- We can work it out

vilken dag! jag har hunnit massor känns de som:
  • två nationella prov
  • skrivit klart svenska nationella talet
  • nästan gjort klart mitt mjölkpacket
  • varit på teorilektion och även bokat två körlektioner till nästa vecka
  • sprungit 2,4 kilometer, inte jätte långt för vissa kanske men för mig var de en bra bit dessutom gick jag inte en enda gång som jag annars brukar göra ;)
  • skrivit massa på textkommunikationen
  • sätt ett vampire diaries avsnitt på 40 minuter också ;)
typ de har jag hunnit med och jag känner mig duktig ändå. jag var inte hemma förrän kvar i sju ikväll heller så de är duktigt av mig som annars inte brukar göra något typ. men nu ska de bli ändringar. jag ska bli hurtig om kvällarna och även ha flera körlektioner i veckan har jag bestämt. :D Nu ska jag kuta in i duschen, eller först ska jag och angelica prata utlandsresor. ;)


- jag har en mycket bra bästa vän som fixat sommarjobb till mig och hon om vi inte får något vi har sökt ;)

-

Jag vet inte vad det är med mig. Mitt mående är åt helvete - ångest till tusen och på de så mår jag illa och när jag ätit några tuggor är jag mättare än mättast. Suck säger jag bara!
Har inget mer "intressant" att säga. Eller jo, jag har bokat två till körlektioner nästa vecka! Känns riktigt bra att ha flera saker att se fram emot i alla fall! :)

Adjöken!


- tröttast

jag skulle kunna sova 20 timmar till, men inte då. dagen är fullspäckad fram till halv sju ikväll. och det känns inte bra när man här såhär trött, ett nationella prov dessutom har vi idag. och jag har glömt läsa dom sidor vi skulle ha läst till idag på körskolan. Sug!


- lång skoldag

Jag är tröttare än tröttast idag, somnade inte förrän halv två inatt. Men ändå så har jag varit på skolan hela dagen, kom hem för typ en halvtimme sedan. Har haft jätte skoj där och julia svängde förbi skolan en stund också som var väldigt trevligt. :)
Nu har jag nyss tvättat lite kläder för hand eftersom jag inte hittat någon tvättid som passar mig men ska gå ut till tvättstugan imorgon innan jag promenerar till skolan för att boka in på morgonen på fredag då vi är lediga ;). Känns underbart att få igen lite kläder som ligger och ruttnar i tvättkorgen och på min soffa :p.
Aja, nu ska jag försöka skriva på mitt svenskatal igen, känns som jag kommer sitta med de hela veckan och hela helgen då jag har tid. Inte okej precis men vad gör man. Hoppas jag får göra nationella talet på tisdag istället för på måndag. :p


