- Mors-dag

Gårdagen var super kul! Blev inget olles men de var kul ändå. Sjukt härliga människor.  Kom dit rätt sent, eller typ vid tio, vid tolv tiden tror jag gick vi in till stan där Victor drog hem och vi andra gick på frasses och åt lite. Smarrigt. Sen kom syster och hämtade mig, mamma och pappa så drog vi hem. :)
Tack för en super kväll folket!

Ha en bra dag!

Förresten, Grattis på mors-dag mamma! :)

- party!!!

Tjosan!
Ska snart åka till stan för fest hos Ludde och sedan ut på olles (oleary´s). Kommer bli sjukt skoj. Var inte alls peppad på dagen tidigare då de inte blev något umeå (:()men nu jäklar ska det partayas! :D
Nej nu måste jag kila om jag ska hinna "allt" jag ska göra på datorn och snacka lite med linnea.

Ha det bra!


-

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan och ska snart cykla till skolan. Historiaprov idag och de kommer typ gå bajs. Som tur är får vi använda datorn och boken. Så kanske jag klarar de. Efter skolan ska jag åka hem till Bureå och umgås med familjen lite, ska bli riktigt skönt. :)



-

Äntligen har jag internet igen. De har varit borta i någon dag men nu så funkar de.
De har inte hänt så mycket, mest bara försökt plugga och gått i skolan. Idag efter skolan åkte jag in till stan och gick där tillsammans med Tina och Linnéa ett tag tills mamma kom till Umeå. Då gick jag och hon och åt och snackade lite. Sen åkte hon hem igen och jag mötte upp Linnéa och Kim, hoppas jag inte skriver fel namn nu, jag suger på namn! Sen kom Angelica och Fredrik också och vi alla stod nere vid hamnen och kollade på rix fm festivalen eller ja, artisterna. Fast de sög så några åkte hem vid halv nio. Så nu är jag hemma och ska nog inte göra så mycket mer än att se teve och sitta här sen sova. :)


stressigt

Tjosan! :)
Har just kommit hem från en körlektion som gick super. Riktigt rolig lektion och körkortet närmar sig med stormsteg. Nästan bara teorin kvar nu. Ska börja tokplugga så jag får mitt körkort snart. ;)

Annars har väl dagen varit upp och ner. Jätte stressigt i skolan, har en mängd olika saker jag måste göra i veckan. Som pugga till historiaprovet, skriva idrottsgrejs B, skriva antingen en uppsatts om typ hälsa eller skriva de man skulle skriva för att campa, redovisning på engelskan på torsdag, plugga till svenska redovisningen på måndag, göra klart multimediauppgiften, göra klart min affisch, snacka med textkommunikationsläraren. Ja de är en hel del och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna allt. Men på något sätt måste de gå.



Just promise one thing

Godmorgon!
Jag har varit så duktig att jag ställde min väckare en timme för tidigt och nu kan jag inte somna om. De håller på att gräva där ute tror jag så det lever om som bara den. Så nu ska jag ta reda på lite saker angånende min idé till projektarbetet istället. :)

Ha en bra dag!


- finaste bästa vän!

sur och gnällig

Skit dag! jag är inte alls på bra humör. Skulle helst vilja lägga mig och sova nu och vakna 11 ikväll för att komma på att jag kan fortsätta sova hela natten. Men icke de. jag ska om fem min springa till bussen för att åka till körskolan och plugga teori. Hoppas jag är ensam, orkar fan inte träffa en massa människor idag.
När jag kommer hem blir det ut och springa sen middag. Resten av kvällen ska jag inte göra ett skit.

Adjöken!

Förresten, vad tusan kan man göra som projektarbete? Snälla berätta, jag har inte en aning och idéen skulle vara inlämnat förra veckan!!


Jag saknar dig!


- Joshua Radin - Friend Like You


-

Jag mår så bra!

