-

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg och utmana 5 personer.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga - hitta inte på egna.
Om personen som utmanar dig har samma första bokstav som du får du inte använda dennes svar utan måste hitta på egna.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller använda ditt namn som svar, förtutom i fråga 1.

1. Vad heter du?
Linnea
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lite
3. Flicknamn: Lovisa
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Lekledare (a)
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långärmad
8. Mat: Linssoppa (a)
9. Sak i badrummet: Lite mycket grejer, jag kommer inte på något x)
10. Plats/Stad: LONDON!
11. En orsak att vara sen: Längre sovmorgon än tänkt
12. Något som man skriker: Lystring gott folk (a)
13. Film: Lost and delirious
14. Något man dricker: Lingondricka
15. Band: Lady gaga?
16. Djur: Lämmel
17. Gatunamn: Lagmansgatan
18. Bil: Limosin
19. Sång: Lovegame - Lady gaga xD

Utmanar alla som vill =)

- SLUTA SKÄMTA OM ATT NI SKA TA LIVET AV ER!!

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite, jag är fortfarande glad men jag fick bara några tankar nu under kvällen som jag var tvungen att få ut.

Jag blir så arg på folk som säger att de tänker ta livet av sig på "skoj". Alltså när det går dåligt för dom och sånt. Det känns som om dom inte tar självmord på allvar. Det är något allvarligt och något INGEN vill vara med om! INGEN vill förlora en vän, en familjemedlem, en släkting, en nära i självmord. FÖR DET ÄR NÅGOT FRUKTANSVÄRT! Så sluta säg att ni tänker ta livet av er om ni inte menar allvar för det är inte ens roligt. pröva och ha självmordstankar, pröva att försöka ta livet av er. må så jävla dåligt så ni när som helst kan ge er på ett självmordsfösök. då kan ni komma och säga "jag tar fan livet av mig". Och när ni har fösökt ta livet av er då kommer ni inte tycka det är så roligt att folk skämtar om att begå självmord.
Jag vet hur det är att ha självmordstankar, jag vet hur det är att försöka ta livet av sig, jag vet hur det är att må så jävla dåligt. och jag vet också hur det är att förlora en kompis i självmord. men efter hans självmord har jag ALDRIG försökt ta livet av mig. jag har haft självmordstankar men jag är här och de ska alla andra vara också. Så skämta inte om självmord, inte i min närhet iaf, inte om ni vill ha en glad Linnea. när någon skämtar om sånt blir jag så arg och ledsen.



- Vi skulle visst komma att sakna dig ängel!

- jag skrattar utan anledning och jag ler hela tiden, jag är glad, jag mår bra!

Nu har jag alla läxor klara. Nu är det bara att börja plugga till Historieprovet som vi ska ha nästa vecka på fredag. På onsdag ska jag och Linda på något café här i stan för att plugga också, jag hoppas verkligen det kommer gå bra på provet för jag vill ha bra betyg i Historia! aja, skit samma, jag orkar inte skriva om skolan, den är bara ointressant. x)
Linnéa har ju klippt mig idag, det blev kort fast hon klippte inte så mycket. Men man tycker väl alltid de blir kort just efter att man klippt sig. Fast det blev bra iaf. hon ska nog få klippa mig fler gånger helt klart! nästa gång får hon ta mer också, typ klippa upp lite och så. eller ja, vi får se :)
Snart ska jag göra mig lite mat, känner att magen börjar kurra snart. vet inte vad jag ska äta, har inte tagit fram något, kanske blir plättar? x) haha nej, jag vet inte.
Just ja, jag försov mig idag också, min mobil ringde inte så jag skyller på den. Men jag kom inte försen, jag vaknade 10 min innan bussen gick, vi skulle till gammlia för att ha idrott så jag hann inte ens packa gympakläderna eller äta någon frukost, men när jag kom till gammlia var mirre så snäll så jag fick en halv banan. tack mirresnirre :D
Just ja 2, jag har äntligen fått tag i spotify. jag har försökt få tag i de i nästan två veckor men inte gått. men nu jäklar har jag det. :D
Jag är superglad idag om jag ska fortsätta babbla på. jag vet inte vad det är jag är bara glad. jag börjar skratta utan anledning och ler hela tiden känns det som. jag skulle kunna springa ett varv runt umeå men tyvärr är jag för lat för det, men jag skulle kunna, de är något iaf. haha :D