- lång och tråkigt inlägg

Den här dagen suger så sjukt mycket! Jag hatar den. Den har inte alls varit roligt, okej, vissa stunder har varit roliga men de har varit få. Morgonen började med sovmorgon, sköööönt! Men direkt jag vaknade så hade jag världens ångest, gick till skolan och inte blev de bättre för de. Nej, jag fick bara mer ångest och satt ute och ville bara gå och dö en stund. Hade inte alls någon matlust när de var lunch, hade inte ätit någon frukost men fick i mig lite i alla fall. Sen var de historia och då blev de lite bättre. Lektionen var rolig och väldigt slapp, satt mest på en stol och lyssnade på fyra stycken som hade ett "möte". Sen var de bara att sätta sig på bussen tillsammans med idrott och hälsa B för att åka och bada och de gick ju bra förutom att jag inte var med. Sug röv, de såg ut att vara askul! Jag glömde säga att jag messade med Linnea och då blev allt lite bättre, tack för att du finns! <3 Efter idrotten och när vi skulle gå in mot stan igen så hade vi sån tur att vi hann med en buss men då hade jag inte hunnit skicka ett sms så jag fått en biljett till bussen så då fick typ kvinnan som körde bussen damp på mig för att jag inte hunnit. Men hur fan ska man hinna skicka ett sms då man bestämmer sig att åka buss in till stan när man är 20 meter ifrån bussen och måste springa? Hon skulle fan inte ha hunnit de! Jävla fittkärring! När vi väl kom in till stan gick jag och handlade och jag hade inte en aning om vad jag behövde då jag glömt kolla men lyckades få ihop en frukost i alla fall. När jag kom hem var jag dödshungrig så gjorde lite mat, men när jag väl skulle äta var jag lika matt som när man är på julafton. aja, tryckte i mig de i alla fall och såg ett avsnitt av vampire diaries. Sen blev det att träna. gjorde situps, armhävningar och for sedan ut och sprang 2 kilometer. ska snart hoppa in i duschen, eller om jag duschar imorgon på gympan då vi har de direkt på morgonen. vi får se. ska i alla fall dricka en liter vatten nu och skriva på mitt svenska nationella tal. grattis om ni orkade läsa detta, min dag i detalj, visst var de intressant? ni får en applåd.
förresten, jag måste berätta vad jag drömde inatt, helt sjukt. Jag drömde om att jag skulle visa min kusin och min morbror min tatuering och då var de bara ett stort ärr där, dessutom satt den på benet istället för nedanför nacken. sjukt! jag var livrädd när jag vaknade men insåg rätt fort att de bara var en dröm. har drömt en massa mer sjuka drömmar inatt men just nu kommer jag inte ihåg dom. nu så, grattis till ni som orkade läsa allt detta. ;)


Om jag bara åkt kanske 30 mil skulle du kanske levt idag. Jag får inte tänka så men jag kan inte låta bli att ta på mig skulden att jag kunde ha gjort nå mer för att rädda dig.


ge mig sommar någon!

.

Ångest ångest ångest ångest

Jag kunde ju för fan ha gjort något åt allt, då skulle det inte ha varit såhär idag!

- paaarrrtyy!

Jag har verkligen haft världens bästa helg! Tack till alla som kom, ni är tokunderbara! :D



- taggad på imorgon!

Då var man hemma. Eller har varit hemma snart två timmar men. Vi hade nationella idag, svenska. får hoppas att de gick bra, ett g i alla fall men de tror jag.

Ikväll händer det nog inte så mycket, ska försöka sova tidigt för imorgon ska man upp någon gång, julia kommer i alla fall vid 11 tiden och då ska man vara klar för dagen. När hon har kommit ska vi ut till stugan för att göra klart allt där och på kvällen smäller de! hah, nej. men kvällen kommer bli sjukt rolig tror jag! :)

Förresten så måste jag bara skriva: VISSA SVENSKAR ÄR DUM I HUVUDET! Varför? Jo för dom tvångssteriliserade resandefolket kring 1920-talet och några år framåt. minns inte hur länge de var men de är ju fan bara sjukt! ska inte resande få ha rätt till att få barn? varför ska svenskarna utrota en del av svenska folket? de är väl för fan lika mycket värda som vanliga svenskar. och varför ska inte resande kunna berätta vilka de är utan att få höra kränkande ord och kanske bli nerslagen, bara för att de är resande.
jag skäms inte för att jag är en del resande, jag är jävligt stolt över de! men jag kan skämmas över att jag är så mycket svensk för hur svenskar har behandlat resande, och även andra människor som inte är som människor brukar kalla vanliga. Det finns ju för fan ingen vanlig eller normal människa. för vad är egentligen vanlig och normal? varken du eller jag är vanlig eller normal. Kom ihåg de!


- nu ska jag fortsätta tagga vidare!: )

- sova sova sova

Godkvällens! :)
Klockan är allt för mycket egentligen, jag borde sova eftersom jag ska upp redan klockan sju, jag brukar i vanliga fall stiga upp tio i åtta. men nu måste jag hinna med lite saker innan skolan börjar och därför blir uppstigningen tidigare. :p

jag har förresten bokat mina två första körlektioner nu, riktigt peppad och känns som man börjar komma igång nu med körkortet. hoppas jag har de till sommaren!

nu ska jag nog ta och sova, eller försöka. Godnatt!