- bäst kväll/helg

Gårkvällen var så sjukt bra. Eller ja, hela dagen var asbra! Först såg vi lindas band, cumulus tror jag dom heter. Sen åkte vi till Fredrik för att äta mat och umgås. När vi hade ätit drog vi nästan direkt till stan igen för att se Rongedal, och fyfan, dom var ju bra! Vi dansade och grej som tokar men de var kul. Vi blev fotade av två killar. HAHA. Efter de drog vi till hamnen och några for hem och några stannade kvar på stan till halv två-två tiden. Bästa helgen! Tack alla fina människor! :D



De var några bilderna sen kvällen. Ni äger sjukt mycket! Och förresten, jag älskar de två sista bilderna den ena på killarna som stod lugn och stilla och tittade på Rongedal medans vi tjejer var rätt vilda och dansade och sjöng och höll på. ;)

- :D



Halkbanan 16 juni! :D




Jag ÄLSKAR veckans väder. De har varit helt underbart, sol typ varje dag och varmt! Sjukt. Hoppas de håller i sig hela sommaren. Funderar på att ta med en bok ut och sätta mig och sola tills det är dags att åka in till stan för att hämta Felle, problemet är bara att de inte har ställt ut bänkarna ännu. Men de löser sig nog. :)


- helt otroligt!

Har suttit och rensat lite papper nu ikväll, hittade lite jag hade skrivit från 25 mars 2008. Två dagar efter att Kevin tagit sitt liv. De hade då hittat han och jag hade fått reda på de under dagen att han var död. Jag satt i bilen tillsammans med mamma, sussie, emma och felle påväg till haparanda och IKEA. Läste även igenom lite andra anteckningar och de är nog inget jag vill göra om. Fyfan. Vilken jävla ångest jag hade då! När jag läst sånt här idag förstår jag verkligen vad det är mamma pratar om när hon säger att jag gjort framsteg. Idag har jag INGEN ångest jämfört med då.
Jag känner mig glad, jag längtar tills imorgon. Jag längtar till Lördag. Kommer bli en kanonhelg med en massa kul folk. Festligheter. Chokladmjölk. Myspys. Sena kvällar. Skratt. Och massa annat kul. Livet äger helt enkelt just nu!


- happy

JAG FÅR BEHÅLLA LÄGENHETEN!!! :D

- sommar och sol

Provet gick rätt okej idag ändå. Trodde inte jag skulle kunna skriva så "mycket" som jag gjorde. Hoppas jag skrev rätt nu bara men de tror jag. :)
Det är super väder här i umeå och helt underbart. Satt ute på multimedian och trodde jag skulle dö av värme. Men jag ska inte klaga, hellre varmt än kallt!
Snart, eller om en dryg timme, ska jag ta bussen in till stan för att gå på teorilektionen som börjar halvfem. Känns helt okej, ska boka tid för att plugga på teoriprovet också. Rätt jobbigt att måsta sitta på körskolan för att plugga teori. Men får väl sitta där varje dag tills jag lyckas klara teoriprovet. :p


- man har ju verkligen en söt hund ;)

Och till lollo: Ja, de var tänkt att jag ska flytta ifrån lägenheten jag bor i nu eftersom Felle ska hit och plugga på universitetet, då skulle vi behöva en större lägenhet än den jag har, men nu har de hänt massa andra saker så vi har letat en etta igen istället för en två-trea. Fast nu ska mamma ringa till han jag hyr lägenheten av och fråga om vi kan behålla lägenheten jag bor i nu eftersom det inte är säkert att Felle kommer in på universitetet. Jag hoppas du förstår lite av de jag skrev, kanske var lite svamligt och rörigt men jag får förklara när vi ses nästa gång i så fall :)

- lite tråkigt

Grannen knackade just på och frågade om det var okej att några kom och såg på lägenheten på lördag. Det känns faktiskt lite sorgligt att behöva flytta härifrån. Trotts allt jag har klagat på denna lägenhet så trivs jag. Jag trivs i byggnaden, jag trivs i området, jag trivs med mina grannarna som är hur trevliga som helst (förutom bambmannen men han ska ut nu så). Nej, de känns lite tråkigt helt enkelt. Menmen, förhoppningsvis trivs jag i den nya lägenheten också, och förhoppningsvis hänger felle med. :)
Nu ska jag fortsätta se grey´s anatomy och sen väntar glee, kanske borde städa lite också om de kommer människor på lördag. Aja, Adjöken!


