leka med vill jag lova! Igår hade jag så ont i magen att jag grät så passa er.

- My

Har just kommit hem från mina kusiner. Har varit och firat My som fyllde 11 år i måndags. Har inte så mycket annat att säga idag. Jag har mest bara varit borta och nu ska jag hoppa in i duschen och sen se andra avenyn. Imorgon är det en ny dag och jag får förhoppningsvis göra mer saker än idag på praktiken. På kvällen blir det även en promenad med hundcafét om det inte är allt för stormigt. Det är inte ett roligt väder idag vill jag lova. Men nu måste jag rusa. Adjöken! <3


- Söta lilla djävulen. <3

- Svammel

Till Jossa: Förlåt för att jag inte svarade, jag har inga pengar på mobilen så kunde inte. Men jag ska snart fylla på och då kan vi messa. Saknar dig mega mycket, var allt för länge sedan vi hördes av. Logga gärna in på msn någon kväll. =) <3


Annars då? Praktiken gick bra.Hade inte mycket att göra idag. Enda vettiga jag gjort var att klistra fast orden "pasta" och "utländsk mat" på skyltar som ska hängas upp på Coop, Så håll utkik nästa gång ni åker till coop för att handla efter skyltarna. Det ser ut som ett proffs har gjort dom. Skojar bara.
Snart ska jag och mamma ta en promenad med Notus. Vi har inte hunnit ut förrän såhär sent. Det är varit lite grejs men nu är en del uträtt.
Vet inte riktigt hur jag mår, just nu känner jag mig bara fel och misslyckad. Så det är väl inte allt för bra. Massa tankar snurrar runt i skallen på mig och helst skulle jag bara vilja göra något dumt, men varför ska jag göra de? Jag har inte gjort någonting på snart 15 månader, varför slänga bort den tiden för bara en stunds tystnad? Det är inte värt de, eller? Jag önskar så himmelens att så många fler visste om saker så jag inte behövde gömma en del av mig och mitt liv. För det tar mycket energi att gömma, mer än vad man tror och det är mycket man får offra. Fast ändå, jag väljer det själv. Jag väljer att gömma en del av mig. Kanske för att jag inte orkar mer frågor? Kanske för att jag skäms? Kanske för att det visar hur dåligt jag mått? Kanske för att det visar vilken ångest jag brottats med? Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag inte längre orkar gömma en sån del av mig själv men samtidigt inte vågar visa. Det är svårt!



- grattis my!

Första dagen på AUPn då. Det gick bra men min handledare var inte så engagerad i mig och jag hade inte så mycket att göra. Men förhoppningsvis blir det bättre ju mer jag lär mig. Ullrik som en av människorna där hette som var trevligast sa att jag säkert kunde få göra något eget projekt sen så det ska bli roligt. :)
Ikväll blir det bara en långpromenad med Notus. Tänkte gå bort till hästkrogen och rund där och förbi byn och sen hem. Det är skönt väder ute idag också så. Nu ska jag slappa en stund och sedan he mig ut. Jag har så sjukt ont i ryggen så den måste få repareras lite innan den ska få dö igen. x)

Grattis  My som fyller år idag. Hon blir hela 11 år. (Tror jagx)). :)


- Grattis min söta lilla kusin :)


- Julia, Snabba cash och Notus

Åh vad less jag blir. Jag hade nästan skrivit klart ett inlägg och skulle byta "flik" och då lyckas jag klocka på fel "knapp" så hela inlägget försvinner och jag hittar inte åt de igen. Suck! Jag ska försöka sammanfatta de jag skrev innan texten försvann.

Först vill jag säga ett stort Grattis till Julia som blir 18 år idag. :)

Sen:
Ikväll blir det bio med mamma, vi ska se snabba cash. Äntligen säger jag bara. Förra söndagen hade ju leveransen försenats så det blev inget. Men vi får väl hoppas att den har kommit nu. Detta är det enda vettiga jag har och kommer att göra idag. Jag har inte gjort ett piss och varit så uttråkad att jag nästan fått panik. Jag har inte ens varit ute och gått idag, mamma tog morgonpromenaden med notus i morse så det har inte blivit något. Jag har bara varit ute på gården med honom en lite stund. Men jag känner mig inte sugen på att vara ute och gå. Jag känner mig sådär extremt lat idag. Men jag ska nog ta en promenad snart med notus och träna han. Jag har gått löst med han nästan alla promenader nu och han börjar bli riktigt duktig. Han kommer direkt när jag visslar och går vid sidan av mig när han går lös. Han går max en meter framför mig men han brukar inte ens vara så långt fram. Notus har dessutom börjat ta kontakt med mig jätte mycket. Han kollar självmant upp i ögonen på mig och han får en såndär studdsig gång. Han är så söt min lilla älskling. :)



- Du är saknad!


