- soool!! :D

Godkvällens. :D
Solen har hälsat på idag också så jag har legat ute och solat. Härligthärligt. Något som är mindre härligt är min förbannade träningsvärk. Jag gjorde lite övningar med syster för någon dag sedan och nu håller mitt arsle och mina lår på att dö! Jag kan knappt gå, böja mig ner eller sätta/lägga mig. Och syster ville tvinga ut mig och springa ikväll! De kunde hon ju bara glömma. Men jag har lovat henne att följa så när den värsta värken är över så ska jag ut!

Vi har haft släktmiddag idag också. Trevlarns. Alla kusiner (dom som bor här uppe) kom också så de var roligt. Mormor hade gjort grillat och klyftpotatis och till efterätt fick vi glass och jordgubbar. : )
Efter middagen for jag ut och cyklade med notus, från linneas skog och hem fick han springa lös och han var riktigt duktig. Han sprang bredvid mig hela tiden. De var bara i början han dissade mig. Fast han har haft någon dissa-linnea period de senaste dagarna. Hoppas de går över, jag har ju inte gjort han något, bara duschat han men de kan ju inte hålla i sig flera dagar. :o Han är lite mysko ibland.

Nu ska jag krypa i säng och se ett avsnitt av serien.
Godnatt!

- Mini Ludde<3



- sov gott Ludde<3

- Älskade bamseman<3





- Sov gott bamse<3

- sooool :D

Solen har varit här heeela dagen, det har varit riktigt jäkla härligt, lite för varmt i solen men va tusan jag ska inte klaga. Hellre svettas som en tok än frysa. Så idag har jag bara legat ute i solen och nördat serien. Har ett avsnitt kvar av första säsongen. Har också tränat notus lite, vi har börjat öva på att städa, ett litet roligt trick. Har lagt utan lydnaden, spår och agility då jag inte känner mig så peppad. Får bara bli lite trick istället. :)

Adjöken!


- tråkig dag

Tjo :)

Det har inte hänt så mycket här idag, har varit på en lång cykelrunda och en lång promenad med notus idag. Mamma och Pappa är i byske (?) på något grejs så jag och syster är själv hemma.
Har inte mycket annat att säga. Har lagt in bilderna från skåne i datorn nu men dom är för stora för att ladda upp här så ni får inte se några x)

Nu ska jag börja se på serien Wildfire, såg den i morse på tv och fastnade för den så nu har syster varit olaglig åt mig. (a)
Adjöken, hoppas ni haft en roligare dag än jag :D

http://www.youtube.com/watch?v=YBAnVSZQQCc
en video från skåne :)


- svar till felle :)

Felle
Om du ska skaffa en lösenordsskyddad blogg så ska jag allt spöa ner dig om du dissar mig med lösenordet den här gången också :O Det var faktiskt riktigt taskigt förra gången och du ska allt få spö ; ) xD

Haha Nä men seriöst, jag håller med Jossa om att det låter som en bra idé, om jag får lösenordet alltså (a) Men det får jag väl? =]

Filmen var förresten naajs =) Men jag vill inte se den igen, är för snål för det (a)

Kramisar gullungee <3

Svar:
jag visste inte ens att du läste min blogg då. du kunde ju sagt att du gjorde de, knäppboll x) men du ska få läsenordet av mig nästa gång du loggar in på msn, så se till att göra de nu på en gång! :)

Vi får vara olagliga när de går att vara olaglig med den filmen (a)

Kraaam bästa vän :D <3

- harry potter

Är det ingen som vill gå och se harry potter med mig? (a)
jag vill se den igen. (a)