Nej nu klagar min mage, ska fixa något att äta. förresten, det var kebabskavsgryta eller något sånt på skolan, DET VAR GOTT GOTT GOTT!! :D:D:D

adjöken mina vänner!
Ni betyder dundermycket för mig, glöm aldrig de! <3<3<3

- ett inlägg om mycket

Jag lyckades försova mig 35 minuter idag. Alltså 5 minuter innan skolan började. Inte precis lyckat vill jag påstå. Men jag messade Linnéa och hon sa till våran lärare att jag skulle komma sen. Så jag var på skolan kring 9 tiden. Sen har dagen bara rullat på. Multimedia, Svenska och Historia. Efter skolan åkte jag hem till lägenheten och en timme eller kanske lite mer åkte jag in till stan och Fikade med Linda. Åkte hem en timme senare och nu ligger jag här, har sett klart One tree hill avsnittet och veckans Andra avenyn. Nu är det Idol på teven men jag känner att jag inte tycker det är så bra så jag funderar på att hoppa in i duschen istället. Nu är det "krulltott" som ska sjunga iaf. Jag vet inte vad jag tycker om henne riktigt. Vi får väl se nu när hon ska sjunga Relese me (stavning?) med Oh Laura. Hon har iaf fult grejs i håret!!

Just ja, på tal om Linnéa tidigare, hon ska klippa mig imorgon, jag är så otroligt less på mina toppar, de är bara ett enda tjorv. Hur mycket hon klipper de får vi se, de kanske bara blir kortare och kortare om de blir ojämt. Jag är ändå inte nervös, det kan faktiskt inte bli värre än vad det är nu!

Och just ja 2, PETER JIDHE, eller hur man stavar hans efternamn, fy tusan vad jag ogillar han. Han känns så.. jag vet inte vad. Han är så.. töntig. Kan dom inte byta ut Peter? Han gör programmet sämre! Om han är med nästa säsong av Idol vet jag inte vad jag gör, jag kommer fasen skriva ett brev till dom och säga åt dom att slänga ut Peter. HAN ÄR FÖR SJUTTON SÄMST!!

Mariette är sjukt bra! Fast just när jag kollade på teven såg hon galen ut. haha! xD

På tal om annat, det hördes som ett skott just utanför min lägenhet för ett tag sedan, jag tror inte det var ett pistolsskott men ändå, kändes lite läskigt ändå. Tidigare när jag gick upp till hållplatsen hördes det också en jäkla smäll, när jag tittade bak flög något svart upp i luften och sen small det igen fast inte lika stor smäll.

Och på tal om annat 2, Pappa kommer på Torsdag och han tar nog med sig Notus. Det lät då inte helt omöjligt iaf. Jag hoppas verkligen han tar med älsklingen min. :D

Nej nu har jag babblat klart om allt möjligt. jag ska hoppa in i duschen nu och dissa idol lite. föresten, den där tjejen med fult i håret var ändå rätt bra.

Godnatt!


- Dagen och veckan

Jag har haft typ fullt upp hela dagen.

05.15 - steg upp
06.05 - steg på bussen till umeå
07.40 - kliver av bussen och går till lokalbussen och hoppas på den
08.10 - kliver av bussen på skolan och går in och äter frukost
08.30 - Multimedian börjar
11.15 - Vi får på lunch
12.40 - Engelska lektionen börjar
14.05 - engelskan slutar och vi börjar direkt med mentorstiden
14. 20 - Hoppar på SVERIGES gammlaste buss och stiger av några mintuer senare utanför lägenheten
14.30 - farmor ringer mig och säger att de står utanför min lägenhet så jag rusar till parkeringen och hoppar i bilen, där möts jag av Britta, Farmor och Håkan. Vi körde till Håkan och där städade Britta och Farmor i garderoberna och sånt. Vi fikade också när vi kom dit och handlade på konsum innan vi anlände till Boendet.
17.40 - Åker mot Umedalen för att äta pizza. Vi sitter där ett tag och äter i lugn och ro sen åker vi till lägenheten så Britta får se hur jag bor. Och nu har dom åkt mot Bureå/Fagerviken igen.
Jag har frysit hela dagen. Bussen, skolan, ute, hos Håkan, på pizzerian och nu i lägenheten. Det är sjukt kallt. Man märker att vintern är på väg med stormsteg. Och på tal om vintern, idag när det regnade var det snö i regnet!! Huvva. Visst, jag tycker om vintern men jag ÄLSKAR sommaren och värmen, då fryser man typ aldrig! Och vintern gillar jag bara när man kan köra skoter och ha kul i snön. Annars är det inte roligt. Nej, men vi får hoppas på att det kommer lite värme minst en gång till innan snön kommer på allvar. I helgen har det ju varit skönt.Det kan vara fler såna helger. :)

