Glöm inte att en svans är en svans - och inte bara en extra stump där bak.

Tjosan! :)
dagen har varit så sjukt spårad. jag har bara flummat runt och inte haft riktigt kontroll över mig själv. rätt skoj ändå även om jag blir less på mig själv ibland. :p
ikväll har jag legat och sätt Andra avenyn. läste någonstans att den serien kanske ska läggas ner. väldigt tråkig för de är en av de få serierna jag följer och hänger med i. aja, hoppas den inte läggs ner på ett tag i alla fall.

Idag fyller Notus år också. Hela tre år. Känns som om tiden har gått jätte fort sen vi fick hem han. Men hittills har de i alla fall varit sjukt roligt och resten av hans liv kommer nog bli ännu roligare. När jag flyttar hem igen ska vi ta tag i lydnaden och massa andra roliga saker. Hoppas vi kan tävla någon gång också, skulle vara spännande. :)


Lilleman<3


- Du är ett glashus, och jag är en sten

Goddagens!
Det har inte hänt så mycket idag så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Fint väder är det i alla fall och jag ska nog snart ta och göra middag och sedan gå ut på en promenad. Gick hem från skolan idag och det var himla skönt. Var bara synd att jag höll på att pissa ner mig så jag inte kunde njuta av promenaden. Haha!

Här kommer en låt också! :)


- Otep


Denna kvinna -Otep, har som liten blivit utsatt för övergrepp. Jag tycker hon är en stark person eftersom hon pratar/sjunger så öppet om de. Hennes band heter som hon själv - Otep. Här pratar hon lite om de och hur en som har blivit utsatt för övergrepp kan känna sig och lite sånt. Lyssna gärna. Det är på engelska och ingen text men hoppas ni förstår ändå.

- Dagen

Godkvällens!:)
Kom hem från fjällen igår och har haft det hur underbart som helst. Tänkte skriva ett längre inlägg imorgon eller någon dag med bilder och allt. Orkar inte ikväll.

Idag tog jag en sovmorgon. Var inte på skolan förrän kring 11.10 tiden tror jag. Kanske till och med senare. Missade två lektioner men jag kände att jag verkligen behövde sömn efter helgen. Dagen rullade på ändå. Slutade vig 14.40 och då stod syster och väntade på mig så vi började resan hem mot Bureå. Skönt att få åka bil men vägen blir MYCKET tråkigare i bilen har jag konstaterat. Det känns som om det tar tusen år med bil. Konstigt de där! När vi kom hem slängde jag i mig lite mat och for sedan och körde till stan med mamma för att lämna tillbaka slalomen som vi hade hyrt. När jag kom hem igen tog jag på mig lite slappare kläder och drog till Matilda för att rida och lite information inför påsken då jag ska hjälpa henne att rida och allt sånt. Riktigt skönt ikväll med en ridtur och det var riktigt roligt. Jag saknar verkligen hästar i mitt liv. Nu ska jag nog ta och sova lite för att åka tillbaka till Umeå imorgon. :)


- TAGGA FJÄLLEN NU DÅ!

IDAG BLIR DET FJÄLLEN!!! :D


- blir att åka med dessa underbart bra människorna + de andra i Idrott och Hälsa B!! :D

Återvänder till Umeå på söndag. Vi ses. ;)

- Friluftsdag!

Friluftsdag idag. Jag och kompisarna valde att vara i bygsiljum och det var jätte roligt. Jag har inte åkt slalom på 2-3 år och jag har faktist saknat slalomen lite. Så nu ska jag nog ta och försöka komma mig ut i backarna hädan efter. Har då bokat in någon gång under påsklovet. Jag, felle, sussie, fanny och mamma ska till bygsiljum, då ska jag lära mig åka snowboard också. Lycka till till mig. :)
Efter att vi kom till umeå igen åkte jag, tina, angelica och linnéa till Coop och handlade inför Fjällen. Imorgon åker vi!!! De blev en hel del. MASSA godis har vi också köpt. Vet inte hur vi ska lyckas äta upp allt men. Haha!
Resten av kvällen består av att plugga engelskaglosor, typ 35 stycken till imorgon. Inte vidare skoj då man inte har pluggat på dom tidigare. Jag ska även hinna gå till affären och handla middag till imorgon på bussen. Vet inte hur jag ska hinna allt. Klockan är redan 18.54. Aja, de får gå som de går.