- Skänk pengar till Haiti

Det är en gala ikväll för Haiti ikväll som jag tycker folk ska se och skänka pengar till. Jag ska skänka pengar till Haiti och jag hoppas resten av min familj också för det för människorna där och hela Haiti behöver pengar just nu i krisen så dom kan bygga upp sina hem och allt som har förstörts i katastrofen.

- Bild från www.aftonbladet.se


- 23

Det är den 23:e idag. 23 Januari. För väldigt många är det ingen speciell dag bara en dag av alla många i livet. Man gör det man ska och hittar på roliga saker. Men för några få andra är det en tung dag just för att det är den 23:e. 23:e betyder att det har gått ännu en månad utan Kevin. Ännu en månad av saknad. Ännu än månad närmare 2-års dagen och det blir tuffare.

Vi alla saknar dig Kevin!


- Kaos



Det är kaos!


- Half of my heart

Jag har fortfarande ont i halsen och mitt huvud värker och snoret rinner. Inte kul med andra ord. Jag som hade tänkt gå stömsholm i helgen också men får nog skippa de om jag inte vill bli sjuk och missa början av praktiken. Och nej, det vill jag inte. Så jag får nog försöka hålla mig inne så mycket som möjligt. Kanske jag får ta och traska mig iväg till hundcafét istället och vara där ett tag så notus får umgås med andra hundar. Han älskar verkligen att vara där. Varje gång jag går till byn och inte ska till cafét så drar han när han förstår att vi ska till byn och tror att vi ska till cafét fast vi ska till konsum eller statoil. Han är så söt min lilla älskling.
Natten har inte varit rolig heller om vi ska snacka om min förkylning och oroliga saker. (Även fast de med notus är lite små skoj). Jag vaknade någon gång inatt eller i morse av att min hals var igentäppt med släm (väldigt mysigt). Jag kraxade, svalde och gjorde allt i min makt för att de skulle försvinna och ett bra tag senare var min hals Okej. Inte helt perfekt men ändå så jag kunde somna om igen. Men jag har inte sovit så bra, ni kanske också har haft såna nätter då ni halvsovit. Ni har alltså sovit men ändå varit medveten om saker. Så har min natt varit. Så min skoldag blev lite eller mycket skrattig och sen efter lunch och i slutet av gk lektionen fick jag damp för ingenting. Stackars alla människor som måste umgås med mig när jag är på cp humör. xD
Och imorgon är det sista dagen på fem veckor vi i "gänget" träffas. Känns lite tråkigt men vi ses ju ändå om fem veckor. Fem veckor kan gå fort om man har roligt som jag hoppas att jag kommer ha.
Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Jag ska nog ta på mig pyjamasen och lägga mig under täcket och slå på en film kanske. Hoppas ni har det bra. :)


- Jag älskar dig mamma. <3

- saknad

Jag orkar inte. Jag orkar inte sakna varje jävla dag. Jag orkar inte sakna kevin, jag orkar inte sakna notus, jag orkar inte sakna morfar. Och på tal om morfar (alltså min gammelmorfar) så drömde jag om han inatt. Att vi satt vid datorn och han skulle försöka lista ut min bank kod. Och han såg precis ut som han såg ut, hans röst var likadan. Jag kommer ihåg hur roligt det var att sitta där bredvid han igen, jag hade så roligt. Jag skrattade för han var så tokig. I drömmen trodde jag det verkliga livet var en dröm och morfar fanns kvar men så vaknade jag upp och förstod att det var drömmen som var en dröm. Morfar finns inte. Han kommer aldrig mer finnas. Jag kommer aldrig se han igen. Och det tog så himla ont. Jag låg kvar en stund för att samla mig men jag har gått med en sådan enorm saknad idag efter morfar. Jag önskar så gärna att han kunde komma tillbaka, bara för en stund så jag fick en sista kram av han. Få se han en sista gång. Det är allt jag önskar. Bara en lite lite stund kan vi väl få ha kvar han här på jorden. Åh vad jag önskar jag fick träffa han igen. JAG SAKNAR DIG MORFAR!