Veckan då:
Tisdag - Skola, fika på Linda
Onsdag - Skola, Linnéa ska klippa mig
Torsdag - Skola, Pappa kommer och vi ska ut och äta
Fredag - Skola sen hem och umgås med familjen.
Lördag - Kanske ut med Notus, Någon kompis kanske?
Söndag - Kanske ut med Notus och ta med sig älg fötterna och spårselen, till mormor och hälsa på henne

-

Det har inte hänt mycket idag, de enda som är nödvändigt att nämna är att jag och Linnea var på hundcaféet mitt på dan. Och nu ikväll har jag, mamma och pappa sätt på Här är ditt liv och sen såg jag och mamma på Twilight. ;)
Imorgon blir det städning hos Stefan, de passade bättre idag än igår tydligen så. Då blir jag 100-200 kronor rikare. Det känns riktigt jäkla bra!
Nu ska jag nörda klart här vid datorn och sen krypa ner vid min hund om inte han hinner sticka innan jag blivit klar här. x)

Godnatt!

- onödigt inlägg

Sitter på skolan och ha distanslektionen textkommunikation. Har gjort klart veckans uppgift och börjat på nästa veckas uppgift men nu har jag fastnat. sitter bara och väntar på att få sluta den här lektionen och få börja psykologin så jag får sluta snart. Kommer hem vid sextiden idag. Inte så peppad på de, bussen går iaf direkt till bureå så de är skönt.
Nej nu ska jag nörda vidare på internet. :)

- Vänner till den person som tagit sitt liv behöver också stöd!

Jag brukar komma in på olika självmordssidor, där de informerar om självmord. Bloggar där någon har förlorat en nära i självmord eller en artikel i aftonbladet eller någon tidning som handlar om självmord. Jag har just kommit på svaret varför jag går in på såna här sidor. Kevin. Jag söker svar om Varför Kevin tog livet av sig. Fast inerst inne vet jag att jag aldrig kommer få ett svar.

För en stund sedan kom jag in på en sida om självmord, de var fyra stycken som hade förlorat en bror/syster, mamma och pojkvänn som hade gjort en sida för anhöriga. Då tänkte jag att där kanske det finns information och andras berättelser från vänner som förlorat någon i självmord. Men så letar jag, jag ser att det finns länkar till föräldrar, syskon, flickvänn/pojkvänn, Vuxna barn, make/maka/sambo. Men ingen flik för VÄNNER!! Jag blir arg, så fruktansvärt arg. Varför finns det ingen länk till vänner? Ska inte dom få stöd? Nej, tydligen inte. Vännerna till den som tog livet av sig går också igenom sorgen. De är inte bara föräldrar, syskon och dom. DE ÄR VÄNNER OCKSÅ! Jag tänker inte bara på mig nu utan andra människor som har förlorat en kompis.

- Vänner till den person som tagit sitt liv behöver också stöd!

Jag ska sluta söka svar om varför han begick självmord för jag kommer ändå aldrig få ett svar hur mycket jag än letar. Jag slösar egentligen bara en massa tid och tänker alldeles för mycket på negativa saker i mitt liv. Jag försöker verkligen tänka positivt och blicka framåt. Jag har blivit bättre på att tänka positivt men jag kan göra de mycket mer de vet jag. Jag jobbar på de, jag försöker, jag kämpar. Jag har mina vänner, min familj och min hund. Utan er skulle jag inte klarat de här. Jag älskar er!

Godnatt nu ska jag krypa ner i sängen och se teve!

- Agility!

Nu har jag fått tips om fler agilitybanor än i bureå. Så nu ska jag verkligen försöka ta tag i agilityn. Åh så roligt! Jag är jätte peppad och jag tror Notus är lika peppad på att få springa i de olika hindrena. Speciellt vikbrädan, han verkligen älskar den och springer dit heeela tiden och är påväg upp. Om jag har tid i helgen kanske jag kan få med mig mamma upp till några ställen, eller så kanske pappa. Om några månader kan jag ta bilden och åka själv också. mahaha. KÖRKORT!!! Jag längtar som bara den tills jag har de. Då ska jag börja spara till en bil också, vill inte köra med mamma och pappas bil hela tiden om dom skulle vilja ha den. De är nog med att Syster gör de. :D




- Liten du är så söt <3

Mami har sovit hos mig inatt och ska göra de den här natten också. Mysigt! Igår var vi och hälsade på dundermega söta Leon. Jag ska bara leta igen min mobilsladd så ska ni få se han. Ni kommer bli kära. Han är så grymt söt. Har en bild då man ser hur liten han är. Han ligger i mammas famn. Hennes huvud är JÄTTEJÄTTE stort mot för hans.

