-

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva. Dagarna rullar på. Igår var en impulsdag. Jag och mamma hade planerat hela dagen vad vi skulle göra, måla, handla, städa och g ut och gå men när vi skulle till stan och handla mat for vi in en sväng hos sussie innan och då bestämde vi att vi skulle på hockey istället. Det lät MYCKET roligare än att städa och måla. Så vips så beställde vi biljeter och drog på hockey, efter hockyen drog vi alla, jag, mamma, emma, sussie och fanny, hem hit och umgicks. Mycket trevligt! :)
Idag blir det en packa-göra-läxa-vara-med-felle-åka-buss dag. känner mig inte så peppad på att åka tillbaka och börja om skolan. Visst att träffa vänner men skolan suger. Tur att vi bara går en vecka innan de är lov. Skönt.
Nej, nu måste jag försöka komma på hur jag ska presentera yrkesportsättet och göra något annat vettigt.
Ha en bra dag!


- 7 sanningar

Bara för att jag inte har något att göra just nu så snodde jag denna av Linnea och Mattis! :)

7 saker ni inte visste om mig;

- Jag har redan fått min 18 års present men tänker inte tala om vad de är för något förrän jag fyller år. ;)
- Jag har varit väldigt blyg och är fortfarande blyg men jag tycker själv jag inte är så jätte blyg längre, (om man jämför) och jag vågar säga vad jag tycker och tänker mer nu än förut och vågar stå för de! :)
- jag känner ett obehag kring äldre män, även nära släkt också.
- jag älskar att lösa korsord och sudoku. :D
- Jag har (troligtvis) ADHD
- när jag mådde som sämst sov jag bara tre timmar per natt ungefär
- jag gillar musiken mer som fanns när mamma och pappa var små än den musiken som finns nu. ;) 

Inte så roliga sanningar kanske och vissa kanske ni visste, vissa kanske ni inte visste. Nu ska jag i alla fall lägga mig och se en film och somna till! :)


- min lilla gris har snott mina kuddar och ligger och snarkar, söthund! <3

- Duktig vovve

Godkväll! :)
Kom in för en stund sedan från en promenad med Djurhörnan. Det är riktigt skönt ute och kunde ha gått mycket längre än vad vi gjorde. Men imorgon om det är bra väder ska jag ta en lång promenad med Notus, förhoppningsvis får jag sluta tidigare imorgon också som de andra fredagarna då kan jag fara direkt efter jag kommit hem. Notus var jätte duktig på promenaden. Eller jätte duktig tog jag i faktiskt, han var duktig. Han tog för det messa kontakt med mig när jag bad han om det och han gick rätt bra på sidan av mig. Notus gör framsteg varje gång vi är ute på en seriös promenad och det är så himla roligt att se. :)



Och på tal om något helt annat, inatt har jag drömt flera olika drömmar. Allt från att jag och några kompisar var i umeå och var jätte sur på en viss tjej till att jag var ute och sprang. Jag kände mig lite lätt förvirrad när jag vaknade i morse.

Nej, nu kom jag på en sak jag måste göra så jag måste springa iväg och fixa de.
Ha en bra kväll allesammans! :)

- PEPPAD PÅ DETTA ÅR! :D

Goddag! :)
Jag måste bara säga att jag är sjukt taggad på detta år. Varför? Jo, se här:
9:e April: 18 ÅR!!!! TATUERING!!! Körkortet (får jag nu ta om jag vill, och DE VILL JAG)!!!
3 Juni: AD/DC!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sommaren: åka någonstans med familjen, åka på några festivaler, åka ner till värmland, skåne och alvesta (om jag har råd) och sem ska jag bara sola, bada och umgås med kompisar och vovven! Jag ska också bo i stugan minst en vecka också!!
Hösten: FELLE FLYTTAR NOG NER TILL UMEÅ OCH VI SKA BO TILLSAMMANS!!!!
Nu är det bara mars månad jag ska orka mig igenom, den tyngsta månaden om året men fyfan, jag ska orka den också för sen då jäklar leker livet igen! :D
Någon mer än jag som är peppad på detta år? :D

- ett glatt humör ska man alltid ha..!

Jag mår bra nu ikväll. Gick ut på en kort promenad med vovven och när jag kom in la jag mig i källaren bredvid mamma och pappa. Ska snart gå ner igen och kolla klart på skidor. Sverige ligger eller kanske låg etta när jag gick upp så nu håller jag tummarna för att Sverige får ett till OS guld! :)


- <3

- Iskallt och 23 månader.