- negg inlägg

Min hals gör ont. Och det är svinkallt i min lägenhet fortfarande. Och det är för lång till OK Q8 för att gå och handla halstabletter. Och min middag var äcklig så det fick bli en banan till middag. Mitt "matintag" har inte varit på topp idag. En macka, en banan, 1-2 tuggor biff och potatis. 2-3 tuggor skinksås och spagetti och en daim. Jag vet inte vad det är med mig idag. Dessutom är jag bara sur. Fick värsta dampanfallet när jag tappade mitt "matkort" på golvet och svor en massa. Kanske är för att jag somnar seeeent om kvällarna/nätterna jag har ingen aning men något fel är det iaf när jag inte äter, har damp och inte kan somna. (Nu skriver jag bara en massa negativa saker, men jag har som sagt varnat er om att bloggen inte kommer vara så rolig nu ett tag framöver så ni får stå ut. Jag orkar inte ursäkta mig. )  Jag funderar på att ändå gå till Ok Q8 för att handla halstabletter och sen gå hem igen för att sätta igång med städningen. Jag har tjatat hela veckan att jag ska städa men det är så otroligt tråkigt att jag istället närdar datorn, sätter på en film eller gör något annat "roligare". Men igår städade jag i alla fall toaletten så ett rum fick jag klart. Nu är det bara "stora" rummet och halen kvar som är typ ett enda rum. När jag städade igår lyckades jag "putta" ner mitt puder i toaletten. Det var INTE roligt att måsta ta upp de sen. FYFAN! Aja. sånt har säkert hänt många men nu förstår jag er som måstat ta upp saker ur toan. Menmen. Nej, nu ska jag plugga in hörlurarna i öronen och traska iväg.


- En John Mayer dag

Det kan inte vara mer än +17 grader här hemma i lägenheten. Det är svinkallt och jag sitter med täcket runt om mig och mitt extra element på max men ändå är det svinkallt. Jag förstår inte varför det är så kallt. Visst, de kan komma från fönstret men såhär mycket? Som tur är så kommer jag nog inte vara i lägenheten allt för mycket nu i vår eftersom det är praktik och en massa lov och lovdagar. Men efter påsk börjar det bli varmare då jag kommer vara här som mest så då kanske jag kan överleva iaf. Jag tycker det är dåligt utav han jag hyr av att inte ha isolerat fönstret eller satt in ett till element i lägenheten. Jag har bara i vanliga fall bara ett i det "stora" rummet. Men nu ska jag sluta klaga. :)
Jag har ringt min praktikplats nu, jag börjar kring åtta tiden på måndag iaf. Resten av tiden vet jag inte riktigt, hördes som om jag bestämmer själv eller något. Han verar iaf inte ha så stor koll och verka rinte engagera sig så mycket i praktikanten. Men vi får väl se hur det kommer att gå. :)

En till John Mayer låt - Free fallin'. Jag vet inte om det är en cover på den och orginalet är av Tom petty (eller vad han heter). Vet någon av er vem som har gjort orginalet på denna låt?

http://www.youtube.com/watch?v=7wJ-VPqFzy0&feature=related

Jag kunde inte lägga in ett youtubeklipp på bloggen av någon konstig anledning.

Nu ska jag börja städa och packa, hörs. :)


- Snygging ;)

- John Mayer

Jag hittade en ny artisk i helgen som var. Han var med på Skavlan. Och jag kan inte annat än ÄLSKA han. Har suttit och nörda hans låtar sedan i fredags och jag är fortfarande inte less på han. Skulle inte vara helt fel och få se han live heller, han verkar vara lika bra live som på skiva.


-

Då har jag sätt filmen. Den var hemsk men bra. Jag tycker ni ska ta och se den. Det kanske inte är världens bästa film men den är ändå värd att se.