- osminkade och fräscha ;)

- en mil varannandag är bra för magen

jag visar dig blommorna imorgon linnéa jonsson när vi åker in till stan. :D

tänkte bara logga in här och säga att jag har börjat läsa i teoriböckerna nu, förstår faktiskt inte folk som säger att boken är så dryg, jag tycker den var helt okej ändå (av de jag har läst). jag har bara två sidor kvar att läsa nu till imorgon. har dessutom gjort klart mitt PM nu till NP talet så ni ska jag bara börja skriva på vad jag ska säga. de får bli imorgon. Nu ska jag peppa vidare på livet, om jag inte varit förkyld skulle jag ha varit ute och sprungit en mil redan (ni som känner mig vet att detta är ett skämt men ni som inte känner mig får gärna tro på detta och att jag springer en mil sisådär varannan dag (ni som känner mig får gärna tro de också om ni vill).)


- nu coolar jag vidare med en cool bild. coolt ;)





- nej nu är jag för pissnödig för att ladda upp fler coola bilder från fjällen. så jag säger sovgott och drömsött!

- på strålande humör

Skola idag!! Jag är glaad. jag trivs. jag älskar livet - bortsett från vissa saker. jag är sjukt taggad på helgen. hoppas bara vädret håller i sig och att förkylningen lugnar ner sig så kommer detta bli super. nu ska jag snora vidare i mina läxor, jag tusen saker att göra känns de som. egentligen är de bara fyra saker jag måste göra eller man kan säga fem men den femte tror jag att jag skippar. nu ska jag göra de läxor som ska vara klar till imorgon. Tjohej! :)


- alltid lika cool ;)

förresten, jag har sätt blommor idag påväg till skolan här i umeå!!!!

- umeå imorgon?

Tjosan! :)
Hemma idag också. var rätt krasslig igår kväll men idag är jag som en skinande fisk. nej men jag har då ingen feber idag utan är bara förkyld. känns skönt eftersom jag imorgon måste till umeå. Hoppas på att kunna fara på någon lektion också. Kanske ska hoppa idrotten eftersom jag ändå inte kan vara med.
har faktiskt varit ute och cyklat med notus idag också. de gick inte direkt fort men vadå, han orkar ju inte ens springa så fort heller den latmasken. Dessutom har han rivit sönder mitt lakan inatt, snart får han fasen inte vara i sängarna mera. Blir så trött på att han ska hålla på att gräva, vette fan vart han har fått de ifrån. Menmen, nu ska jag nog vila så jag orkar fara på cafét senare och umeå imorgon! :)


- de var pappas födelsedag igår så jag bjuder på en mycket snygg bild på mig och han från lindas bröllop ;)


- snorig och febrig

Sjuk igen. De började i lördags då jag kände mig en aning febrig. Men bröt inte ut på riktigt förrän inatt. De var fruktansvärt inatt. Jag hade typ haft 39-40 grader. (Jag kan överdriva men de kändes som om de var så högt ;p) så blev ingen skola idag. Idag har de varit rätt lugnt efter att jag tog alvedon när jag vaknade imorse men nu börjar febern stiga igen tror jag. Inte roligt! Blir nog inte skola imorgon som jag hoppats på ändå. Men på onsdag måste jag ner till Umeå i alla fall så jag ska till körskolan. Någon som har tips på hur man får febern att försvinna? Säg till!!!
Nu ska jag snora vidare och vänta på att mamma och vovven kommer hem igen. Dom är ute och cyklar - orättvist som tusan! Aja, hoppas ni alla är friska i alla fall. Och Linnea, du får absolut inte bli sjuk så du missar lördagen!


- känner mig ungefär såhär fräsch ;)

- Du måste finnas


Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?