Har just varit ute på en pisstur med notus och lite träning. Men det är allt för kallt för att träna idag. Huvva. Notus började frysa om tassarna direkt, stackarn. Kommer inte bli kul ikväll då man ska på en längre runda med vovven. Men jag tänker gå ändå! Han har fått allt för lite motion senaste tiden för de varit för kallt så nu måste jag också offra mig lite. Och då får de bli lite gå-fot träning istället. :)
Men innan promenaden och allt annat jag ska göra måste jag fixa läxan. Har två STORA läxor kvar. Fattar inte varför jag sparar läxorna till sista minuten. Jag vet ju hur jobbigt de blir då. Menmen, får försöka skärpa mig med de. ;)
Annars då? De är väl sådär. 23 idag och då kan de nog aldrig vara riktigt bra även om man försöker. Fick träffa felle en stund så blev väl lite bättre men jag önskar så mycket att du kunde komma tillbaka älskling.

 


- Melissa Horn - En famn för mig

-

Jag mår inte bra
Jag håller på att bryta ihop
Jag behöver dig
Jag behöver er
Men jag känner mig bara i vägen
Förlåt!

Momme fyller år idag så vi har varit och firat henne. Älskade mormor! Efter de gick jag och mamma ut på en promenix med vovven och stavarna. Nu ska jag börja hårdträna Notus. Han ska verkligen lära sig att gå fot nu och vi eller ja, han, ska börja dra däcken. Körde lite med däcket utanför huset efter promenaden och han är verkligen inte stark men med lite godis så fick vi oss till korsningen och tillbaka. Men nu när han äntligen drar däcket så ska vi ta längre turer, eller när jag har tränat upp lite muskler på han. Kan ju inte börja köra hårt direkt. Man märkte att han blev väldigt frustrerad när det gick tungt, han började skälla och kunde inte stå still riktigt. Ska dra lite imorgon med han också. Jag hoppas han kommer tycka de här är roligt. Försöker peppa han så mycket som möjligt så han ska tycka de är kul så vi får väl se. Man får hålla tummarna! :)
Hoppas ni haft en bra dag!


- Sov gott! <3


- inte ett glatt inlägg


Jag är så jävla pissless denna kalla skitvintern. De ska förfan inte vara minus 20 grader kallt största delen av vinterjäveln. jag älskar vintern annars, då man kan köra skoter, vara i backen, fara någonstans och grilla med familjen eller kompisar. Ta härliga vinterpromenader och allt sånt. Men den här jävla skitvintern kan man förfan inte göra ett jävla piss för det är så förbannat kallt. Inte nog med att de bara är kallt så ska det blåsa också så de blir ännu kallare. jävla skitvädergudinna! dra åt helvete om du nu ens finns för jag hatar dig så förbannat jävla mycket!!!!
och nej, jag mår inte bra. jag är irriterad på allt som går emot mig. jag känner mig ful och äcklig. och jag känner mig så jävla fet. jag vill gå ner 20 kilo och är missnöjd med allt på mig. jag känner mig så jävla sårad av en kompis och fattar inte hur man kan säga till någon att man finns för en men i nästa stund inte finnas när man har världens ångest så man tror man ska dö.
så, nu känns de mycket bättre av att fått skriva av sig lite. nu ska jag tydligen på byn i pyjamas. men jag orkar inte bry mig om hur jag ser ut.

- In loving memory


- fyllehund och bakis

Jag är sjukt trött idag efter gårdagen som var grymt kul. Så nu blir jag kallad fyllehund av mamma och syster. Dom säger även att jag är bakis fast jag inte är de. Jag tror dom båda vill ha stryk därför håller dom på att retas så mycket. Så mamma och syster: Passa er ;).
Idag har jag inte gjort så mycket eftersom jag har varit så trött. jag tänkte åka och se mattis match som hon förövrigt vann, Stort grattis!, men hann inte och dessutom vad jag så himla trött så jag skulle inte orkat heller. Jag får ta och fara på nästa match. Jag, syster och mamma har även sätt två filmer. Ugly truth och Ps I Love You. Jag somnade lite då och då när vi såg Ps I Love You men de gör väl inget (a). Båda var grymt bra i alla fall och ni borde se dom om ni inte sett filmerna ännu. :) Nej, nu ska jag nog gå ner i källaren och lägga mig under teven och sova tills jag orkar lägga mig i sängen och sova.

Hoppas ni haft en bra dag!
Godnatt!


- Alldeles för mycket tankar idag..


- Livet kan vara helt jävla underbart ibland..