Idag då, åkte till gammlia för att ha idrott - basket. Det var faktiskt inte helt tokigt idag förutom att jag och Spettis krockade, basketbokken dödade tre av mina fingarar och att Daniel stampade på mig och jag hade inga skor på mig. Men annars var de typ skoj. Det är ovanligt (har aldrig hänt tror jag) att jag tycker att basket varit Okej. Efter gympan gick vi, jag, linnea, mirre, angelica, tina, mullz och evelina in till stan för att ta 1:an ( buss 1) till skolan. Vi hade så "tur" att vi just missade bussen så vi fick sitta och vänta en halvtimme på nästa buss som gick. När vi kom dit gick vi och åt, jag var vrålhungrig efter min insatts på gympan och det var inte så god mat men tvingade i mig lite iaf för att orka Svenska lektionen. På Svenskan började vi snacka om CV och personligt brev då vi ska ut på APU vecka 4-8 eller något sånt. Vi fick sluta typ 20-30 min tidigare än vad vi ska göra så jag, linnea och tina fick en jätte kort dag. Jag, linnea och tina hade jätte trevliga samtalsämnen när vi väntade på bussen och på bussen. Dom handlade om lik, spya, skit och sånt. vi hade rätt skoj men var väldigt äcklade. Jag ville inte hem till lägenheten så jag åkte in till stan och gick upp till mamma och hämtade mitt busskort och mat hon hade handlat till oss. sen följde jag tina till nicole, en klädaffär här i umeå. Sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här, har försökt jobba lite med textkommunikationen men det går inte så bra. Jag kommer inte igång, dessutom känner jag mig lite förvirrad gällande inskickningen av alla grejor vi gjort. Hm, får kanske ta och maila vår distanslärare. :)

Dagens grupp/artist: Secanhand Serenade.


- Ingen kommer någonsin förstå hur jobbigt det är att vara 12 mil ifrån dig. Ingen kommer någonsin förstå hur ont det gör att missa tre år av ditt liv då du utvecklas så mycket. Ingen kommer någonsin förstå hur ont det gör att vara ifrån dig. Och ingen kommer förstå hur stor lyckan är varje gång jag får se dig, klappa dig, krama dig, gosa med dig, pussa på dig, gå ut och gå med dig eller då du sover bredvid mig när jag somnar. Du är mitt allt!

- Nu hade jag inge mer att säga

Tvätta tvätta tvätta. Har inte gjort annat ikväll känns det som. Vet inte hur många gånger jag sprungit ut till tvättstugan och satt igång maskiner, tagit ut kläder ifrån tvättmaskinen och lagt dom i torktumlaren, hängt massa kläder i torkskåpet. SUCK! Nu är jag less på att tvätta, det är inte roligt. Jag hoppas jag hittar en kille som gillar att tvätta och sånt så jag slipper göra de. Kommer troligtvis inte hitta någon sån.


De där är typ jag nu. Trött som bara den. Steg ju upp 05.15 imorse så kanske är så konstigt. Kommer inte heller bli någon tidigkväll ikväll då de är två program jag ska (läs vill) se. Lycka till till mig :D


Lars Winnerbäck har hållt mig sällskap hela kvällen iaf. Mycket trevligt måste jag säga. Jag älskar hans låtar!


- Bureå hundklubb

Jag var ju på bureå hundklubbs grejset igår och nu ligger det tre bilder ute på mig och Notus x)

Klicka här för att se bilderna! :)

- bio med Linnea :)



Det blev ju bio med Linnea ikväll. Mysigt värre. Filmen var bra men den gick så fort. Den började och sen slutade. Jag måste bara säga att Naomi Rapace är så sjukt bra skådespelare enligt mig! :)

Lite bilder från skolavslutningen i nian och avslutningskvällen :)





- Någon som vill ut i skogen med mig? :D

Godmorgon!
Vaknade av att Notus kom till min säng och ville upp. Han var jätte mysig. :)
Snart ska jag nog klä på mig och gå en promenad med sötnosen, bara han vaknar så. Notus är ju inte den piggaste hunden på morgonen. Har hänt att han sovit till 12 på dagen någon gång. Minns när pappa jobbade i skellefteå och skulle ha ut notus på morgonen då fick han nästan bära ut han. haha.

Idag blir det då boviken, ska umgås med Felle, Ludvig och Thess. Ska nog bli trevligt. Imorgon ska jag försöka få mig hem tidigt för jag har planerat i två veckor att jag ska på de där "öppethus och mästerskap" på hundklubben. Vi får se hur det går, men jag hoppas någon kan hämta mig.