Det är en sådan där kväll då tankarna bara drar iväg och jag får inte stopp på dom. jag skulle banka in skallen i betongväggen om jag visste att det hjälpte men tyvärr gör det inte de. jag önskar jag hade haft pengar på mobilen så jag kunde höra av mig till Felle. men jag får överleva utan henne ikväll. hon är ändå världens bästa kompis. <3


- Bästa vän<3

-

Nu ska jag se denna film. Sen ska jag nog försöka sova. Är grymt trött som vanligt. Ingen sovmorgon imorgon som vi hade idag så man får väl försöka sova tidigt. =)


-

Till Jossa: Hoppas det var okej att ta bilden.
Till Alla: Som ni kanske fattar så är det Jossa som tog bilden i sommras när hon var här och besökte mig :)

Dagen har gått prima. På idrotten idag hade vi curling, det är MYCKET svårare än vad man tror. Man måste ha en jäkla balans så det gick inte så bra för mig eftersom jag har sämst balans. Men det var roligt och jag hoppas vi kommer ha curling någon fler gång på idrotten :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Skulle ringt till min praktikplats men när jag kommit mig hem och ätit middag så var det för sent. Får ta och ringa imorgon. Annars borde jag städa men der är ju så tråååkigt. Men får väl ta tag i det nu. Jag har fortfarande julsakerna framme och julen är ju borta för länge sen. Aja. Vi får väl se hur det blir med städningen. Hoppas ni ska göra något roligare än mig iaf. :)


-

Nu har jag suttit och redigerat bloggdesignen någon timme och nu orkar jag inte mer. Jag blir inte nöjd så då blir jag less så jag lämnar detta till imorgon.
Jag är jätte trött också så ska nog slå på teven eller något och hoppas på att somna. Somnade vid två tiden idag på förmiddagen och sov till fyra då jag fick sms. Jag kom på efteråt att det egentligen inte var så smart av mig att somna men vad kan jag göra nu?! ;)
En vecka kvar nu sen bor jag hemma i fem veckor. Gudars vad jag längtar, ska bli skönt att slippa göra mat varje dag, städa, diska och sådana saker. Bara hjälpa till och inte ha hela ansvaret. Men det bästa av allt, man blir ompysslad och har någon att prata med och att jag är hemma hos världens bästa vovve. Vi ska ta minst en timmes promenad per kväll och beroende på vilken tid på morgonen jag börjar på praktiken ska vi ta en lite sväng på morgonen, men det kommer nog inte bli. :p Men jag längtar iaf :)

-

jag känner att jag börjar få panik. min kamerasladd är borta och jag är sååå himla sugen på att fota, dessutom vill jag ha den under tiden jag är hemma i fem veckor. men jag hittar inte sladden. sladden är till för både ladda kameran och föra över bilder till datorn. någon som sätt den? nähä, jag får väl ta och leta vidare. :/

-

Dagen har varit bra. Jag mår lite bättre idag än den senaste veckan.
Har mest bara umgåtts med Linnea idag. Vi kökade lunch (min fruskost) tillsammans och såg film. Pratade lite också. Det är skönt att prata, även om det bara är få saker så lättar det väldigt mycket eftersom det för mig är stora saker som ligger och ganager. Så tack linnea. <3 Jag hoppas du vet att jag finns för dig! <3 Nu ikväll ska jag, mamma, mattis och linnea på bio här i bureå. Vi ska se snabba cash. jag tror den kommer vara bra men vi får väl se :)
Nu ska jag göra mig klar för att sedan åka mot folkets hus! Adjöken.


- Mattis, Linnea och jag :)


-

eftersom jag mår sämst just nu kommer bloggen kanske bli väldigt deprimerande, inte så roliga inlägg och sånt. men det är erat val om ni vill läsa er eller ej. jag har varnat er nu, stanna kvar och läs mest negativa saker eller gå och slipp de! i vissa inlägg kanske jag skriver de "djupaste" tankarna och dom är fan inte vackra eller trevliga att läsa, så nu vet ni!








