-

Nu har jag hemma från Stockholm. Det var varit sjukt roligt och jag kommer troligt vis göra om detta fler gånger!
Jag ville bara önska er alla ett Gott nytt år! :)

-

Bara några få timmar kvar nu innan jag och felle börjar våran resa till Stockholm. Det kommer bli så roligt och skönt. Snacka om en efterlängtad "semester". Vi ska shoppa så mycket, umgås med Anna och Jonas och bara ha det bra. Fick just reda på att Anna och Jonas har någon överraskning till oss eller vad pappa nu sa. Ska bli spännande och se vad dom har hittat på. :)


- en bild från 2007. :)

-

Då är julen över för i år. Eller i alla fall julafton. Julmaten räcker nog ett bra tag till. Dagen igår var riktigt lyckad. Började med att jag vaknade kring tio tiden. Minns inte vad jag gjorde tills klockan var 12 men vid 12 kom mormor, morfar, Stefan, Linda och älskade lilla Leon. Eftersom jag är förkyld (Felicia du ska få igen någon gång som smittade mig i Fredags!) fick jag inte vara nära Leon men att bara få se han var toppen. Finns inte ett sötare barn!!! Nästa gång jag träffar han måste jag ha med mig antingen mobilen eller kameran så jag kan fota han och lägga upp här på bloggen så ni får se han. :)
Människorna var här tills klockan var kring två-halv tre, då fixade jag, mamma och pappa med middagsmaten och sånt. Vid tre satte jag och pappa oss och började se Kalle Anka som varje år och farmor, farfar, Britta, Roland och Håkan kom då också. Kan säga att Kalle är inte lika bra nu för tiden som förut. :(
Efter middan som vi hade ätit klar vid halv sju kanske så gjordes kaffe och sen delades julklapparna ut. Jag och Britta var helt klart dom snyggaste tomtarna igår. "gärstern" fick till och med en liten show också. De ni ;)
Efter julklapparna blev det risalamalta som ALLTID ska finnas, iaf när vi är med farmor&farfar, det är så himelens gott. Sen var klockan 10-11 på kvällen och folket började packa ihop och bege sig hem. Då var jag så trött att jag höll på somna ståendes.

Detta fick jag i julklapp:
* Om jag kunde drömma (bok)
* Twilight (film av Om jag kunde drömma)
* Sockar
* Sånt här roligt pussel där man ska bygga det som händer utanför det man ser på kartongen :)
* En kalender
* Långkalsonger
* En STOR bunk med jultomtar
* Twix från IKEA
* Toffifee
* Liten kameraväska
* Kings of leons senaste skiva
* Lars Winnerbäcks senaste skiva
* Puder
* Presentkort på JC
* Pengar

Rätt mycket saker ändå, och jag är hel njöd över allt jag fått. Allt var helt suveränt. Nu är det Morgondagen jag ser fram emot och peppar inför. Längtar som sjutton. Stockholm med bästa vän kommer äga så mycket och vi kommer ha så roligt tillsammans och med Anna och Jonas som vi ska bo hos! :)
Det är skönt att ha några saker att se fram emot när man inte mår som bäst. Nu har jag saker enda fram till 9:e april att se fram emot så nu ska jag verkligen sattsa på att börja må bra. Jag själv vet att jag kan och det är de viktigaste! :)