Jag vill ut i skogen med Notus och vara där någon timme. Ta med fika och bara vandra runt. Är det ingen som skulle vilja följa med mig? (jag vågar inte göra de själv) :D


-  Bamseman<3


- <3<3<3

Åh vad jag blev glad när jag läste Linneas kommentar till inlägget nedanför. Jag blir glad när jag får veta att vänner tror på mig. Hela jag bara lyser upp och de värmer inombords. Tack Linnea och alla andra som tror på mig, jag kan inte säga de nog många gånger! Jag älskar er!

 


- iskall lägenhet

Jag håller på att frysa ihjäl här i lägenheten, de är svinkallt! jag sitter med en filt men fryser ändå. Förstår inte vad som är fel, elementet är ju på och varmt?! Jag ska ju inte behöva frysa i lägenheten tycker man, då får dom fan skruva upp värmen om det är de som är fel. Jag blir arg när det är såhär! Det är inte roligt att frysa i sitt hem. Det var inte roligt förra vintern då jag frös som en tok. I skolan förs jag, ute frös jag och hemma frös jag. Den enda platsen jag inte frös på var i duschen. Men jag kan ju inte stå i duschen hela tiden. Jag måste ta tag i de här innan jag fryser ihjäl helt enkelt.

Och på tal om att ta tag i saker, jag ska ta tag i mitt liv. Jag ska börja gå hos bup igen och få ordning på allt. Jag är 17 år nu och har redan spenderat 6 år av mitt liv med att må dåligt, jag vill inte fortsätta må dåligt fler år. Så nu är det bara att "beställa" tid där och hoppas på en bra psykolog. För nu ska jag förbanne mig klara det här, jag kan om jag vill och jag vill!


- för din skull, för min skull, för vänners skull, för familjens skull, för allas skull. Jag ska fixa detta! Jag kan Jag kan Jag kan! Och jag vill!

-

Nu är jag tillbaka till umeå, jag mår lite bättre nu så det känns skönt. Igår när jag kom hem åt vi middag, började på läxa, for ut och cyklade, vi cyklade runt hästkroken och sen på byn. Vi mötte två hästar i hästkroken och det stod en massa hästar hos Peter och hos Linnea så Notus blev lite smått galen och drog mig så jag kom upp i en jäkla fart. Det var riktigt roligt förutom när man träffade av groparna. x)
Efter cykelturen gjorde jag klart psykologin och sen var det idol med glass, chips, nötter och cola. Sen efter idol såg vi film, baksmällan, kan inte säga riktigt hur den var eftersom jag somnade ett tag.

Idag blir det inte så mycket, ska göra läxa och se idol. :)

Hoppas ni har det bra!


- <3<3

-



Jag åker hem idag för att åka tillbaka imorgon, resten av veckan vet jag inte hur det blir. Men just nu orkar jag inge mer!

-

Det har inte hänt mycket idag. Skolan och sen läxa. Har gjort frågor till textkommunikationen så den ska jag väl fortsätta med ikväll och nu i någon timme har jag suttit med engelskan. Vi ska spriva om filmen vi såg förra veckan men det går  verkligen trögt. på de här timmarna jag har suttit har jag skrivit fem rader kanske. det är så förbannat svårt! Om jag inte är klar till på fredag ska jag höra om det är okej om jag lämnar in nästa vecka. jag har funderat på att hoppas av engelska B kursen men kommer på att det är bra att ha och efter den här kursen behöver jag inte gå någon fler engelska. jag får härda ut.
jag har inte ätit än heller, måste nog börja göra någon mat snart. blir plättar idag också, glömde ta fram igår, dessutom är plättar gott så det funkar :D

Adjöken!


-


Våran låt Felle! :D:D
" Hej Monica, Hej på dig Monica" :D

-

Hela min mage vrids om och mina lungor pressar ut all luft. All smärta bara vräker över mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur jag ska sitta, ligga, stå. Allt för så förbannat ont. Och allt som hänt kommer upp i minnet. Alla gånger Han tog på mig. Alla gånger Han pussade mig. Alla gånger jag mött Han på väg till byn eller hem. Alla gånger jag sätt han från min gård till Hans. Det tar ont och jag orkar inte med detta nu!

Det som får mig att orka nu är Fredag och Lördag.