- godmorgon

Vaknade 12.00 idag på grund av pappa. Han kom in och trodde jag var död så han stod vid sängkanten och lyssnade om jag andades. Jag kunde ha sovit ännu längre om inte människan hade stått där. Fast man ska inte sova bort hela dagen, speciellt inte när solen äntligen har kommit fram. Det är riktigt skönt ute och jag ska snart lägga mig ute på våra nya solstolar. Jag älskar dom :)
Annars har jag inte planerat så mycket för dagen, ta den som den kommer. Jag är lite sugen pöå att fara till stan och lata mig med Felle men vi får väl se om jag är så hurtig och orkar mig utanför bure. Eller så tvungar jag med mamma till stugan och badar, då ska jag ta med notus "nya" leksak och få han att bada lite. :)


- min frukost i morse, den bästa ;)


-  notus satte sig i vår solstol, jag trodde den skulle tippa bak för han xD


- hans ben spårade xD


- Kväll med Linnea :)

Tjo:)

Är nyhemkommen från Linnea. Vi mötes på konsum där vi skulle hyra film men det fanns inte inne någon bra så vi köpte bara vanlijvisp (?) för vi skulle göra en paj. Vi gick till statiol och hyrde film istället, minns nu inte vad filmen hette men är den filmen med skådespelarna från titanic. Filmen var väldigt konstig, hade inte riktigt någon handling tycker jag. Vi gjorde rabarberpaj med hallon också. Den blev riktigt god. :)

Tack för kvällen Linnea :)


-

Jag har inte något att skriva men Jossa "tvingar" mig att skriva. Fast egentligen har jag en jävla massa att skriva, jag skulle behöva skriva av mig en massa men finns folk som läser min blogg som inte borde veta allt som hänt, som jag gjort och allt jag känner. Har faktiskt funderat på att starta en ny hemlig blogg där jag kan få skriva av mig allt jag känner. Vi får se hur det blir med den bloggen.

Kväll blir det bio med syster, a-k och fellepelle. Vi ska se nya harry potter. jag är den enda som inte har sett den men snälla som dom är kunde dom se filmen igen med mig. eller ja, min syster är inte snäll men dom andra. (syster kommer nog inte bli glad på mig nux))


- kom tillbaka
det tar så ont
inom mig när
du inte är här
för jag saknar
dig väldigt
väldigt mycket

- kvällen slutade bra ändå :)

Kvällen igår blev inte så dålig i slutet iaf. Jag, fanny och Emma tog bilen till pitehavsbads camping för att träffa felle. Det var så sjukt kul! En kvart tidigare innan vi var framme messade jag till henne och skrev att jag hade skit tråkigt i boviken och sen knackar vi på ett fönster till husbussen. Jag möttes då av en arg men glad felle som slog mig men blev lite snällare sen och kramade mig. Efter att vi varit på campingen en lite stung drog vi vidare till Hortlax och hälsade på britta och roland som också blev väldigt chockade. Efter de begav vi oss hem igen. Vi körde alltså typ 6-7 mil en väg och sen hem igen fast hem körde vi nog 9-10 mil då vi for hem till bureå och lämnade av mig sen for fanny och emma till boviken igen. Minns inte riktigt när vi var hemma eller for men gissar på att vi for kring åtta tiden och var hemma vid tolv. :)

- tråkigt

Tjo :)
Sitter i boviken nu i jeppes och sussies stuga. Vi har nyss käkat och det var riktigt gott. Har inte så mycket att göra nu. Emma och Fanny sitter och ser Buffy och föräldrarna sitter ute i inglasningen och dricker och snackar. Det suger verkligen att felle inte är här. Funderar lite på om jag ska dra hem och kanske höra av mig till någon kompis. Vi får se hur jag gör.

Hoppas ni får en bra kväll :)

- 24 juni 2009

24 juni 2009
Fredag

Ikväll ska vi till Sussie och käka kräftor. Föräldrarna kommer väl supa som vanligt så det kommer nog bli sent inatt. Känder mig inte jätte peppad på kvällen, helst skulle jag vilja sova då jag inte sovit så bra sen jag kom hem. Men de ska nog gå bra ändå. :)

Notus har någon jäkla skälldag. Han ligger nu i min säng och började skälla när mamma kom in i huset och sen när folk går här ligger han och småskäller och gruffar. Finns de något jobbigare än en hund som skäller och inte slutar när man säger till? Suck!