- Jag känner mig sårad. Du visste att jag var livrädd för att vara ensam igår, men ändå lämnade du mig precis som förra året. Jag förstår inte hur du kan göra så mot någon du säger betyder så mycket för dig. Du vet att jag aldrig skulle lämna dig på dina värsta dagar om året, men varför lämnar du mig då? Jag orkar inte att du håller på såhär! Du sårar mig så jävla mycket och du gör det verkligen inte lättare för mig på min värsta dag om året. Du får mig bara att må dåligare när du håller på så här. Är det de du vill eller. Jag börjar fundera..

- Jag saknar dig!


- Två år har gått. Samtidigt som det känns som en evighet sedan så känns det som igår. Men jag saknar dig Kevin! Jag hoppas du har det bättre nu, slipper din mamma och allt jobbigt här i livet. och även de roliga och bra i livet valde du att skita i och lämna. Till och med oss, dina vänner som älskade dig lämnade du. Du ville hellre till himlen, jag förstod i början varför du gjorde de. Jag förstod dig så himla väl. Men nu, nu kan jag inte fatta att du tog livet av dig. För jag har fått se så himla mycket underbara saker i livet, jag önskar du också fick se de innan du lämnade oss. För livet blir bättre hur mörkt de än ser ut för stunden. Jag kommer alltid att minnas dig och du kommer alltid att betyda för mig. Vilket val du än gjorde. Även om vi inte kan se dig längre, så finns du i våra hjärtan och i luften som vi andas. Jag kommer alltid att sakna dig älskling! <3


- Rolig eftermiddag! :)

Tjosan :)

Dagen började med att jag vaknade 05.30. Inte riktigt okej, men jag kom mig upp i alla fall och iväg till bussen. Sen var det skola. Eftermiddagen spårade rätt mycket. Jag, Angelica och linnéa gjorde en "Efterlyst, Sofie" dokumentär eller vad jag ska kalla de. Våran distansnärvarolärare hade rymt så vi låtsas filmade och gick runt på hela skolan och filmade. Haha riktigt roligt faktiskt. Ibland måste man få vara lite barnslig.


- Ni är sjukt bra! <3

Ikväll blir det bio med linnéa. Vi ska se Alice i Underlandet. Hoppas filmen är bra.  :)


Jag känner mig starkare än på länge. Kanske jag klarar av morgondagen utan att bryta ihop. Bara jag håller mig sysselsatt och inte låta tankarna komma så ska jag nog klara av dagen. <3

- Stugan

Tjosan: )
Dagen har bestått utav att vara i stugan, grilla, äta, försöka laga skotern och brottas. Helt klart ett nöje. Nu är jag rätt trött. Mina ögon håller på att gå igen men inte kan jag sova nu. Inatt ringde mamma på pappas mobil och ville något. Hon väkte mig i alla fall och jag var inte så glad i morse när de ringde ännu en gång och väkte mig, och vem var de då om inte mamma? Men hon är underbar för de. :)
Bilder från dagen kanske kommer någon annan gång då jag orkar ladda in bilderna och ladda upp dom här. Nu ska jag nog leta reda mig våran pulka och testa på Notus. Hoppas hoppas han drar den! :)


- en bild från i sommras i skåne. Jag kan inte annat än sakna skåne, landskapet, människorna, kossorna och allt som hör till skåne! <3

- jobbsökning pågår för fullt

Dagens händelser:
Skoteråkning/körning
Promenix med Notus och Nova
Hållit i sötaste Leon<3
Varit till stan och sökt jobb och hyrt slalomskidor
Varit och ätit på burebaren
Söka jobb på internet

Snart blir det att gå ner i källaren och se hockey också. Hoppas på vinst. Ska också ut på en promenix till och kanske ska träna notus också. Vi får se. Han har blivit så jäkla duktig på att gå lös nu. Riktigt roligt! Ikväll ska jag och pappa se Män som hatar kvinnor i alla fall. Eller ja, vi får se. Pappa tror han kommer vara så arg så han inte klarar av att se filmen.