Nej, nu ska jag lägga in en bild på dom snygga tomtarna igår och sedan skriva in olika saker i min kalender och lyssna på Kings of leon. Har just lyssnat klart på Lars Winnerbäcks skiva och den är BÄST! :D
Just ja, måste ju skryta med att jag, mamma, pappa, farmor, farfar och morfar gick till kyrkan i morse på julottan. Morfar brukar iofs vara där varje år men vi andra gick dit för första gången på flera år. Och jag säger bara: Kliva upp 06.20 för att gå och lyssna på världens drygaste präst gör jag inte om. Nästa gång jag får idén om att dra med mig själv och andra människor på julottan ska jag ta reda på vad det är för präst. Om det är Wangby kan jag absolut gå men inte någon annan om jag inte är helt 100 säker på att han är bra. Aldrig mer gå upp så tidigt igen för att lyssna på en dryg människa.
Men annars var det väl bra, jag anser att alla människor borde gå till kyrkan en gång per år iaf. Det är mysigt (om man då får en bra präst att lyssna på) och dessutom kan man skänka pengar till folk som behöver det. Idag skänkte man till en kvinnoskola någonstans långt borta där kvinnorna inte har det bra, då kände jag att jag gjort något bra för någon. Även om de inte var mina pengar men familjen har skänkt en slant iaf. :)
Nu ska jag sluta babbla på. x)
Hade ni en bra julafton? och vad ser ni fram emot nu nu de närmsta dagarna eller de närmsta året/åren? :)

 


- God Jul!

Det är Julafton nu, klockan är över 00.00. Så God jul allihopa! :)

Under dagen har jag hunnit med detta:
- Bli väckt av syster
- Varit i stan FÖRE 10!!
- Inhandlat en julklapp till pappa och två par färgade strumpbyxor och en tröja till mig själv. Gissa vilken färg ;)
- Varit på OBS! (coop) och handlat med mamma, och även träffat Linnea där två sekunder
- Varit ute i stugan
- Hjälpt mamma att göra mimåsasallad (?) och rödbettsallad (?)
- Lagat annan julmat
- Varit på byn och köpt bingolotter
- Varit ute med hela familjen på bakgården även om pappa flydde väldigt mycket
- Sett bingolotto och mumsat på godis (a)
- Spelat massa sims
- Gjort klart mammas julklapp

Nu ska jag nog inte göra så mycket mer för dagen, känner att jag borde slå in mammas julklapp och även pappas som jag antar inte är inslagen men jag är för trött, de får bli imorgon, får klämma in de någonstans. Nu ska jag försöka få någon plats i sängen, Notus har tagit upp halva sängen. Och han ligger och snarkar som en hel oxe. Jag kommer nog inte sova på ett bra tag om han ska ligga sådär och låta, hjärnan blir ju omskakad varje gång. Nej, snart somnar jag, får tränga ner mig nu. Sov gott ni också, eller kanske godmorgon om ni läser detta imorgon, eller god dag. eller, God jul ännu en gång! :)

Ps. Tröjan var Gul som jag köpte, har inte haft en gul tröja på år och dar, har en inne i min garderob men den använder jag inte längre. ;)


- Bilden tagen förre julafton :)


-

Jag är FÖRKYLD. Inte lite heller. Det bara rinner snor, (trevligt att veta). Min näsa gör ont, jag är helt slut och vissa stunder känner jag mig helt borta. Inte så roligt men bätter nu än att vara såhär på julafton. Inte länge kvar nu. Inte länge kvar nu heller innan jag och Felle åker till Stockholm. Så sjukt kul det kommer att bli. Jag orkar inte skriva nå mer, har ingen lust till att blogga så ni får återvända om någon dag då jag kanske har  skrivit något ointressant igen. Föresten får jag inte glömma att nämna att jag nu har bokat tid till att TATUERA mig den 9:e april. Jag är inte lite peppad på de. Ni anar inte hur mycket jag längtar. Då kanske jag vågar berätta öppet om vad jag varit med om, det är de jag vill. Jag vill kunna leva utan att skämmas över det. Jag vill kunna prata om det, hjälpa andra som varit med om samma sak. Nej, nu ska jag och möta mamma. Höres om några dagar, om inte före jul så GOD JUL nu! Hoppas ni får en super vecka med massa julklappar! :)

 

 


-

Har just kommit hem från Tina och ska snart lägga mig, får sovmorgon imorgon och det känns riktigt skönt. Men lite drygt att vi bara ska vara i skolan i två timmar. Menmen, pappa kommer och hämtar mig eftersom jag ska ha med mig massa saker hem över lovet. Väldigt bra att slippa ta de på bussen. ;)
Nu ska jag inte tråka ut er mer förutom en liten sju-sanningar-om-dig-själv lista. Har iaf varit riktigt roligt och trevligt hos Tina.
Godnatt!