-

Det är Notting Hill på teven så snart ska jag ta på mig pyen (pyjamasen), borsta tänderna och lägga mig under täcket och gosa ner mig. Jag känner mig glad om jag hade haft större lägenhet, typ den jag och Matte hade, skulle jag sprungit runt i lägenheten. Så glad är jag. Jag vet inte varför jag är så glad men man behöver inte ha någon anledning. Allt känns toppen! Dessutom längtar jag till Lördag. Då blir det FELLE FELLE FELLE!! Åh bästa vän vad jag saknar dig! Bamsekram till dig!
Och till på fredag längtar till, då blir det bio med Linnea. Flickan som lekte med elden. åh vad jag har längtat efter att den ska komma ut. :D
På söndag blir det att gå till bureå hundklubbs klubbområde för att titta lite på där. Kommer inte ställa upp i mästerskapet eller vad dom nu kallade det. men kan vara roligt att se de andra, ska ta med mig notus för att träna han bland hundar också :)

Nej nu ska jag snacka lite mer med fellepelle och sen krypa ner i sängen och se Notting Hill!
Godnatt! :D

-

Har kommit till Umeå. Eller ja, har varit här ett tag nu. Åkte ju med Morbror så då tjänade jag lite pengar på de så fattig som jag är. När jag kom till Umeå gick jag direkt till Mormor på sjukhuset och hälsade på henne. Huvva vad jobbigt det var. Men jag var där en timme ungefär. Ska tillbaka imorgon om jag hinner. Nu ska jag sätta mig och se London Ink.
Ha en bra kväll!


-

Goddag! :)
Idag har det gjort rätt mycket här hemma. Först tog jag en promenad med Notus. När jag kom hem igen började jag rensa bland mina saker som jag sparat genom åren. Först i källaren men där hann jag inte så långt förrän pappa kom ner och sa att mamma nog ville ha upp mig på vinden. Så det var bara att traska upp. Väl där uppe började jag rensa bland ännu mer saker som var mina. Hittade roliga saker, skolböcker, dagböcker från skolan och allt sånt. Farmor och Farfar kom också för att kolla vad de skulle ha kvar och inte ha kvar. Så efter ett tag satte vi oss och fikade. Och nu sitter jag här. Har packat för att åka tillbaka till Umeå vid halv tre- tre tiden. Ska åka med morbror som ska tillbaka. När jag kommer dit ska jag och hälsa på Mormor på lassa. Jag är nervös över de. Menmen, vi får se hur länge jag är där.
Nej, nu ville pappa mig något ska kila.

Adjöken!


-

Notus har fått syskon. Riktigt söta är dom. Här kan ni se dom söta varelserna och se hur hans mamma ser ut. Jag tycker man ser att det är Notus mamma. (a)


Jag vill bara tillbaka till Umeå!

- 11 september

Just ja. Det är (har varit) ju 11 september. Alltså 8 år sedan flygplanen körde in i tornen i New York. Jag har gått och tänkt lite på det idag. Och undrat hur det har gått för de som förlorade någon då. Är det lika jobbigt för dom nu som det var några dagar efter händelsen. Jag kan förstå hur dom anhöriga känner då jag förlorat flera jag känner (kände). I alla fall, skänt en tanke eller två till de anhöriga.

Vila i Frid!


-

På bussen hem till Bureå från Umeå satt jag och tuggade tuggummi så helt plötsligt biter jag mig i tungan. Det tog så förbannat ont att jag ville svära högt. Det tog ont ett tag men sedan försvann det och nu ikväll har "ondan" kommit tillbaka. Det ser ut som om jag har något sår som på sidan av den. :s

Ikvällen har iaf bara bestått av teve tittande och godis. Riktigt nyttigt ;). Både jag, mamma och pappa somnade i soffan så jag och mamma gick upp. Hon gick på toa och när hon kom ut såg jag bara hur snett hon gick och hade ingen kontroll över sig själv. Så jag tog tag i hennes arm och försökte stoppa henne (trodde först hon var JÄTTE full, vilket skulle vara rätt konstigt då hon inte druckit så mycket vad jag vet så jag uteslöt de direkt) men gick inte så bra så hon kom till bordet och svimmade. Fyfan! Jag trodde det hände samma sak som det hände med pappa. Fan vad jag vart rädd!


-

Jag har längtat hela veckan att få komma hem men när jag är hemma så vill jag bara tillbaka till Umeå.
Jag mår inga bra, jag vill bara gråta och att mamma ska hålla om mig och låta mig prata om allt jag behöver prata om. Och det jag helst vill prata om - Kevin. Alla har fått prata ut om han men jag då? Vem har jag haft? Varför fanns inte ni som kände han också där för mig när jag fanns där för er? Åh!
Mamma, jag behöver dig!