1. Leon nyfödd
2. Leon nu för ett litet tag sedan
2. Notus och Twiggy i onsdags när vi var ute och gick en promenad:)


- AC/DC biljetter!!

Godkväll! :)

Min dag har varit helt okej. Hade sovmorgon till 10.10 men jag vaknade 06.45 och kunde inte somna om. Kändes inte direkt roligt, vad är det som har tagit åt mig? Förut sov jag till 12.00-12.30 om jag fick men nu sover jag inte längre än 10.30. Oftast sover jag inte ens så länge. I alla fall. Vår första och sista lektion var Historia och de gick ju bra. Sen tog jag 13.10 bussen hem. Där blev det att åka på byn för han handla och söka sommarjobb på konsum. Hoppas hoppas man får de! Imorgon blir det att söka mer jobb. Efter middagen ringde Linnea och hörde om jag ville följa med och åka madrass med hon och mattis. Det var sjukt kul men hur jobbigt som helst att gå upp och ner för berget även om vi inte gick hela vägen utan bara en bit. Jag måste nog träna upp min kondis lite. ;) Nu ska jag nog ta på mig pyjamasen och slå på min dator för att se lite OC. Förresten. VI HAR AC/DC BILJETTERNA I VÅRA HÄNDER NU! :D:D:D:D


-
På tisdag har det gått två år sedan. Kan inte förstå att det gått två år. Det har gått så himla fort fast samtidigt känns det som om det var igår allt hände. Jag försöker tränga bort tankarna om den 23-03-2008 men det går inte så bra.. Jag saknar dig, vi alla saknar dig. Men vi hoppas att du har det bra nu!

- två timmars promenad och annat

Tjoooosaaann! :)
Efter en två timmars promenad tillsammans med Matilda och Twiggy mådde jag mycket bättre. Tog en bild med mobilen då hundarna fick vara lösa och busa som jag tänkte lägga upp men de får vänta tills jag har hittat åt mobilsladden. Jag och sladdar går inte riktigt ihop.
Idag då, åkte som ni kanske förstod inte till umeå igår så jag drog i morse. Skulle ta 06.05 bussen men jag lyckades ställa klockan en timme för mycket så de fick bli 07.55 bussen istället. Kom "endast" en halvtimme för sent och självklart var det engelska på morgonen. Menmen. Bättre lycka nästa gång ;)



-



Det är inte okej någonstans idag. Jag bryter ihop. Vet inte vart jag ska ta vägen. Jag orkar inte! Jag vill inte till Umeå ikväll. Jag vill vara hemma. Få må dåligt en dag eller två. Ligga under täcket och gömma mig. Gråta en skvätt. Samla kraft och börja om på ny kula.
Men det funkar inte!


-

Godkvällens! :)

Första skoldagen efter lovet då. Den räckte till 15.15 och innehåll tre lektioner, Svenska, historia och Idrott. Jag började inte förrän 09.55 så jag kunde ta en senare buss imorse mot umeå. Inte dåligt skönt. Jag och mamma låg och pratade innan vi skulle åka mot bussen om hur skönt det skulle vara om jag kunde börja denna tid varje dag. Då kunde jag bo hemma året om, riktigt skönt. Men nu är det bara ett fåtal månader kvar att bo själv för till hösten kommer bästa vän och bor med mig! :D Då ska jag lära henne Umeå, allt jag kan då de vill säga inte allt för mycket ;).
      Men i alla fall, imorgon är vi lediga igen. Vi ska samla in pengar till Baldone, de är typ Operation dagsverket som man eller i alla fall vi på bureåskolan hade när vi gick där. 100 kronor och jag ska städa. Inte direkt roligt men de hjälper både människorna i baldone och bästa mamma. :)
      Ikväll blir det inte så mycket att göra, kanske börja med städningen och sen ut på en promenad. Resten av kvällen blir det att se andra avenyn och OC. Så nu ska jag nog ta på mig massor av kläder och traska iväg med doggilito.

Hoppas ni haft en bra dag! :)


- Bio

Det blev ingen bio i fredags så jag och mamma gick ikväll istället. Vi såg Reboert pattingsons nya film Remember me. Den var riktigt bra men sorglig. Men helt klart värd att se!