- Du var vackrare än den vackraste solnedgången


- riktigt jäkla onödigt babbel

Jag har blivit helt nördig i ett spel som jag hittade i min kära systers rum. De heter zoo tycoon och är så himla roligt. Har nördat hela dagen idag typ och byggt olika zoo parker.
Jag har även varit ute och kört bil lite, först till carola, sen vidare till stefan och hem igen. jag suger men de är roligt. Har inte kört bil på läänge.
och solen är tillbaka. iaf idag, imorgon skulle de regna om jag inte minns fel, man får hoppas att de är fel och de ska vara sol och varmt. De är så tråkigt med regn, de finns inget att göra då, man vill ju inte direkt vara ute.

tråkigt inlägg men har ingenting att skriva.
adjöken! <3



- försöker lära mig rita i ps men jag lyckas inte så bra med bilderna xD

-


Det är så jävla svårt att ta sig upp när ingen
håller i ens hand och talar om att de finns för en.


- Blekning och bakning :)

Sitter med blekning i håret just nu ska om bara några minuter skölja ur de. Har inte så mycket att göra idag så jag loggar ut och in på bloggen hela tiden, rätt nörd är jag, men jag gillar de ;). Efter att jag sköljt ur blekningen ska jag göra lite muffins. Kanske jag gör cupcakes, vi får se. Måste då till konsum för att inhandla lite grädde får se om jag är så olat och tar notus på ännu en cykelrunda och köper grädde. :)

Hittade just ett roligt recept, eller något man kan dekorera med. http://recept.nu/1.222704/recept.nu_redaktionen/efterratter_godis/ris/gravstensmuffins fast då inte gravstenar utan kanske namn eller något fint. Finns nog rätt mycket man kan göra.

Är de ingen som har något roligt tips på antingen muffins/cupcakes dekorationer eller bara ett ovanligt men super gott muffin/cukcakes recept. Eller kanske något annat roligt recept på en kaka eller så? :)

Nej nu har jag suttit allt för länge med blekningen.
Adjöken! :)

- michael jackson

Emma visade mig ett youtube klipp igår kväll som jag blev riktigt imponerad på. De är sjukt snyggt tycker jag!
Dom var och dansade på plattan, stationen och stureplan eller något sånt men hittade bara på stureplan och stationen, orkade heller inte leta så mycket, x)
Klicka här för att se klippet

Jag har aldrig riktigt fastnat för michael jacksons låtar och aldrig varit något stort fan av han. Och jag har heller aldrig  fattat storheten med han. Men nu efter att han gått bort ser man verkligen hur stor han faktiskt var och hur folk älskade låtarna hans. De är riktgit tråkigt att en sån stor människa ska gå bort, de är inte roligt att nån går bort, men med en stor människa påverkas hela världen. Även jag som inte ens är ett fan av han har påverkats.

Jag hoppas för hans familjs skull att dom får reda på vad som hände med han. Mördad? Självmord? Vad tror ni hände? Vet ni vad som hände?


- jobbig dröm

Godmorgon :)
Hade en sån sjukt jobbig dröm inatt så när jag vaknade i morse ville jag bara bryta ihop. Även om det har gått 16 månader sedan imorgon så är det svårt att tänka och drömma om dig.


- Hemma

Nu är vi hemma. Kom hem vid åtta tiden ikväll. Jag har haft jätte roligt där nere och skulle klart kunnat stanna längre om jag hade haft med mig notus. Notus har fått sina grejor också och han verkar gilla dom. Iaf sängen. Vädret är lika dåligt här som där nere, regn regn regn. Jag hoppas verkligen på lite sol nu så kan jag få sola lite och bli brun. Även bada med notus då han äntligen kan bada. :)

Nu ska jag dra igen. Skriver mer när jag orkar.
Adjöken :)

- getingstick på näsan.