-

Tjolahopp.
Har städat ikväll så nu är min lägenhet skinande ren. Nu sitter jag och väntar på att idol ska börja, malmö idag om jag inte minns fel. Vet någon när dom ska vara i umeå?
Jag har JÄTTE ont i min vad efter igår, vet inte riktigt vad som är fel men det tar bara ondare och ondare. snart kan jag typ inte gå. :( Ska nog be mamma att massera vaden imorgon, tycker jag är värd lite sånt eftersom jag kom hem istället för att stanna här i umeå. iofs fick jag 100 spänn för att komma hem i helgen men ändå. (a)(bortskämd unge jag vet, men annars kommer jag inte kunna åka hem förrän efter sista september och det är ett bra tag kvar!)

Nu har jag inget mer att säga förutom:
Ha det så bra!


- ju närmre två års dagen kommer desto mer nervös blir jag.
Kommer jag bli ensam två årsdagen också?
Kommer Du fly från mig den dagen också så som du gjorde när det var ett år sedan?
Jag är livrädd för dagen, den 23 mars!


-

Pratade just med mami i telefon. Hon var ute och gick med älsklingsvovven. Åh vad jag saknar han! Men bara någon dag kvar innan jag får träffa han. Och jag har bestämt att denna helg ska vara bråkfri, känns som jag bråkat med någon i familjen varje gång jag har varit hemma och hela sommaren. så, jag ska försöka att inte hamna i bråk i helgen. :)
Nu ska jag fortsätta se true blood som jag gjort sedan jag kom hem. hah.
hoppas ni mår bra och har haft en bra dag!


- älskling, du är allt! <3


-

Både Idol och Andra avenyn började idag, jag hade ett litet lyyckorus där ett tag. Maha. Jag poppade popcorn när Idol började och satt fastklistrad. Tyvärr var det inte så bra som jag hade trott de skulle vara men de var ändå bra! Andra avenyn var inte heller helt perfekt men jag hoppas de andra avsnitten blir bättre. :D
Nu ska jag lägga mig och läsa Hur man botar en fanatiker av Amos oz som vi fick idag av skolan, (alla tvåor får tydligen den boken), vi ska ha läst till sida 34, om jag inte minns fel, tills imorgon. Så jag ska läsa fort så att jag kan se klart True Blood avsnittet jag har sett tidigare idag.

Godnatt!


- jag vet att den är suddig men jag gillar den ändå.




Jag saknar dig,
Så mycket att hela mitt inre skriker,
Om du skulle kunna höra
skulle du tagit på dig hörselkåpor
tillsammans med öronproppar.


- jag hatar skolan just nu!

Dagen har gått rätt bra. På svenskan skulle vi "redovisa" vår vandringssägelse eller vad de nu hette. Vi satt i en grupp och skulle berätta en vandingssägen som vi hade fått och gjort om. Och lektionen efter, historia, började vi redovisa vårat grupparbete om högkulturerna.
Imorgon ska vi springa/gå/lunka 3 kilometer, längtar inte, men jag ska försöka springa så långt jag kan för efter är det jäkligt skönt och man kan få känna sig duktig. Efter gympan har vi ju ett lååångt hål då ska jag till lägenheten och pyssla på. Orkar inte sitta på skolan och göra ingenting.
På torsdag har iv frilufsdag, PÅ EFTERMIDDAGEN! då jag har slutat. självklart! och jag måste vara med. vad är det för piss skola jag går på. dessutom såg jag idag att vi varannan fredag slutar sent! vet ni vad de betyder? jag kommer inte komma hem förrän 18! VAFAN, så jävla sur jag blir. just nu skulle jag byta skola för jag hatar den. mitt schema suger! jag kommer typ inte kunna vara med kompisar på fredagar känns det som. helgerna kommer bli jätte korta. arg arg arg!
Och jag vill hem!


- jag vill ut och fota, i helgen ska jag ta hem kameran (om jag kommer ihåg de) och ta med notus på en långsväng och fota. :D

-

- Du har hjälpt mig hela min barndom,
men när du behöver hjälp kan jag inte göra ett jävla skit!
Fattar ni hur jävligt de känns?

-

kom hem för typ en halvtimme sedan. Skolan har gått rätt bra, förutom att jag var jätte trött och bara ville somna och jag klagade på allt. Samt att lunchen idag var äcklig. Efter skolan åkte jag in till stan för att fylla på mitt busskort med resor, jag gick runt lite med Linnéa också.
Senare blir det at göra svenskan som jag skulle ha gjort i helgen, vet inte riktigt hur man ska göra men jag får väl försöka. Ska göra lite mat nu.