- Du sa att du behövde tid, du hade tid

Godagens! :)
Jag är på bättre humör idag än igår. Var på min första teorilektion idag inför körkortet och det kändes riktigt bra. När jag åkte bussen hem var reggyschaffören som körde och spelade musik i bussen. Han är så skönt tycker jag! Nu ska jag nog ta och göra en del läxa. Har massor kvar att göra innan jag kan gå och lägga mig.

Ha det bra!


-



- Hur fan kunde du?




Jag mår inge bra ikväll. ångest till tusen. ilska som kommer upp helt plötsligt. jag skulle vilja slå någon eller något så hårt jag bara kan. allt som händer just nu är bara så himla sjukt! de ska inte hända. jag vill inte att de ska drabba någon i världen. men ändå så drabbas tre stycken i min närhet. jag hoppas att alla klarar sig och får ett bra liv, de förtjänar dom allihopa!

Och Kevin, fattar inte hur du kunde lämna oss, bara sådär. De är helt ofattbart. Hur lyckades du? hur fan hade du modet till att ta livet av dig, lämna allt och alla här och bara bege sig härifrån. utan att ha en aning om vart du skulle ta vägen. hur kändes de just innan du gjorde de? hur känns de nu? vart är du nu? du kan ju inte bara ha gått upp i rök. Jag saknar dig!

- Hur högt ska jag skrika?

Tjosan! :)
Känns som skolan tar upp den mesta tiden just nu. Jag har ett ton läxor som ska vara klar inom den närmsta tiden. Dessutom ska man hinna leta lägenhet och massa sånt. Nationella börjar nästa vecka också och jag är riktigt nervös över engelskan. Känns som jag kommer faila totalt. Men de är ju sista tiden jag går engelska nu så ska väl försöka i alla fall.
Nu ska jag nog ta en promenad för att senare läsa igenom ett häfte på hur många sidor som helst till imorgon. Lycka till till mig! ;)
Hoppas allt är bra med er alla!


- Kevin, jag hoppas du har det bra. Vi saknar dig!

- Tatueringen :)



Min tatuering. De är en mobil bild och tatueringen är inplastad och röd så den kanske inte är så jätte fin men jag älskar den i alla fall! :D

- slapp dag

Klockan är redan 12. Undra vart dagen har sprungit iväg. Har inte planerat så mycket idag. Bara ta de lugnt. Gå på någon promenad och bara slappa. De är inte så bra väder ute heller så man vill inte riktigt vara ute. Men kanske man ska ta på sig skidorna och fara ut, blev ju inget när jag planerade de sist. Vi får se hur de blir. :)


- full fart idag! :)

Godkvällens!: )
Vaknade i morse vid 07.45 av väckaren eftersom jag skulle upp med Emma, Mira, Matilda och Twiggy och gå en långpromenad. Riktigt skönt faktiskt. Var hemma vid tio tiden igen (tror jag). Gjorde mig då klar och nördade lite dator och åkte sedan tillsammans med syster upp till stan för att gå till tatueraren för att rita upp tatueringen på ett ungefär. Känns riktit spännande just nu och självklart nervöst. Men det kommer nog bli super. Efter stan hämtade vi upp mamma och åkte hem igen. Väl hemma satt jag ner ett tag och gick sen till byn för att inhandla emblasalva och Locobase till tatueringen, gick därefter till mattis stall för att mocka och ge hästarna mat. Sen vidare hem. Där väntades de middag och sen kom andra matilda för att kolla om jag hade några kläder hon kunde låna till fredag. Sen dess har de varit lite hockey, dator och tagit förväl av min moster och kusin. Känns lite surt eftersom vi träffas så sällan men ska nog försöka ta mig ner i sommar till dom.
Har alltså varit en himla bra dag. Tankarna har hållt sig flera mil ifrån mig, jag känner att jag inte orkar med dom just nu. Imorgon vet jag inte vad de blir men ska nog försöka sysselsätta mig då också så dagen flyter på utan problem. Fast nog kommer de säkert hända något, är ju inte allt för ovanligt mig direkt. Menmen, nu ska jag sova, jag är himelens trött efter att stigit upp så tidigt idag.