Jag och becca har just klivit upp. Vi vaknade kring halv två idag, det är riktigt skönt att sova så länge. Felle ringde just efter att vi vaknat och ville att någon skulle tycka synd om henne. Hon har fått ett getingstick PÅ NÄSAN!!! xD Så snäll som jag är var jag tvungen att tycka synd om henne. Men elaka becca tyckte verkligen inte de. xD

Nu ska becca segpropp och jag göra oss klara för att sedan träffa Annapanna.
Adjöken!

:)


Grattis :)

Glömde skriva:

Grattis mamma! :D


Becca och Anna :D

Sitter hos Becca nu, kom till henne igår. Träffade Anna idag och igår också. Dom två är helt underbara.
Skånskan går rätt så bra att fatta. becca fattar jag galant oftast men hennes pappa och nytt folk jag träffar är skitsvåra att fatta. Fast jag har becca som tolk så de fixar sig. Anna snackar småländska (?) så henne fattar man också bra. Antingen blir de på torsdag/fredag jag återvänder till mamma och pappa. Om dom inte bestämmer sig för att fara till älmhult tidigare. Men de lät inte som så.

Aja, tänkte mest bara säga att jag mår helt perfekt, jag har inte mått bra på flera veckor men nu när jag är i skåne känns allt så himelens bra. En dag ska jag kanske flytta ner hit, jag älskar skåne. de är så grymt fint!
Hoppas ni också har de lika bra som jag :)


- Syster, de var ett klokt val även om de är jobbigt. <3
Du vet att jag finns här!

- skåååne :D

Strax börjar vi resan mot skåne. Skriver troligvis inte förrän jag kommer hem.  :D



- måndag! <3<3<3

- Mysig kväll :)

Jag, mamma och pappa har just spelat två omgångar med cicago (?). Jag vann första omgången och mamma andra. Det är helt otroligt att vi börjat vinna över pappa. Han vann alltid förut. Det var nog första gången för mig att vinna över han utan gratis poäng och sånt. Nu har mor&far gått och lagt sig. Dom ville vara uppe länge för att kunna sova länge imorgon bitti. Så här sitter jag nu med notus bakom mig sovandes. Han ligger på alla mina grejor jag har i sängen, tror min mobilladdare är där under någonstans. Kan inte vara så bekvämt precis.

Tidigare idag så for jag och syster till stan för att äta middag och gå på bio. Vi gick till lilla kina, eller om de bara heter kina nu, och åt. Riktigt gott. På bio såg vi The Proposal. Den var väldigt bra. Man skrattade sig genom filmen och självklart lyckades jag inte hålla tårarna borta heller. Jag börjar bli som felle, gråter till alla filmer, inte bra! Tycker ni verkligen ska gå och se den om ni inte sett filmen redan.

Efter bion cyklade jag till Vican där Lovisa och Linnea och självklart Vican befann sig. Vi snackade lite och sen såg vi filmen Bortspolad. Ännu en till komedi som var riktigt bra. Den borde ni som inte sett sen se också.
- Tack för kvällen! :)


- en lite äldre bild på Lovisa, Vican och Linnea :)

- elak hund!

Notus är inte den snällaste ibland. Idag när jag klippte gräset och kollade upp tvärt så ser jag han ställa sig och piss på våra ärtskidor. Jag lovar han planerade de så han kan få äta alla helt själv. :o


- Notus sitter på bryggan och se ut över vattnet. :)


-

Sov i stugan igår till idag. Jag, mamma och pappa gick på picknick till en lite äng som finns där, vi satte oss på en stoor sten och fikade en bulle. Jag lyckades spräcka mina byxor så det blir att slänga dom nu, var nog ändå dax för jag har ett stort hål i ena fickan av mobilen och dom var urtvättade och allt. Efter att vi hade varit på picknick gjorde pappa en brasa och jag gjorde pinnbröd och mamma tog fram korv så kom farmor och farfar ut och grillade med oss. Björne kom också. Bilder kommer då jag orkar ladda in dom i datorn. x)


- säg att det inte är så,
säg att allt är bra
snälla, det får inte hända!

när man fått ett glädjande besked
kommer ett annat som drar en till
marken så jävla hårt. får en att tappa
andan och bara vilja ge upp.