-

åh vad jag hatar att plugga, finns fan inge värre och när inget fastnar i skallen på mig heller så blir de ju fan inte bättre. Så himla less på skolan nu. skulle vilja ta studenten imorgon så man slapp plugga och göra massa tråkiga uppgifter. tror jag ska cykla iväg en sväng om de inte börjar regna förstås, de kom väldigt mörka moln nu. jag får snabba mig. ;)



- hahaha

Sug på att jag inte hade någon mjölk hemma och var för lat för att springa till coop för att handla så jag kunde dricka latte. sug ännu mer att de går sämst att plugga och mitt huvud kör opera i sig själv. Men ett roligt program på 5:an går just nu och jag tror jag skulle skratta ihjäl mig nyss. hahahhaha! Just nu tävlar dom med husvagnar, de är alltså något program där kändisar kör bil genom en bana och nu tävlar alla deltagare mot varandra med en husvagn baki bilen. Hahahah!!!


- plugg

har inte mycket att säga. Ska nog plugga mest hela kvällen, funderar på att ta en promenad också. Vi får se hur de blir. Nu ska jag i alla fall göra kaffe latte och fortsätta plugga.


- I don't think I'm gonna go to LA anymore


- Förresten, snygg människa, bra artist!

- om du vet vad du vill,

Jag är nog sveriges tröttaste människa just nu, känns de som i alla fall. Om jag sätter mig ner och tar de lugnt två minuter är jag påväg att somna. Höll på somna sittandes vid köksbordet innan jag och mamma åkte till byn och nu håller jag på att somna igen. Aja, jag får sova på bussen. Nu orkar jag inte skriva här nå mer eftersom jag inte skriver om något intressant. :p

Ha det bra!


- GE MIG SOMMAR NÅGON!

- Lars Winnerbäck!



Ikväll säger jag bara Lars Winnerbäck, så bra!


- Jag vill skrika, jag vill gråta, jag vill försvinna

Jag är livrädd. Livrädd för Han, livrädd för att åka in fel gata, åka grangatan istället för fiskarvägen till vårat hus, åka förbi hans hus. Jag är livrädd för att möta Han. Mitt hjärta slår tusen slag i sekunden och är uppe i halsgropen. Jag vill skrika, jag vill slå, jag vill gråta, jag vill försvinna. Men jag kan inte göra ett skit. Jag kan inte andas, jag kan inte blinka, jag kan inte gå, jag kan inte göra de enklaste sakerna i livet när jag ser Han.
Varför gjorde Han så? Var det något jag gjorde som tillät han att göra sådär? Jag kan inte minnas de men något måste jag gjort. Varför sa jag aldrig ifrån? Varför stod jag bara där? Att jag var 11 år är ingen bortförklaring. En 11 åring kan säga Nej, en 11 åring kan säga ifrån, en 11 åring vet vad som är rätt och vad som är fel, en 15 åring vet absolut vad som är rätt och vad som är fel! Men jag sa aldrig ifrån, jag sa aldrig Nej.. De är mitt eget jävla fel, mitt eget jävla fel att jag blivit utsatt för detta. Mitt eget jävla fel!

- sötnotus och projektet

Är fortfarande i stugan och slappar, eller ja, slappar gör jag väl inte, jag arbetar för fullt med mitt lilla projekt. Känns så jäkla kul att göra de här! Synd bara att typ ingen är på min sida och tror att jag ska klara detta. Men nog fan ska jag göra de! Jag ska allt visa alla. Det kommer bli så bra! Annars idag har jag varit på banken och fixat så jag kan betala räkningar och sånt. Har även varit ute och sprungit ikväll, inte så långt men sprang gjorde jag ändå. Notus har varit söt, jag låg i soffan och han låg i mitt knä och var mega söt. :)


- projekt på gång!

Godkväll! :)
Sitter i stugan nu, hade en sån lyx att farfar hade med sig datorn hit ut och internet så jag kunde sitta här en stund medans mamma och pappa är hos grannarna och ser hockey och farmor och farfar gör samma sak. De är inte direkt intressant då jag inte tror att Sverige kommer vinna. Dessutom är bara elitserien intressant. :P
Sitter också och snackar med  Sussie på facebook om mitt projekt här i stugan. Ska bli roligt att hålla på med de, jag hoppas de kommer bli något av projektet för om de händer kommer de bli så bra! :)
Ska leta efter hörlurar nu så jag kan lyssna på musik istället för hockeyn, farfar har så jäkla högt på teven! Tror jag blir döv snart :o
Aja, sovgott!