Godnatt!

Förresten, måste bara skryta lite, jag har gått 20923 steg idag = 17,9 kilomete. Jag känner mig duktig ;)


- måste bara visa denna sjukt somriga och dunderfina bilden på jättefina Linda och Daniel! :)


- Full rulle

Tjosan!:)

Denna dag har jag inte varit hemma mycket. Första gången jag var hem idag var klockan sju ikväll. De började i morse då jag mötte upp matilda, mira och twiggy halv 11. Vi gick en promenad och lät hundarna springa lös och busa. sen gick vi till hundcafet klockan 12 och satt där fram till halv 1 då ajg gick vidare till PRO cafet för att fika med farmor, farfar och syster. Sen gick jag tillbaka och satt där en stund med matilda och hundarna. Sen tog vi hundarna igen och gick iväg till skoterspåret och släppte dom där igen. Efter ett tag skiljdes vi åt och började gå hem men då gick jag och notus till mormor och var där till 19.00 ikväll. Vi hann bara landa hemma innan jag och mamma gick ut och gick igen så det har varit full rulle hela dagen. Har varit med tre underbart söta barn. En bebis på 5 månader som är gudomligt söt. :)
Nu ska jag gå och sova för att stiga upp kvart i åtta imorgon bitti!
Godnatt!


- Du måste klara dig!


-

Godmorgon!

Just vaknat och gosat med vovven lite. Men han var så himla trött så jag lät han sova lite till. Men snart ska jag väcka han igen och ge han mat för halv elva ska vi möta upp matilda och twiggy. Tycker de är rätt sjukt att man vaknar före hunden och att man måste väcka han. Ska ju vara tvärtom! Menmen, här kanske de är jag som är hunden? :p

Ha en bra dag!

- Kent!


.

Hatar den här natten så sjukt mycket! Ångest, skuldkänslor och helt jävla världelös!

Men det går över,

- Glad, saknad, ångest på en och samma gång.

Tjosan! :)

Då är påsken över men påsklovet har just börjat och det känns så himla skönt. Ska göra så otroligt mycket roliga saker detta lov, så som:
* Tatuera mig och rita upp tatueringen med tatueraren
* Fylla 18 år
* Gå ut på krogen
* Umgås med vännerna
* Bio med bästa vän!
* Träna och mysa med bästa vovven
* Träffa min kusin, moster och deras underbart söta fosterbarn
Jag känner mig riktigt glad fast samtidigt så ligger saknaden och ångesten och trycker. Jag vill inte sakna, jag vill ha dom jag förlorat här hos mig. Det känns så orättvist vissa dagar. Varför ska jag ha fått vara med om övergrepp? Varför ska jag fått mista dom jag älskade? Varför just jag? Varför inte någon annan? Jag får ångest. Jag ska inte tänka varför inte någon annan. De är väl bättre att jag varit med om de och inte någon av mina kompisar. Jag vill inte att någon ska vara med om de jag varit med om. men ibland kan jag inte låta bli att tänka att någon annan kunde fått vara med om detta istället för jag. Förlåt!


-

Godmorgon! :)

Jag har nyligen kommit hem från mattis stall där jag har släppt ut hästarna och mockat. Nu är jag sjutk trött och mina ögon håller på att fall igen på mig men ska inte sova för de. Ska nog snart ta och klä på mig vettiga kläder och göra något. Har planer på att ta på mig skidorna, ta på hunden selen och åka ut till skoterspåret och åka en sväng. Om det händer vet jag inte men har en plan i alla fall. ;)

Nu ska jag käka frukost och förhoppningsvis bli lite piggare. Adjöken!


.




Jag saknar dig Kevin!



RSS 2.0