- Blommor











- 7 juli 2009

Har inte hänt så mycket idag, felle ringde och väckte mig kvart i tolv, då hade syster varit in en gång också, sagt något om mimmi en kvart tidigare men jag somnade om. Efter att jag vaknat och gjort mig klar åkte jag och syster till stan för jag skulle på elgiganten och köpa en kamera. Har inte riktigt fatta mig på den ännu men någon dag ska jag testa och mixra och förhoppningsvis fatta något. är ju inte direkt smart av mig. Efter de drog vi till stugan och sa hej, anneli och erik kom ganska just efter vi kommit så blev ett snabbt hejhej till dom också och sen drog vi hem. Mullz kom, hon hann bara vara här en stund för jag och emma skulle till stigan igen och äta.
Nu ikväll har jag och syster sätt fjärde Harry Potter, igår såg vi femte. Jag kom fram till redan igår att dom är sorgliga. Jag grät i båda filmerna. Syster bara skrattar/flinar åt mig, riktigt elakt. snart kommer 6:e ut också, då jag är i skåne, de suger, linnea frågade om jag ville följa på premiären skulle varit roligt men får dra med mig någon när jag kommer hem och se den.


- Felle :D

Myskväll med Felle igår. Såg på Step up 1 och 2 och spelade monopol. Vi anvslutade monopol idag och jag gjorde henne pank. mohahah. När vi skulle gå och lägga oss igår kväll blev vi gamlingar och löste kortsord. Vi ägde även om Felle var jätte trött och häll på somna vilken minut som helst. När vi väl la bort korsordet och somnade sov vi till halv ett idag. Eller jag sov till halv ett, felle vaknade tidigare. Har nog aldrig hänt att jag sover längre än henne men någon gång ska vara den första. När vi gick upp åt vi frukost och spelade klart monopol sen kom mamma och pappa så vi la oss och såg OTH. Vi grät nog i alla de avsnitt vi såg. Men det var så sorgligt, och ibland var de fint. Hah. Vi är rätt känsliga av oss. Vid fem tiden for Felle hem men hon återkommer till mig imorgon då även Mullz kommer. :)




- 5 dar kvar!! <3
- 7 dar kvar!! <3<3<3<3

- Jag vill bara att någon ska hålla om mig, säga till mig att han har det bra..

Sista dagen imorgon på jobbet, känns riktigt skönt att ÄNTLIGEN få sommarlov och kunna slappna av och bara ha det bra. Vi kommer nog inte jobba så många timmar imorgon heller. Janne sa från nio till 11 ungefär men jag hoppas verkligen att vi kommer sluta tidigare. Jag orkar inte jobba längre, det är inte så jobbigt där uppe men eftersom vi inte har så mycket att göra går dagarna så grymt segt. Och jag är less på allt fett, myror och att alltid få städa. Känns som om vi inte gjort annat än att städa även om jag vet att vi gjort lite andra saker. Imorgon blir det att rengöra stolarna och borden och fixa skyltarna. Imorgon kväll ska jag till bästa vän felle också och sova, myspys till tusen! Måste få säga att hon är bäst, en bättre vän finns inte, hon ställer alltid upp och stöttar en i allt. Utan dig Felle skulle jag inte klarat mig!

Ikväll har det varit en massa människor här coh druckit. Var nog bara meningen att sussie skulle vara här men mamma ringde Anna så kom hon och Stina och sen kom massa mer människor som jag och pappa skulle spela vollyboll med tidigare fast vi fick inte ihop lag. Kändes lite drygt att alla människor kom, skulle velat haft en lugn kväll men icke de. Mamma har däckat i soffan, hon har fått i sig alldeles för mycket, resten är hos rågär och maria. Jag, emma, anna och stina fick hämta Matte och Jack uppe i stan, dom hade varit på festivalen och slösat lite pengar på att supa där. Och när Anna ringer till dom för att berätta att emma kan komma och hämta dom så säger matte att dom blivit tagna av polisen. senare får vi veta att han fått böter för att han stått och pissat. Är poliserna sjuka eller? Får man inte pissa utomhus? Det är ju helt otroligt. Är det farligt att pissa ute eller? Världen är så förbannat jävla sjuk, snart får man inte ens gå på gatorna!