Ska börja med att Gratulera Linnea ännu en gång. Jag kan inte sluta att säga grattis, vet inte vad de är med mig. Men vadå, man kan inte få för många grattis när man fyller hela 18 år. Det är sjukt hur gamla vi börjar bli, tycker nyss vi var 10-11 år. Menmen, inte ska man bli yngre och tacka gud för de. ;)

Fick veta idag att vi HAR biljetter till AC/DC. Vi trodde vi hade blivit blåsta eftersom inga har kommit men mamma ringde och frågade och tydligen så hade dom inte skickat ut de "bra sittplatserna" ännu. MEN FYFAN, JAG SKA SE AC/DC!! Trodde aldrig jag skulle få se dom men nu jäklar!


- Varför skulle du lämna oss? Kunde du inte försöka se ljuset i livet för våran skull? Kunde du inte ha kämpat lite till så kunde jag ha lovat att allting skulle bli bättre, för älskling, livet är inte bara skit, den kan vara helt jävla underbart ibland också.


-

Godkväll,
hemma sedan några timmar tillbaka, fick pyttelite att göra på eftermiddagen så blev sysselsatt lite i alla fall. Träffade mattis på bussen så vi satt och pratade och sånt. Väldigt trevligt! :)

Jag sitter och funderar just nu på om jag ska orka mig ut och gå med Bureå hundkubb. Det är svinigt kallt ute men samtidigt så är det bra träning för notus. De är ju en promenad med caféet imorgon så kanske få ta och gå på den istället. Vi får se hur det blir.

Jag är råsugen på att baka något också, något riktigt gott. Man vad? Jag kommer inte på någonting att baka. Jag är helt fantasilös. Skulle vilja hitta på ett eget recept men de vågar jag inte. x) Har ni något förslag på vad man kan baka? :)


- Grattis! :)

Tjohejsan, :)
Sitter på jobbet just nu och har INGENTING att göra. Har suttit här sedan jag kom i morse. Jag håller på att bli galen av att inte ha något att göra på dagarna. Det kryper i benen på mig och jag vill bara hem. Jag gör mer nytta hemma än här på jobbet. Jag blir leeeesss!!!  :(
I alla fall. Jag måste få säga ännu en gång Grattis mattis till körkortet! Och även Grattis Linnea till B-tränarlicensen. Ni är sjukt duktiga båda två! :D

Nu tänkte jag övergå till mitt spelade igen. Vi hörs! :)


- We are the world

We are the world - Ett flertal världsartister har gått ihop och spelat in en ny verision av We are the world till människorna i Haiti. Videon är lång men värd att se!


- Svammel

Glad alla hjärtans dag allihopa :)

Idag har det inte hänt mycket, varit ute och farmor och alla dom har varit förbi på en fika. Annars har jag inte gjort mycket. Det händer ännu mindre ikväll. Blir väl en promenad och sen bara slappa framför teven det blir nog en super kväll då jag är så himla trött. Somnade inte förrän fyra i morse (tror jag klockan var). Somnade först just före tolv men sen vaknade jag halv ett och försökte få tag i pappa som hade messat mig men han svarade inte då men ringde upp mig en stund senare. Sen låg jag bara och vred och vände mig i en-två timmar. Jag blev less såjag började leta batteri till min gamlagamla "flyttbara-"lilla"-cd-spelare". Jag kommer inte på var dom heter just nu. Men sån där som man hade när man var liten och kunde lägga in en cd-skiva i så spelades de musik i hörlurarna. Jag hade alltid med den när vi åkte till sundsvall, stockholm, skåne eller någon annanstans som det tog flera timmar till. Helt perfekt. Nu finns det ju MP3 och ipod och allt vad de heter inte lika roligt tycker jag, allt är så himla modernt. Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag svammlar om så ska nog avrunda. Ha en bra kväll! :)

- en halvvaken vovve efter hemkonsten från veterinären. ;)


- Lördag den 13 Februari 2010

Godkvällens! :)
Har haft fullt upp idag, började med att jag vaknade vid 9 (?) och gick ut på en skogspromenad med älsklingsvovven. Kom in igen efter 20-30 min och åt frukost med mamma och pappa. Fick ägg och bacon mycket gott. När klockan blev halv tolv sa jag och mamma hejdå till pappa som skulle upp till kriberg igen för att jobba helg, en halvtimme senare kom Stefan, Isa och My och hämtade oss så for vi upp till stan och jag lämnade in min mobil och beställde en ny kabel till min kamera, vi traskade även in på jysk där Stefan skulle ha lite saker. Sen åkte vi hem igen och jag var hemma ett tag och dom andra drog till Stefan för att städa och göra ordning i hans hus. någon timme senare tog jag sparken och notus med mig och sparkade till stefan och hjälpte till. Vi var där och åt och sen drog jag till farmor och farfar där farmor och kacka väntade på mig för en yatzy omgång, eller rättare sagt, två omgångar. Sen var Notus så nödig så jag var tvungen fara.