Nu blir det nog duschen sen ett avsnitt OC och sen är det äntligen Godnatt! :)

- Grattis Jossa! :D



GRATTIS BÄSTA JOSSA! :D

Alla vi i familjen hälsar grattis till dig :D

Hoppas du får en super dag!


- Stugan och Lollo

Jag bor i stugan i helgen och skriver därför inte så mycket. Ikväll blir det kompisarna hos lovisa! Jag hoppas ni alla får en lika trevlig kväll som jag kommer få :)

- Skönt lov!! :)

Godkvällens! :)

Jag har inte en aning hur denna dag kan ha gått så fort. Klockan var nyss tolv och nu är den sjugofem i elva. Helt sjukt. Antar att OC har "förstört" denna dag som alla andra i veckan. Det är verkligen inte bra detta. Jag har inte gjort ett nå under lovet, eller ja, jag har ju varit ute och gått, ridit, umgåtts med Linnea och skottat snö. Men annars har det inte varit mycket annat. Men de har varit huuuur skönt som helst att bara ha varit och inte gjort ett dugg. Men imorgon + på lördag händer detta:
Fredag: Fota mina gamla slalomskidor och pjäxor och lägga ut de på blocket, åka skidor med mamma och notus och på kvällen blir det bio.
Lördag: På kvällen blir det att se melodifestivalen med kompisar tror jag. :) Det ska bli trevligt då det var länge sedan vi träffades! :)

Nu ska jag fortsätta nörda OC om hårdisken nu tänker föra över avsnitten till min dator. Vi får väl se hur det går! Sov gott i alla fall allihopa! :)


-
Kolla in blicken han ger mig xD


- notus och plogbilar

Godmorgon!: )
Denna natt alltså. Jag har frysit som en tok. Vet ni varför? Notus hade snott mitt täcke!!! Åh galen! Han ska alltid ligga på täcket och man vill inte flytta bort han heller för han är så himla söt. I och för sig får jag väl skylla  mig själv då men ändå. Han behöver ju inte ta hela täcket av mig bara en lite bit. :(
Min mage kurrar nu så jag ska nog ta och göra lite frukost och sedan gå en promenad med Doggelito. Förresten, någon mer som blir störd på att dom har skrapat vägarna här i bureå? Man kan ju för tusan inte sparka längre. Vet ni hur trist de är! Man hade just äntligen börjat kunna sparkat med vovven och då skrapar dom bort all proffssnö som var på vägarna. Jag blir lite smått ledsen ibland på dom här plogbilarna.
Ett klaginlägg till i listan, aja, ni läser ju i alla fall så de måste väl finnas något intressant i inläggen?

Ha en bra dag! :)


- en bild på finfina bamseman. Det känns fortfarande konstigt att komma till mormor och han inte är där.:/


- Lista

jag har tråkigt därför gör jag denna!