Hoppas eran dag har varit bra och fortsätter att vara bra :)


-

klockan är snart kvart över 12 och jag borde sovit för länge sedan. jag ska upp om 5 timmar, kommer vara död imorgon på skolan. och imorgon börjar min distans kurs, inte direkt roligt.
nej, nu ska jag fortsätta se filmen och försöka sova.

-

Hur mycket har jag hunnit idag? INGENTING! Jag har inte ens klätt mig. Jag har bara suttit och spelat sims. Och om ett tag kommer Fanny, Sussie och Jeppe hit. Känner mig stressad men samtidigt orkar jag inte klä på mig heller. Blä för sega dagar när man inte kan ha någon seg dag.

När var det sist vi bara umgicks hela familjen, utan någon alkohol inblandad? Hyra en film, köpa godis och bara umgås. Jag saknar de kvällar då alla var hemma och låg framför teven och bara slappade. Känns som om det var år och dar sedan. (Nu känns det som om hela familjen är splittrad, alla på olika håll, alla har något som tynger, ingen är riktigt stabil)


- det är en såndär dag då allt känns fel och jag saknar dig!


-

Godmorgon! :)
Vaknade för ett tag sedan av att min dörr stod och slog hela tiden. Jag höll å att bli galen, direkt någon öppnade ytterdörren eller gick i huset fick den damp och slog. Så när pappa öppnade min dörr kom Notus inspringande och hoppade upp på mig och la sig på mig. Tidigare i morse kom han också in då dörren inte var stängd och dunsade ner på mig. Han är inte den vänligaste ibland. Men han är söt ändå. :)
Idag ska jag nog ta mig en lång promenad, någon som vill hänga på? Mamma och Pappa var och gick strömsholm på morgonen med Notus när jag låg och sov, det sög för jag hade tänkt följa dom på en promenix men men.
Jag ska nörda lite The Sims 3 och sen se True Blood. :D

Ha en bra dag! :)

Grattis Fröken Roxy på 15 års dagen!
Hoppas du får en superdag :)

Grattis bästa vän! <3

Måste ju säga grattis till Bästa vän som fyllde 18 år i torsdags!
Grattis!


- Leende guld bruna ögon

En snarkande vovve ligger i min säng och brer ut sig. Han är så mysig och jag kan inte låta bli att krama om han. Älskade hund! Snart ska jag krypa ner till han och vi ska snarka ikapp. Blir nog ingen spinning imorgon (om några timmar), är alldeles slut i kroppen och känner att jag inte orkar. Kanske får ta och gå en långlång promenad istället. På tal om promenad, när jag var ute med Notus tidigare ikväll träffade jag på Linnea som skulle möta upp Matilda för dom skulle på promenix så jag följde med dom sen cyklade vi (Linnea åkte på Matildas pakethållare) till Linnea och bakade supergott bröd och drack te. Mums!
Nu ska jag kolla klart på internet och krypa i säng. Jag längtar efter min säng och får slumra till och sova några timmar. Godnatt!


- Matilda, Linnea, Jag på skolavslutningen i Nian. :)

-

Jag borde egentligen diska och göra det lite finare i lägenheten för syster kommer imorgon men jag orkar verkligen inte. Ibland hatar jag att jag bor själv, då man måste göra allt själv. Städa, diska, tvätta och allt sånt. När man bor hemma finns ju mamma, man hjälper till lite men nu måste man göra allt SJÄLV. Suck!
I alla fall, skolan idag har varit väldigt dryg förutom på Svenskan då jag och Linnéa skrev en väldigt djup poetisk dikt. GK (Grafisk Kommunikaton) jobbade vi i Illustrator och skulle göra ett porträtt, det sög. Och historian sög också, vi hade bara en massa genomgång, snackade betygskriterier och sånt. Så dagen har sugit rätt mycket, men jag har varit på gott humör ändå. Svenskan gjorde nog allt. Jag och Linnéa satt i vårt gamla klassrum och skrattade åt det mesta, riktigt roligt. :)

När man hör att det inte är riktigt bra med ditt hjärta blir man så förbannat orolig. För jag vill inte förlora dig, jag vill ha dig kvar i mitt liv. Jag vill att mina barn ska få ha en morfar, jag vill ha dig där om jag gifter mig. Jag vill ha dig här på min student och alla höjdpunkter i mitt liv. Bli bra, det är allt jag begär, jag behöver dig i mitt liv.


- bild av Jossa

- gamla klassen

Var just inne på en gammal klasskompis blogg och tittade, gick in på juni 2008 och där hade hon skrivit om vår skolavslutning och lagt in några bilder. Jag saknar den klassen, klassen jag gick med i 9 år. Den som sög men ändå var bra på sitt sätt.

1999-2008

RSS 2.0