jag mår så himla dåligt just nu. jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag vill bara bryta ihop men det får jag inte, inte när jag här hemma i bureå. I umeå går det bra för då finns det ingen som ser mig, då finns det ingen som märker hur det egentligen är - För ingen känner mig så väl.
jag har aldrig känt mig så ful, så misslyckad, eller så äcklig som jag gör just nu. jag har aldrig känt såhär på två år. inte en enda gång. det var såhär jag mådde i fyra år, varje dag, varje sekund. det var under dom fyra åren jag sov 3 timmar per natt, gjorde "de förbjudna", blev utsatt för övergrepp, och det var en massa mer också. och nu orkar jag inte ens en vecka med att må såhär. hur fan orkade jag med fyra år?! om du Gud finns, vad fan har jag gjort för att förtjäna att må dåligt? vad har jag gjort för att förtjäna att bli utsatt för övergrepp? jag måste ha varit riktigt jävla dum någon gång. Om du nu finns kan du då svara mig på dessa frågor för jag kan då inte minnas någon gång i mitt liv att jag har varit så elak.
jag försöker tänka povitivt, men nu går det inte. jag känner att det inte finns ett enda positivit ting i mitt liv. fast jag vet ändå att det är så många saker som är positiva i livet. till exempel mina vänner, min familj, min hund. men det negativa väger så mycket mer än de positiva just nu. Kan jag inte för en stund få vara svag? Jag orkar inte!!


- <3

Godmorgon, eller kanske godförmiddag? Aja, något av de, ni får välja själva. Har själv varit vaken en timme ungefär. Blev väckt av notus imorse/inatt för ha hade tagit heeeela mitt täcke. Igårkväll när jag nyss hade somnat blev jag väckt av pappa som kom hem från krogen och undrade om jag låg i hans och mammas säng och självklart gjorde jag de så han fick ta min säng. Jag älskar att sova i mammas och pappas säng. (a) Efter att notus väckt mig första gången så gick de någon timme så väckte han mig igen och ville bli kliad. Han var så söt och la upp huvudet på mig och gnällde. Men då gick mamma ut och gick med honom så jag fick sova vidare men då en stund senare kom pappa in och väckte mig. Kanske inte den bästa natten/morgonen men jag är på strålande humör ändå. Ska nog snart klä på mig och ta en promenad med gullhunden. Ska försöka gå 1-2 timmar. Vet inte riktigt hur jag ska gå då men de får vi väl se. Jag hittar nog några intressanta vägar. :)
Vad har ni för er idag då? :)


- han var inte stor här :)

- inte ens en timme efter att vi fått hem honom är det här kortet taget. :)
Han var sååå liten.


-

Nu sitter jag här igen, väntar på mamma. Hon håller på med tvätten så jag satt mig och spelade. Vi har ett jätteroligt spel på datorn. Det är jätte många olika pasianser (?) i ett spel. Svårt att förklara men det är roligt iaf. Har fastnat för en viss pasians och nördar den men pasiansen är svår och jag har inte lyckas klara den så många gånger vilket suger. Men det är de som gör pasiansen rolig också tror jag. :)
Jag och mamma ska iaf spela Ticket to ride när hon är klar sen ska vi upp på tillbacka och busa med notus i djupsnön. Synd bara att de hunnit bli mörkt så man inte ser leksakerna. Man får ha väldigt mycket koll på när han släpper den så man vet ungefär vart den hamnade. :)

- Jag vet inte om jag förstått ännu vad det är som har hänt. Det är svårt.


-

Jag är hemma i Bureå nu. BLev så att jag åkte hem. Ikväll blir det en ensamkväll tillsammans med mamma så vi ska äta en god middag och sedan går vi nog på byn och köper lite godis. Hon snackade om att vi skulle städa också och då sa jag att vi ska ta en promenad då också så de jämnar ut sig tycker jag. Ska höra med henne om vi inte kan smörja in oss i ansiktskrämer också och vara nördiga. En riktigt tjejkväll. :)
Nu ska jag nog bara slappa framför datorn och teven tills mamma kommer hem. Jag är jättetrött så skulle inte förvåna mig om jag lyckades somna. Har ju gjort de flera dagar nu i veckan så. x)

Jag hatar hemska besked och när det drammar en släkting är det ännu värre.
Om jag kunde trolla så skulle jag trolla dig frisk.
Men nu kan jag inte de så det enda jag kan säga är: Kämpa
Du har småbarn som behöver dig och du är alldeles för ung för att
mista livet. Så kämpa på. Du klarar detta!