Berätta 7 sanningar om dig själv, utmana sedan 7 personer

1. Jag har väldigt mycket ångest för att jag spenderar lite tid med Notus
2. Jag har svårt att lita på män och ibland känner jag en stooor rädsla inför dom. Kanske inte så konstigt men jag hatar att jag har sådan rädsla inför män.
3. Jag skrattar ofta åt mig själv
4. Jag är rädd för fåglar
5. Jag har aldrig snattat
6. Jag har aldrig varit full
7. Jag är väldigt känslig, kan börja gråta för INGENTING


Jag utmanar:

Hurtbullar - Linnea och Matilda
Jossa
Sen resten som vill ;)

-

Grafisk kommunikations redovisning av sakerna vi just gjort:
Tina (lärare): Angelica (och kollar mot angelicas saker som hon gjort där Kate sitter)
Kate: Va?
Tina kollar korkat mot Kate.
Kate: Jag heter Kate.
Alla skrattar och Kate fattar ingenting.
De roligaste under dagen hittills!

Har sjukt tråkigt här i lägenheten, sitter bara och väntar tills klockan ska bli 18.30 så man kan börja klä på sig och åka till Tina. Finns inget att göra när det är så kort tid kvar. Man har ju redan gjort allt tre gånger om. x)
Aja, får hitta på något bra så tiden går lite fortare. :)

-

Vaknade för en stund sedan efter en timmes sömn. Behövdes verkligen. Jag är så sjukt trött även om jag nu har börjat sova tidigare på kvällarna. Men snart så är det lov och då kan man sova hur mycket som helst.
Ikväll blir det i alla fall att åka till Tina och umgås med några. Kommer säkert bli roligt. Vi ska se en skräckfilm, känner mig inte mega peppad på de eftersom jag avskyr skräckfilmer för jag är alltid så himla rädd. Men jag får tjuva en filt att gömma mig under den. Ska göra middag nu och hoppas på att huvudvärken försvinner, har haft de hela veckan nästan och jag har ingen alvedon heller i lägenheten. Det suger rätt mycket när man ska sova och har en dunkandes huvudvärk. Kanske därför jag är så trött? Jag vet inte. Nej, men nu måste jag laga middag om jag ska vara hos Tina vid 19.00 tiden. :)
Ha en fortfatt bra dag!


- Tina. Angelica har tagit bilden :)

- Grattis Becca!

Det är inte många dagar kvar av skolan nu. Det enda jag har kvar att göra är historian som jag skulle gjort igår OCH idag när jag kom hem men inte har jag gjort de. Får/Måste sätta mig sen med historian så den blir klar. Nu ska jag nog åka in till stan för att handla lite mat så jag får mig någon middag. Det är helt tomt i mitt frysfack och nästan tomt i kylen. Ska rusa så jag hinner med bussen. Adjöken! :)


- GRATTIS BECCA!! :D

-

Sitter och kollar på Svenska hjältar eller vad de heter på 4:an. Jag får tårar i ögonen, vilka bra människor det finns här i Sverige. De människor som får ett pris har verkligen gjort något för en eller flera människor. Som en man räddade ett barn när han föll ut ur ett fönster flera våningar upp. Vilken hjälte!
Nu ska jag övergå till programmet som börjar om snart. Ta hand om er alla! :)

-

Jag är så himla trött om dagarna så jag orkar inte skriva här så mycket. Dessutom har helgen varit fullt upp så jag har inte hunnit. Och det är mycket i skolan just nu som jag försöker fokusera på allt vad jag kan. Det är ju sista veckan nu så man måste väl försöka även om jag känner att jag inte har någon ork. Svenska prov imorgon och ska snart värma lite gröt och sen sätta mig med den och plugga. Känns inte helt okej men får väl hoppas att det inte är så svårt, vi ska ju skriva en essä så de kommer väl gå ändå.
Annars händer det inte mycket i livet för tillfället, försöker hitta julklappar till Emma (inte syster) och till kompisarna vi ska lotta ut julklappar till. det är inte lätt, jag har ingen fantasi alls i år. Kom med förslag!!!