-

Tjosan!
Är hemma i Bureå nu, känns riktigt skönt att bara gå halva veckan i skolan denna vecka. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna ledighet förutom att åka till tatueraren på lördag och fylla i tatueringen. Känns otroligt bra att få göra klart den. Men är lite nervös och jag vet inte om jag ska ha emla salva eller inte denna gång. Vi får se! :)

 

Jag vill så gärna berätta för alla mina vänner, men jag är för feg, jag vågar inte. Jag vill inte se deras reaktioner, blir dom arg, blir dom besvikna, blir dom ledsna, eller kan dom ändå acceptera mig? Kommer jag kunna visa en dag?
-
De är så jävla svårt!


- syster är här!

Syster är här och är flummig. Tror hon har tagit något för hon är verkligen inte frisk. Nyss fick hon en skrattattack ohc jag har inte en aning om vad de var. De är rätt roligt ändå. Vi har inte hunnit göra så mycket än med 21.15 ska vi på bio och se The Bounty Hunter, den ser ut att vara kulig. Annars har dagen varit helt okej. Linnéa skjutsade hem mig på min cykel och de var inte så okej, de tog sjukt ont och var vingligt och läskigt. Menmen, nu ska jag återgå till syster igen. Adjöken! :)


- hur mycket jag än försöker glömma dig för en stund så går det inte!

- Ett och Två

1. HAHA! till syrran: TVÅ NOTUSAR! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

2. Sen måste jag säga något annat, eller ni får läsa:
http://vk.se/Article.jsp?article=349300
GRANNEN SNETT MITTEMOT MIG!! LÄSKIGT!!!


- This Ain´t Goodbye

Godmorgon!
Händer väl inte allt för mycket idag tror jag, ska försöka gå ner till mormor och prata lite sommarresa med henne och hennes husbil, sen ska jag nog traska upp på tallbacka med notus och kolla lite. Vid halv tre tiden blir det stugan för att äta där och sedan vid fyra går bussen mot Umeå tillsammans med mamma som ska vidare lite mer söderut. Så blir en helkväll i Umeå men det känns ändå bra. Syster kommer dit på Måndag och de kommer bli super! Sen går vi ju inte Torsdag och Fredag så de äääägger. Nu ska jag klä på mig och börja traska runt här i Bureå ;)

Ha en bra dag!


- bus på gården igår innan vi gick till bureberget


- Hey, soul sister

Godkväll!
Imorse hann jag nästan bara vakna och gör mig klar innan jag och matilda gick till bureberget, var där ett tag och gick sedan hem. Fram och tillbaka är de en mil. När vi kom hem till mig så vände vi i dörren för att gå till byn där vi tänkte sätta oss på cafét men när vi kom dit var de tydligen stängt. Vi hade även hämtat syster när vi var hem. Så när vi sedan skulle gå hem igen svängde jag och syster in på konsum och jag köpte glass och hon köpte chips. Sen traskade vi vidare hem och sen dess har jag inte gjort mycket. Har varit ut en till sväng på cykel till min morbror där jag lämnade en grej till min kusin. Ikväll har jag och mamma haft lite spa, vi hade ansiktsmask på oss och hon färgade och noppade hennes ögonbryn eftersom hon inte hann de igår när jag och isa gjorde de :)
Aja, nu ska jag göra annat! :)

Bilder från dagen kommer när jag orkar ladda in dom :p



-

Godmorgon!
Har sovmorgon idag till 10.10 då vi har historia. Skulle ha slutat efter historian också men vi har nationella idag så slutar inte förrän någon gång vid tre tiden tror jag. Rätt surt då jag ska vara med min kusin ikväll och kommer hem senare än tänkt. Men vi hinner nog göra något i alla fall. :)
Ha en bra dag!