Du heter: Linnea
Smeknamn: Nea
Hur imponerar man på dig: Var dig själv bara
Brukar du skratta för dig själv: Alltid!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: 2Rektorn imorgon ;)" något sånt i alla fall :p
Var bor du: Bureå och Umeå
Trivs du där: I Umeå trivs jag, i bureå är det en helt annan sak
Äger du några Converse: Japp
Är du allergisk mot något: Nopp
Nästa mål i ditt liv: Ta körkortet
Hur svarar du i mobilen: "Hej" eller "Linnea" beror på vilket jag känner för .
Vem ringde du senast: Mamma kanske?
Antal timmar sömn i natt: 6 kanske? :s
Sov du ensam: Nej
Brukar du komma i tid: Oftast tror jag
När mår du bra: När de jag bryr mig om mår bra
När blev du fotad senast: Förra veckan :s
Hur känner du dig nu: Trött och seg
Vanligast färg på dina kläder: Lite olika
Vad saknar du: Jag saknar skåne och becca.
Hade du en bra kväll igår: Helt okej
Favoritdryck på morgonen: Oboy helt klart! :)
Rakar du benen: Jadå
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 22.00 och någon gång lång ni på natten :p.
Är du blyg: Mot folk jag känner är jag inte blyg, men till människor jag inte känner så är jag rätt blyg men börjar bli bättre enligt mig själv :)
Sysslar du med någon idrott: Nej tyvärr men vill gärna börja med något :).
Vill du hellre ha mail än brev: Brev känns alltid roligare och personligare :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp!
Är du nöjd med ditt liv: Vissa dagar älskar jag mitt liv men andra inte.
Är du bortskämd: Ja de är jag, men jag erkänner att jag är de också ;).
Vad gör du i morgon: Vet inte riktigt :p.
Vad är det värsta du vet: Fötter x).
Vad längtar du till: 9 april och sommaren.
Har du bra vänner och äkta vänskap: Alla mina vänner är bra annars skulle jag väl inte ha dom som vänner? x)
Vad använder du för shampoo: Något tråkigt shampo :(
Hur gammal är du: Blir 18 i april ;)
Gröna eller röda äpplen: Beror på
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Felle
Gillar du golf: Nej!
Vilken tid gick du upp idag: 07.40 kanske? :s.
Har du sovit i din egen säng i natt: Nej
Har du strumpor på dig nu: Nej, dom har jag slängt av mig.
Är det okej att gråta: Självklart
När grät du senast: Igår till OC xD
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa Resa Resa och skänka bort lite. Skulle bjuda mamma, pappa och syster på en resa också såklart. :)
Bär du glasögon eller linser: Glasögon :s
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Absolut inte!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: De är jätte olika
Vill du gifta dig: Nja jag vet inte, kanske om de bara är ett jätte litet bröllop någonstans på en strand ;).
Vill du ha barn: Ja!
Solar du ofta: Under sommaren, ja.
Är du bra på att laga mat: Kan inte säga att jag är bra, men de slinker då ner de jag gör ;)
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Jag är mer ovig än ett kassaskåp :s
Är du musikalisk: Nejnej xD
Vad dricker du helt när du är törstig: Vatten :)
Tror du på ett liv efter döden: Jag tror att man kommer till en himmel och har det bra där.
Tycker du om sushi: Aldrig smakat.
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn, nu när jag har godislöfte;) HAHA!.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du tandläkarskräck: Lite
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja.
Senaste låten du hörde: Någon i mammas mp3, minns inte vilken x).

- Mycket på kort tid!

Godmorgon! :)
Klockan är bara kvart över tio men jag har ändå hunnit med en del. Så som:
* Duscha
* Göra mig klar
* Bygga pussel
* Se ett OC avsnitt på 40 minuter
* Äta frukost
* Vara ute på en MINI promenad, typ just utanför huset x)
* Träna Notus, Twiggy och Mira tillsammans med Matilda (twiggy) och Emma (Mira).
Tycker jag varit rätt duktig ändå. Nu ska jag nog ta och gå, eller om det blir att sparka, med Notus. Tror jag ska ha en dag då jag är ute mycket och rör på mig. Är även sugen på att fara ut och springa idag så kanske blir de också. Vi får se vad dagen säger! :)

Ha en bra dag allihopa!

- Sova sova sova

Godkvällens! :)
Har inte hänt mycket idag. Har mest nördat OC och pussel. Vi är snart klar med pusslet och vi började igår. Helt galet. Nu är jag jätte trött efter några dagar då jag har varit uppe till 2-3 på nätterna. Men ikväll ska jag göra en "tidig" kväll eftersom jag måste vara klar halv nio imorgon. Då ska jag även ha hunnit ut med Notus en sväng och gett han mat. Ska nämligen hjälpa Matilda och träna Twiggy lös och kanske träna notus att möta andra hundar lös också. Så nu blir det att lägga sig i sängen och läsa lite "White line fever" och somna! :)


- ta mig tillbaka till den 6 mars 2008 tack! <3


- 18 och tatuering!