-




if I could just see you
everything will be alright

-

Det är svin kallt idag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick till och från skolan. Menmen. Imorgon är det sovmorgon och sedan en lektion sen är skoldagen skönt och helgen börjar. Skönt. Stannar kvar i Umeå men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Städa, se film ut och gå? Får höra med kompisarna om dom vill hitta på något. Imorgon är det redovisning också, inte peppad. Men har inte mycket jag ska säga så det ska nog gå bra. :)


5/5/92 - 23/3/08


-

Jag har så otroligt tråkigt. Vet inte vad jag ska hitta på. Borde stoppa in kläderna i garderoben men det går på fem minuter. Sen då? Vad ska jag göra? Jag borde städa lägenheten, men vad ska jag då göra i helgen? Hm, vilket problem jag har. Men det är ändå väldigt jobbigt att aldrig ha något att göra här i Umeå. Jag sitter bara i lägenheten och tråkar. Ser tv eller sitter vid datorn. Ibland städar jag och ibland tvättar jag. Men nu när jag ska vara här i två veckor så måste jag spara saker till i helgen då jag är hemma heeela dagarna så jag måste ha något att göra till helgen annars blir jag galen av att bara sitta instängd. Visst, jag kan gå ut och gå. Men vart fasen ska jag gå? Jag vågar inte gå någonstans när det är mörkt. Det är helt annars i Bureå där jag känner till varenda vrå och vet nästan vem varenda människa där. Men i Umeå känner jag ingen i mitt område och jag "kan" inte människorna här som i Bureå. Svårt att fösklara men. Det är annars helt enkelt. Jag håller på att bli galen just nu känns det som för jag har så förbannat tråkigt. Det finns ingenting att göra! Aja. Får väl försöka hitta på något istället för att sitta här och klaga. Adjöken!



- jag saknar min hund! <3

-

Dagen har varit bra, lite eller rätt mycket dryg idrottslektion. Vi hade genomgång heeela lektionen. Trodde jag skulle somna. Det var så sjukt tråkigt!!! Sen var det bara grafisk kommunikation som gick väldigt fort. Min huvudvärk var borta när jag vaknade i morse i alla fall. Men nu är min rygg helt knas. Ibland tar det mega ont i sidryggen eller vad man ska kalla de. Jag ska be om massage när jag kommer hem om två veckor. Mohahaha, synd familjen, synd ni kommer få lida. :D åh jag känner mig elak. men jag är flum, jag har varit flum hela dagen och spårat rejält.
nu ska jag laga middag och flumma för mig själv. adjöken :D

-

Det känns som om mitt huvud ska sprängas. Det är absolut inte okej ikväll. Jag som ska sova tidigt och med denna huvudvärk blir det nog ingen sömn än på ett bra tag. Jäkla skit! Ibland hatar jag verkligen att bo i Umeå. Speciellt när man har sån här huvudvärk och bara till bli ompysslad av någon så är man helt själv. Det suger apa! Var glada när ni bor hemma och ta vara på den tiden. Visst jag har valt själv att flytta 12 mil ifrån min familj för att plugga. Men när jag valde det kände jag själv att jag inte hade något val ändå. Jag kunde inte bo kvar nära Han. Men jag trivs här i Umeå. Jag har dunderbra kompisar och skolan går bättre än någonsin. JAG HAR JU FÖR TUSAN MVG I ETT ÄMNE! Jag har aldrig någonsin haft de, i grundskolan har jag ALDRIG riktigt fått ett mvg. Och jag mår bättre än vad jag någonsin har gjort även om jag mår dåligt väldigt ofta så är det ingenting mot för förut. Äsch nu babblar jag bara på. Men jag är glad att jag flyttade. Även om det har sina nakdelar så som att man har sin familj så långt borta när man behöver dom. Man saknar sina vänner i Bureå riktigt jävla mycket ibland. Mitt liv skulle se helt annars ut om jag inte hade flyttat helt klart. Men som sagt, ibland är det jävligt svårt och jobbigt att bo själv. Nu ska jag nog lägga mig framför teven och försöka sova bort huvudvärken. Annars blir det raka vägen till stan imorgon för att inhandla IPREN. Aja. Godnatt :)

-

- Du skulle bara veta hur ont det tog när du sa sådär!

-

Har inte mycket att säga idag, har inte hänt något som är värt att nämna förutom att jag fått tag i New moon så nu har jag den på datorn också och har legat och sätt den tididare idag men somnade mitt i filmen för att jag var så trött. Vet inte vad det är med mig nu för tiden, eller vadå nu för tiden, såhär har det varit jätte länge. Jag kan inte sova på kvällarna/nätterna här i umeå men på dagen kan jag sova. Det är lite mystiskt tycker jag. Nu har jag inget mer ointressant att säga. Hoppas ni har det bra ute i världen så hörs vi!