- DÖ ÅT TEXTKOMMUNIKATIONEN!!!!

blir så jävla irriterad på mig själv! VARJE jävla gång jag skrivit något på textkommunikationen så har jag glömt spara och allt jag gjort har försvunnit så jag måste skriva om hela jävla skiten! Så fruktansvärt less på detta! Fattar inte hur jag kan glömma för de borde ha kommit upp en ruta som sagt till. ÅHHHHH JAG BLIR GALEN!




Nu är jag klar med textkommunikationen!! SÅ SKÖNT!!!!! Nu är jag glad igen ;)

- teorilektion nu

Har kommit hem från skolan nu, äntligen. Torsdagar är så dryga. Har två långa lektioner efter varandra med lunch emellan. Inte de roligaste må jag säga. Dessutom är den första lektionen sämst. Hatar den för jag fattar inget av de program vi jobbar i, typ flash, premier eller vad tusan dom nu heter. Är alltid arg på den lektionen för de blir aldrig som jag vill. x)
Snart ska jag åka in till stan för att gå på körskolan och ha teorilektion. Känner mig inte peppad direkt då jag är trött som bara den och jag har sjukt ont i magen som jag haft i två dagar nu. Dessutom har illamåendet börja komma tillbaka nu också. Jag blir lite less! Undrar om mitt illamåeende hänger ihop med mitt andra mående. Jag vet inte. Men nu måste jag knyta på mig mina skor och gå ut till bussen. :)
Hoppas ni haft en bra dag!


- Grattis!

Dagen har varit rätt okej, bara haft två lektioner idag så man ska inte direkt klaga på en jobbig dag. Efter skolan cyklade jag hem och tog sedan bussen in till stan för att ha körlektion. Jag körde inne i stan så de var riktigt spännande. Mitt huvud var fullproppad med information när vi var klara och var typ helt slut. Nästa gång har jag morgonlektion, halv åtta ska jag köra. Men de går nog bra får jag hoppas :)

Grattis ängel, 18 år skulle du fyllt idag. Hoppas du firar den vart du än håller hus för det är en stor dag!

-

jag saknar dig Kevin Sjöblom, varför tog du livet av dig? fanns de ingen anledning till att stanna? tror du allt har fixat sig nu när du är borta. när du bara övergav livet och dina vänner. INTE ETT PISS HAR FIXAT SIG EFTER DU DROG! INTE ETT JÄVLA SKIT! Fattar du de?!

- "läppstift på tanden" HAHAHA!

Vilket väder! Helt otroligt, har varit jätte härligt mest hela dagen. Jag och några kompisar satt ute på svenskalektionen idag och hade de asbra! Vi hade dessutom utomhus idrott idag och de var ännu skönare. Jag och mirre ledde lektionen och hade fotboll och de var väldigt skoj. :)
Resten av kvällen ska jag nog bara se vampire diaries och om jag orkar göra sista textkommunikations delen. SEN ÄR DEN KURSEN AVKLARAD (förutom ett skriftligt prov då som jag fick höra idag att vi fick ha boken på.)!!! :D


- Felle, jag hittade denna bild igår!!!!!!

-

Dumma skithuvudvärk har hållit i sig heeela dagen. Enda sedan jag vaknade tills nu och säkert kommer de fortsätta.
Har haft körlektion idag, gick super. På onsdag blir de att köra inne i stan, spännande. Kommer säkert krocka. Hah, nej men forhoppningsvis går de bra! Har gjort klart nästan all läxa också, känns riktigt bra. Nu är de bara textkommunikationen och engelskan kvar vad jag vet. Har textkommunikationsprov på måndag, inte peppad de minsta. Kan inte ett skit. aja, de löser sig nog.
Hade tänkt springa idag men får nog bli imorgon istället. jag är för lat idag. Nu ska jag fortsätta se serien jag håller på att se och sen sova. Sovmorgon imorgon, inte dåligt vill jag lova. Älskar tisdagar!!


- 1 maj 2010

Valborgs tillbringades tillsammans med linnéa och hennes vänner. Mys med eld och massa sånt. Trevligt och kuul! :)

Denna dag har spenderats i sängen, på bussen, på tatong och sedan hos farmor och fixat inför imorgon för då blir bästa farfar hela 70 år. Bästabästabästa farfar <3


RSS 2.0