Idag är det en månad kvar till jag blir 18 och en månad kvar tills jag ska tatuera mig! Det är galet. Jag är hur taggad som helst. Det kommer blir super kul de här året tror jag! :D


-

Det har inte hänt mycket här idag. Vaknade först vid halv tio tror jag och var väldigt trött då jag inte somnade förrän någon gång vid tre tiden inatt. Men om man har hund som måste ut så är det bara att ta sig upp. Jag klädde mig och tog filmerna jag hyrde i lördags och sparkade till byn. Det var riktigt varmt ute och jag svettades som en tok. Efter att jag varit och lämnat in filmerna sparkade jag till hundcafét, där satt matilda och emma. Jag köpte en macka och kaffe och drog sedan vidare hemåt när jag ätit upp de. Väl hemma igen gick jag ut för att leka lite med notus. Det var så jäkla mycket snö så när jag skulle gå på framsidan igen fick jag gå på alla fyra och ibland till och med ligga på mage och försöka så mig fram annars sjönk jag bara ner. x)
Annars har det inte hänt mycket annat, stefan, isa och emma lq var här på middag och jag och mamma har även börjat lägga ett pussel. Så de har jag nördat lite. Kan inte få nog av pussel när man väl har börjat lägga.
Nu ska jag nörda lite mer msn och sedan se OC som jag fick hem inatt! :D
Godnatt!


- OC

Jag är fortfarande vaken (klockan är kvart över två). Vet inte riktigt varför jag är uppe ännu, kan vara för att jag inte är trött. I alla fall så har jag rensat bland mina bilder och dokument så nu finns det lite mer utrymme på datorn. Tror jag ska åka upp till stan någon dag och inhandla ett usb som rymmer mycket där jag kan lägga över alla bilder. :)
Håller på att få hem hela säsong 1 av OC också. När de gick på teve såg jag varje avsnitt och nu tänkte jag börja se om serien igen. Den är så himla bra tycker jag. Om ni inte sett serien tycker jag ni borde se den. Fast tror de flesta har sett den men man vet aldrig. ;)
Men nu säger jag Godnatt!


- Bilder

Godkväll! :)

Idag har det inte hänt mycket. Det enda jag som gjort idag är att gå på en promenad, sett film och teve, städat bort middagen och diskat och lite sånt. Jag är så seg idag och jag har världens träningsvärk efter gårdagen och värre ska det säkert bli. Men det är bara att försöka härda ut. Har inte så mycket att skriva idag så jag bjuder på lite bilder istället. :)

Mest bilder på Notus från våran promenix igår. Den sista bilden är på min när jag hoppas från vårat hustak ner i snön som jag, pappa och farfar just skottat bort. Den var riktigt mycket snö och väldigt roligt att hoppa i. Jag hade snö upp till midjan! :D


- motionsdag

Min dag väldigt kort:
Imorse: Gick ut med Notus, åt frukost och skottade sedan garage och hustaket med farfar och pappa.
Efter lunch: Drog till Linnea och for ut och red. :) Himla skoj!
Nu:Just ätit middag och ska nog sitta här ett tag. Är ensam hemma ikväll så ska ta en promenad/spark tur med Notus och svänga förbi byn för att hyra någon film senare ikväll och se melodifestivalen. :)

Ha en bra kväll! :)

(Bilder kommer sen någon gång då jag orkar :p)


- vem orkar hålla ihop mig när jag är påväg att gå i en miljon bitar?

Jag vet inte vem av mina föräldrar jag kan vända mig till när det gäller Han. Vem är det jag ska gå till när jag inte orkar spela glad längre utan vill få gråta ut och bara skrika ut mitt hat och smärta? Vem av dom är det som orkar hålla om mig och lyssna? Vem är det som orkar hålla ihop mig när jag är påväg att gå i en miljon bitar? Vem av dom skulle orka att följa mig till polisen om jag skulle vilja anmäla? Jag vet inte! Jag har inte en aning vem av dom jag ska vända mig till, jag har inte en aning om vem av dom som orkar höra på all hat jag bär inom mig. Kanske ingen av dom, kanske en av dom, kanske båda två?