- jag och jossa gick på gravgården förra veckan och tände två ljus hos gammelmormor och gammelmorfar. Bara toppen av gravstenen syntes så jag fick lov att gräva fram den innan. Men det var mysigt och jag tror nog dom blev glada över att få lite ljus mitt i vintern. :)
Ibland saknar jag dig morfar så himla mycket, och jag önskar att vi fick ha kvar dig. Och även dig mormor, önskar jag hann få ha dig i mitt liv mer än två år och lära känna dig.


- PPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPP

PPPPPPEEEEEEEEEEPPPPPPPPPP!!!!!!!!!! :D
Jag skulle kunna springa tre varv runt jorden just nu. eller kanske inte. men nästa. 100 meter skulle nog göra mig slut. men vad gör de. livet är förjävla bra just  nu. jag kan inte sitta still, måste trumma med fingrarna eller sparka med benen eller hoppa omkring. så sjukt underbart bra allting är. känns som ni kommer tro att jag är hög men det är jag verkligen inte, kanske hög på livet mne vad gör de. INGENTING. :D
Jag ska nog gå och tralla runt här i området nu och få ut lite energi, kanske jag ska gå på en upptäcksfärd. nja, de vågar jag inte. någon kanske kommer och attackerar mig. hahaha. nej, nu ska jag dra UUUUUUUUUUT!! :D
ADJÖKEN!!! :D

-

Gårdagskvällen var super. Madrass tillsammans med angelica, linnéa, tina, fredrik och några av angelicas vänner. Jag är så sjukt peppad på att åka igen någon gång snart. Och på tal om peppad så är jag peppad på allt just nu, hela livet. Jag är så glad och det känns riktigt skönt, har inte känt såhär sedan jag var i stockholm tillsammans med felle. Glad, peppad, lycka.
Idag var första skoldagen, den var ändå rätt slapp. Först på morgonen var det engelska och sedan svenska. Efter svenskan hade vi lunch och sen slutade vi, eller inte alla men några. Vi fick sluta därför att vår schemaläggare inte visste vad vi hade för lektion, det var induviduella val men hon hade inte fixat vilken lektion vi skulle ha på måndag och vilken lektion vi ska ha på tisdag. Och imorgon är det sovmorgon. Snacka om skönt. Det behöver jag verkligen, somnade inte förrän halv två eller om den inte var två inatt.
Men nu ska jag peppa vidare på livet, kanske jag tar ännu en till promenad, har gått till och från skolan idag men känner att jag skulle kunna gå en bra bit till. Har så sjukt mycket energi. Kanske åker till något gym, troligtvis inte men. :D
Hoppas ni också är taggad på allt och är glada :D


- människorna som var med sist vi var i bräntis.
Från vänster: Tina, Angelica, mulls, jesper, linnéa

-

Detta kanske blir mitt sista inlägg innan skolan börjar. Vi får väl se. Ska snart gå ner och i källaren för att umgås med mor&far och se på någon värdelös film som går på teven. Det finns verkligen ingenting och se nu för tiden på teven. Dessutom är det reklam stup i kvarten.
Imorgon blir det att packa allt som ska med till Umeå igen och sedan åka iväg. Jag ska tjata mig till att få köra en bit eftersom jag och mamma knappt har övningsklrt på hela lovet, 1-2 gånger kanske vi har kört. När vi kommer till umeå ska vi bara slänga in grejorna i lägenheten och fixa där lite och sedan ska vi till klockarbäcken för att gå på lite teknikaffärer och sånt. Pappa ska kolla på en 50tummare. Helt onödigt enligt mig och mamma. Vi behöver inte en så stor men han envisas. Menmen, det är hans pengar så man kan ju inte hindra han direkt.
Efter att vi varit där borta ska vi nog åka in till stan för att käka något gott. Vi har inte bestämt vart ännu men någonstans blir det. Om inte en resturang så finns det ju frasses och max. Även mcdonalds fast det är inget alternativ för denna familj.
När mamma&pappa åkt ska jag förhoppningsvis följa med några och åka madrass (skrana som dom säger i umeå). Det kommer nog bli hur kul som helst. Jag älskar att åka madrass och bob. Förra året var jag och kompisarna i bräntbergsbacken och åkte, fysjutton var roligt. :D
Jag röstar på att vi kompisar här i Bureå ska åka till grusgropen någon helg och åka madrass där eller någon annanstans där det är en bra backe! Är ni på? ;)

Nu ska jag traska ner. Ha det bra!