Ha en bra dag!



- Grattis Ivar och Rut som blev 1 år igår! :)

-

Prov imorgon och jag har knappt pluggat något. Så ikväll blir det en maasssaaa plugg.
Ska försöka börja på textkommunikationen också så jag förhoppningsvis får göra provet tidigare imorgon så jag kommer hem lite tidigare, men vi får se vad jag hinner med. Aja, nu ska jag återgå till pluggandet igen. På återseende! :)

-

Jag kan inte låta bli att känna smärta när jag ser datumet 23 mars. Som för en stund sedan:
Jag loggade in på facebook och kollade vad folk hade skrivit och gjort så hade en kompis kollat när hon skulle dö och då var det just 23 mars. Det tog ont och jag kände bara en så fruktansvärt panik välla upp inom mig. Jag vill inte känna såhär. Jag vill inte att vissa datum i mitt liv ska vara "speciella" på ett dåligt sätt. Jag orkar inte!
Jag känner skuld för att Han försvann. Men samtidigt vet jag att det inte var mitt fel, jag kunde inte göra något. Även hur gärna jag än ville..

-

Välkommen hemlängtan, du är inte saknad!


-

Flummig dag. Mycket skratt. Mycket glädje. Ont i magen. Delat en STOR negerboll (säg inte åt mig att de inte heter negerboll för i hela mitt liv har jag sagt negerboll och då heter de så. De heter vitlök och då ska det få heta negerboll, sådeså!) med linnéa och en dricka. Inga julklappar köpta men kommit på några saker jag kan köpa. Inte kommit på något åt Emma eller åt kompisarna som de ska vara utlottning med. Kom med förslag!!!! Ätit. Försökt plugga men inte gått så bra. Vet inte vad jag ska plugga på. Vet inte vad man ska kunna. Orkar inte plugga. Jag är skolless. Jag är trött. Jag vill hem. Jag saknar mamma. Jag saknar Notus. Det är mörkt. För många tankar. Men det har varit en bra dag.
Snart blir det godnatt och sov gott, ska först ringa mamma och klaga lite. Stackarn!
Adjöken!


- Du anar inte hur ont det gör och bara få skit tillbaka.
Jag gör allt för dig men du gör ingenting för mig, jag accepterar de,
jag begär inte att du ska göra något för mig. Jag är van.
Men om du kastar skit på mig en gång till så skiter jag i att hjälpa dig!
Det gör Ont!




Jag saknar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ibland önskar jag bara att någon kunde förstå vad jag varit med om,
att ni varit med om samma sak. Jag skäms för att jag skulle vilja att
ni varit med om samma sak, gått igenom samma sak. Känt samma
smärta. Jag skäms något förjävligt. Men jag kan inte rå för att jag
skulle vilja att någon kunde förstå mig, veta hur jag känt under alla år.
Jag skäms!

-

Jag är så sjukt trött. Somnade flera gånger när jag såg film förut idag, vet inte hur många gånger pappa kom ner och väckte mig eller att jag vaknade av mig själv. Jag har så jäkla mycket sömnbrist. De är inte roligt. Vi har två prov i veckan också så känns inte så roligt att vara såhär trött. Menmen. Man får försöka iaf. Om det blir IG får man bara göra om de och hoppas på bättre, IG är ändå inte så farligt att få. Man får en ny chans och de ser jag som något bra. :)
Ikväll händer det inte mycket, ska försöka sova tidigt så jag orkar med veckan. Ska ta en senare buss till umeå känns bra iaf så får jag lite mer sömn. Ska nog snart ut på en promenad med Notus också ska försöka dra med Mamma en runda runt Bureå. :)
Nu ska jag göra någon nytta. adjöken! :)