-

Jag är galet sugen på att fara ut och rida någon dag. Men problemet är ju bara att jag inte har någon häst att rida. Kollade på blocket nyligen om någon snäll människa sökte medryttare men icke sa nicke. Ingen som passade mig, antingen skulle man måsta betala en massa och de har jag inte råd med eller så var man tvungen att ha körkort. Men någon gång ska jag väl hitta en pålle som både passar mig, inte är så dyr och som man inte behöver körkort eller bil till. :)
Nog om de. Ikväll blir det kyrkan med tina, Ska snart ta och göra lite mat - plättar. Mums. Kommer bli jätte roligt ikväll säkert, jag är riktigt peppad. Tycker det kan vara rätt mysigt att gå till en kyrka där det är gudstjänst och sånt även om jag inte tror på gud. Jag vet inte hur det är ikväll men det är ändå skoj tror jag. :)
Nej nu börjar min mage kurra så ska ställa mig framför spisen och skryta om mina skills för mig själv. ;)


- älskade djuren <3

- Att inte kunna sova när man har sovmorgon

Godmorgon! :)
Jag har sovmorgon idag till 10.10 men för de kan jag inte sova längre. Jag vaknade 07.15 och försökte somna om men det var omöjligt. Fattar inte vad det är med mig, Har haft såhär hela veckan, vaknat långt före väckaren. Jag blir lite frustrerad på mig själv. Men det finns inte så mycket att göra åt blir säkert bättre sen :)
Har bara en lektion idag så slutar 11.30 då blir det att åka hem till lägenheten och packa, städa och sånt som måste vara gjort innan jag åker på lov. Senare ska jag följa Tina till kyrkan. Det kommer säkert bli jättre roligt och jag ser fram emot de. Jag åker sen hem med 22.00 bussen till Bureå och då äntligen blir det lov. Som jag har längtat denna vecka. Ska bli skönt med en veckas lov och bara få slappa och göra exakt vad man vill. Jag ska försöka komma mig ut på skidorna med notus någon dag, förhoppningsvis har mamma tid (och om hon vill) och kan följa med mig också. Jag är så himla rädd för att träffa på en älg själv. xD
Aja, nu ska jag nog ta och göra lite frukost.
Ha en bra dag! :)


- Tina, Hanna, Linnéa, Carro och Bea på bilden :9

Johnny Cash - Johnny Reb


-

Jag har inget att skriva när jag är i Umeå känns det som. Jag gör ingenting förutom skolan på dagarna. Annars sitter jag bara i lägenheten, kanske går ut och går ibland, städar, ser teve och sitter vid datorn. Jag skulle verkligen behöva ha något att göra på kvällarna. som tur är så ska jag väl snart börja på en körskola så då får jag någon/några kvällar i veckan att göra. Men jag skulle vilja börja gå på gym men de ska ju vara så dyrt här i umeå och med de pengar jag får i studiebidrag räcker de inte till att gå på gym. Pengarna räcker till buss och om jag har tur så kan jag göra något roligt med kompisarna. Det suger att studenter får så lite i studiebidrag. Aja. jag ska inte klaga så mycket. :p

- Har fått lite bilder sen angelicas fest idag också. Så kanske om jag orkar någon dag så laddar jag upp några :)

-

Jag vet inte vad jag ska säga,
jag vet inte hur jag ska bete mig
,
jag vet inte vad jag ska göra.
Det enda jag vet är att jag saknar Dig..

Veckan har varit jobbig, mitt mående har gått upp och ner och jag har haft världens ångest och bara känt mig i vägen och fel. har inte vågat ringa eller messat någon för jag känt mig som om jag skulle störa och tynga ner någon med mina problem. jag hatar när jag har såna här dagar och veckor, jag vill verkligen må bra. Jag tycker jag mått dåligt så länge nu, de är trotts allt 7 år nu. Räcker det inte?


- Barbro Börjesson :)

Kom hem för ett litet tag sedan. Jag och syster har varit på föreläsning med Barbro börjesson. Den var riktigt bra och vi har fått många tips som vi ska försöka oss på med våran vovve här hemma. Ett exempel på vad vi ska träna på är att han ska stanna på gården i stugan och de har vi fått ett jätte bra tips på. Han är väldigt duktig här hemma på att stanna på gården så de är nog inga problem här. :)
Imorgon åker jag tillbaka till Umeå igen, har ju slut på praktiken nu. Känns inte så peppande men de är ju som sagt bara en vecka sen är det lov. Vi ska dessutom prata om fjällenresan på idrotten imorgon så de kommer nog bli bra ändå.
Nu ska jag nog ta på mig pyjamasen och lägga mig och se teve.
Godnatt allihopa! :)

RSS 2.0