-

Tjohoj :)

Jag har just kommit in från en promenad med mamma, notus, Stefan, Leon och Nova. Det är riktigt skönt så det blir nog minst en till långsväg innan läggdags. Jag kanske får med mig någon då också, någon som vill ta en promenad med mig och notus? :) (Kan tyvärr inte umgås efteråt då detta är min sista kväll hemma innan skolan börjar om och jag ska tillbringa den med familjen som jag inte umgåtts riktigt med på två veckor)


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6398484.ab
Jag tror jag har skrivit om den här hunden förut men skriver om det igen, amstaffen som är tagen av polisen i Norge och ägarna har inte fått tillbaka han fast en domstol har beslutat att ägarna ska få tillbaka hunden. Visst, polisen har en månad på sig att överklaga domen men ändå. Det är bara sjukt att hunden inte får bo hemma fast rasen är förbjuden i Norge. Det är hemma han är tryggast och mår bäst. Jag blir väldigt upprörd av hur polisen beteer sig. Ägarna visst ju för tusan inte att rasen var förbjuden då dom flyttade till Norge från sverge! Nej, jag blir upprörd av hur människor behandlar andra människor och hur människor behandlar djur. Låt dom vara hos deras ägare!!!


-

Vad ska jag göra för att göra rätt?
Hur jag än beter mig, vad jag än gör och säger så är det fel?
Ska jag bara sitta på mitt rum hela dagarna då eller aldrig komma hem från umeå?
Ska jag bara sitta tyst, inte säga ett ljud?
Vad ska jag göra säg det till mig så lovar jag att göra de för jag orkar
inte att ni hela tiden ska kommentera mina fel.
Kan ni inte berömma mig också eller är jag så värdelös som ni verkar påstå?



-

Hur kan man sakna en människa så mycket som jag saknar dig?

-

Har nästan just klivit upp och ätit frukost. Jag har verkligen börjat vända på dygnet. Jag och Jossa har legat vaknat först till halv sex igår och sedan inatt somnade vi vid fem tiden. Det är verkligen inte bra eftersom skolan börjar på måndag. Menmen.
Ikväll blir det i alla fall bowling med Jossa, Linnea och Jimmy vad jag vet. Det kommer nog bli jätte roligt. Jag är så himla less på att sitta i detta hus nu. Det kryper i benen på mig och jag vill bara ut men det vill inte jossa. Det är jobbigt när man är van att vara ute och gå varje dag och sen helt plötsligt sluta med det. Bara gå korta promenader. Men förhoppningsvis så ska jag och simma på lördag då får jag ut lite energi kanske, annars får jag packa på mig kläder och gå. Det är nästan -30 här idag. Inte roligt men jag säger såhär: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! :D

 


- För mycket tankar, för många känslor - Kaos


-

Jossa är här så blir inte så mycket som jag skriver. Har som inte riktigt tid. Men nu sitter hon och snackar med min syster så då tänkte jag skriva lite. Det har inte hänt så mycket, nyårs har varit, jossa har kommit, film har sätts, promenader har gåtts, myskvällar har det också varit och sen inte så mycket mer vad jag kan minnas. Jo just ja en sak till. Jag har sprungit! Jag skryter nu med detta eftersom det aldrig händer att jag är ute och springer. Visst, nu sprang jag inte så långt men ändå. Jag hade faktist varit ute och gått ett bra tag också. Senare i veckan blir det bowling vad som är planerat sedan har jag inte en aning. Sista veckan innan skolan börjar om nu, känner mig inte peppad alls på skolan. Men jag går bara två veckor tror jag sedan kommer jag hem igen och är bor här i fem veckor sedan går jag skola någon vecka till sen är det lov igen. Så jag ska nog orka med denna termin också. Nu ska jag kolla klart på internet och sedan sova. Hoppas ni har haft ett bra lov!


- Jag saknar dig bara mer och mer.. och det tar ont!


-




Jag känner mig bara som ett stort fel..




RSS 2.0