Nej, nu blev klockan mycket och jag ska upp åtta. Peppande, nej verkligen inte. Det här suger som Anna lärt mig säga. x)
Godnatt!


- Jag får ont i hela mig av att tänka på dig
Vet du varför?
För jag saknar dig
Vet du varför?
För du finns inte längre här på jorden

Jag vill bara skrika
Jag vill bara gråta
Jag vill bara att någon ska hålla om mig
säga till mig att han har det bra, att han
inte har ont inom sig längre, att han mår
bra. .



- bilder och babbel

Världens tråkigaste dag!
Började med att jag steg upp klockan åtta, ville verkligen inte då natten inte varit den bästa. Men jag tog mig upp, klädde mig, åt frulle och sånt. Cyklade till byn 08.40. Väl där såg jag att ingen hade kommit ännu men tänkte inte så mycket på de. Så när jag suttit där ett tag kolar jag på klockan och ser att den är 08.50. Varför har ingen kommit och inte Janne heller? jag sitter kvar till fem i nio. Då är jag arg för att ingen har kommit, inte ens janne vår handledare. Så jag cyklar till mormor och får ur mig min ilska. Cyklar sedan hem och möter mamma vid dörren och hon är förvånad att jag är hemma så jag förklarar. sen ska jag ta och ringa han, fast då är de vara hemnummret och där får jag inge svar, jag prövar till bureberget också men inget svar, och sen ett annat nummer mamma hittade men de var helt fel. tillslut ringer mamma till karin och hon säger att vi inte börjar förrän på fredag. skoj, då har man haft en sugig natt och måste masa sig upp fast man kunde fått sova fler timmar som man behövde. Arg Arg Arg! Alltid ska det bli såhär.
Resten av dagen har jag bara gått runt och varit rastlös. Har satt om två blommor och bakat en kladdkaka. Gårr fram och tillbaka till datorn, hittat en kompaktkamera eller vad de nu heter som jag ska köpa i veckan eller nästa vecka. då blev jag lite gladare för jag saknar verkligen att ha en kamera, speciellt nu på sommaren då de är så mega fint ute med allt som växer.
Jag har även gjort lite vuxengrejor idag, fixat så jag kan gå in och kolla hur mycket pengar och sånt jag har på mitt konto, internetbank eller vad de heter. :D





Ny design

Tada, ny design som jag hållt på med under dagen. Hoppas ni gillar den (a)

Det är två grejer jag stör mig på de ena är färgen på där man klickar sig dit man kommenterar, jag hittar inte där man ändrar färgen, någon som vet?
Det andra är att när man klickar på någon av flikarna så kommer mitt bloggnamn upp på header, jag ska ändra så namnet försvinner nån gång, orkar inte just nu x)



- Becca och Anna i sommar! :D

Vaknade för 50 min sedan av att notus stod och gnällde på mig, han har gjort de flera flera gånger i morse. Jag sa åt han att sluta och försökte sova vidare men då den elakingen står och stirrar på mig, då kan man ju inte sova:o. Så jag hedde mig upp, såg inget på vänster öga men jag klädde på mig och cyklade en runda med trattvovven. Och nu sitter jag här, har nyss käkat frukost och snackar om skåne med becca och anna. Jag är överlycklig, ska få träffa dom två jag snackat mest och längst med. och som alltid funnits där för mig. :D Jag längtar som tusan. Kunde aldrig tro att vi tre skulle få träffas tillsammans. LYYYYYCKA!


RSS 2.0