Det var min dag de, imorgon är det en ny dag. Har inget inplanerat då vad jag vet. :)


- Umeå

Jag har varit i umeå idag. Var på skolan ett tag och sen åkte jag, linnéa och tina och fikade. Riktigt trevligt. Synd bara att inte Angelica också kunde komma, men vi får ju träffa henne nästa fredag. FÖR DÅ BLIR DET PARTY! :D Jag är taggad till tusen. Ska bli så sjukt kul! :D
Nu mår jag lite bättre också efter att haft en super dag tillsammans med dunderbraiga vänner.
Ska snart gå och lägga mig, ska bara fixa klart på internet och sen slumra. Är så jäkla trött även om jag fick sovmorgon imorse. Men så går det. Aja, Godnatt :)


- Friåkning :)

Kom ganska nyligen hem från Tallbaka. Jag och suster har varit och friåkt skrillor, HUUR kul som helst. Jag saknar att kunna gå upp till en rink och åka när som helst (även om jag inte gör det ofta när jag är hemma eller gjorde de förut men ändå). Syster försöker lära mig åka skridskor bättre och jag ska fan lyckas! Jag ska bli DUKTIG en gång för alla.
Annars idag så har jag varit på praktiken och sen blev det stan tillsammans med syster och mamma. Jag inhandlade ett par skor och ett par jeans och mamma köpte en spikmatta så den ska jag lägga mig på ikväll. Prövade den när vi kom hem och det var skönt. Men tror man ska ligga en längre stund än vad jag gjorde men hade inte tid. :p
Aja, vi hörs nog senare någon gång. :)


- söta lilla leon som börjar bli så stor nu. :)


-



Jag orkar inte med fler jobbiga besked..


-

Jag är så jävla nära på att bryta kontakten med dig.
Det enda problemet är att jag bor tillsammans med dig,
Så sjukt jävla less.

- Resturang och Hockey <3

Ganska just kommit hem. Har varit på resturang och Hockey tillsammans med familjen. Det var väldigt trevligt och hockeyn var så sjukt kul. Jg har nog aldrig varit så taggad i hela mitt liv på hockey eller så upprörd som jag var. Matchen var dunderbra och skellefteå aik vann. Men jag tror att domaren var blind eller hade JÄTTE dålig syn för han "såg inte" flera saker som HV71 spelare skulle få utvisning för. Suck! Men det spelar ingen roll nu i alla fall, AIK bevisade att dom inte ger i första taget. :)

Tror jag snart ska gå och lägga mig eller kanske se någon film. Jag är jätte trött och vill bara försvinna just nu så det är bättre att sova än att vara vaken så inget annat händer. Godnatt på er i alla fall. Skriver när jag orkar och får tid.

- Jag önskar så gärna att du kunde förstå..


- inte mycket intressant fakta här inte

Jag har varit hos felle några dagarn nu, sitter fortfarande hos henne och väntar på att hon ska komma hem. Hon slutar inte förrän typ klockan tre så de är lite drygt. Jag snodde hennes dator i alla falls så jag har lyckats fördriva en timme i alla fall. Jag hoppas hon inte blir arg för jag snott den men det tror jag inte, om hon blir arg så får hon väl bli de. Hon är ändå inte farlig. :D
Jag har inte mycket intressant att säga, ovanligt?! ska i alla fall vara med vican ikväll och vi ska på teater här i stan. sen blir det hemfärd med buss och sen får vi väl se om vi fortsätter vara med varandra eller inte. något av alternativen blir det ju ändå.
jag tror ajg ska pierca tungan fast mamma inte tycker de. jag är så sjukt peppad på de. fast mamma kommer typ bli besviken fast vadå, jag fick antingen pierca mig eller tatuera mig innan 18 och nu ska jag ju tatuera mig på min 18-årsdag så då måste jag ju pierca mig. mohahah. :D Aja, nu orkar jag inte babbla på längre.
Förresten:Grattis bästa farmor, (igår). :D

- friiisk

Jag är frisk äntligen. Visst, blir slut när jag anstränger mig och jag har fortfarande lite huvudvärk. Men inget jämfört med under helgen och igår. Mamma tycker jag ser piggare ut också så imorgon blir det äntligen APU. Dessutom åker jag till Felle direkt efter jobbet, något hon ännu inte riktigt vet om till 100% men dom här dagarna som jag ska bo hos henne är VÄLBEHÖVDA och vi kommer äga skellefteå så sjukt mycket. Snart ska jag äta middag sen ska jag ringa henne och meddela henne den goda nyheten. :D Adjöken!


RSS 2.0