-

Umeå igår till idag. Umgicks med Linnea och Mattis. Riktigt roligt. Vi hade kuddkrig och Linnea var helt galen. Men de var skoj. Film och idol också hann vi med och fika. Tack för en bra kväll! :)

Åkte hem med 13.10 bussen idag. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 17.40 då felles buss går från stan så jag kan klä mig och börja dela ut reklam och sedan hämta henne på E4an. Det kommer bli en superkväll vill jag lova. Det är alltid superkvällar med bästa vän. <3



- Du kan inte kasta skit på mig när jag försöker hjälpa dig!
(Texten har inget med bilden att göra)


-

Jag ligger i soffan och halvser på teve samtidigt som jag sitter (ligger) vid datorn. På fyran är det halv åtta hos mig, inte så jätte intressant men man får tips på maträtter och dom ser väldigt goda ut ibland. :)
Jag har tänt ljus på bordet så det är väldigt mysigt. Har tänt min ljusstjärna och minijulgran också och släckt lägenheten. Jag skulle kunna somna när det är såhär mysigt. Men de blir inge bra om jag gör de. Då missar jag Grey´s anatomy och ljusen kanske tuttar eld på något, tror inte de är så stor risk men ändå. Jag är sjukt trött. Somnade inte förrän 3 inatt och vaknade 07.40 ingen rolig natt precis. Men dagen har funkat iaf. Imorse gick jag till skolan för att sedan åka en bokad buss till bowlinghallen för att bowla med klassen på gympan. Riktigt skoj. Kom två (tror jag) först omgången och vann den andra, eller vi hann inte spela klart den men när vi slutade hade jag mest poäng. :)
Nu börjar visst bonde söker fru, de är så fult men ska nog stänga igen locket på datorn och se.
Godnatt! :)


-

åh vad jag är taggad på allt just nu.
Lite saker jag är taggad på just nu:
* Imorgon då jag är hemma
* Helgen
* jullovet
* julmys med vännerna
* julafton (inte jätte taggad men ändå lite)
* 26-31 december
* nyårs
* 1 januari då jossa kommer

Jag börjar få lite julkänsla. Ska nog slå på lite julmusik efter OTH och laga mat till de. Sen blir det plugg och om jag hinner med något mer så ska jag julpynta lägenheten så det blir riktigt juligt. :D
nu ska jag tagga vidare och leva livet. Jag älskar allting just nu!


-

Jag har just sätt klart 10 orsaker att hata dig. De är nog min favoritfilm. Jag kan inte bli less. Vet inte hur många gånger jag sätt filmen men den är ändå lika bra. Dessutom är heath ledger sjukt snygg i filmen. Han skulle bara klippt sig lite. (a)


-

Heeeela lägenheten är tvättad. Julgardinerna jag fick ta av mamma har kommit upp också. Dom är riktigt söta.
jag har hunnit plugga också, eller plugga och plugga. Jag har skrivit ner allt i ett powerpoint. Känns som jag kan rätt mycket ändå av att bara läst och skrivit ner de viktigaste. Men ska plugga ordentligt imorgon efter skolan.
Resten av kvällen ska jag bara slappa, har gjort en kopp kaffe och ska nog snart ta och bädda rent i sängen och sen lägga mig där och se andra avenyn. :)


- mina julgardiner. jag älskar dom :D

-

Drygaste dagen på veckan men den har flytit på rätt bra ändå. Grafiska kommunikationen blev jag klar med mitt arbete så nästa gång ska jag börja med en kalender. Jag tror ändå de kommer bli rätt skoj. :D
Svenskan har vi börjat med något grejs så vi snackade om Den gudomliga komedin. Kom ihåg i 8:an-9:an (?) då vi också hade om denna bok och massa till böcker. Jag tycker de var sjukt jobbigt men nu känns de mer okej. Vi har så bra lärare i svenska och engelska så det blir mycket bättre och roligare. :)
Historian var kaos och flum som vanligt. Förstår inte vad det blir för fel på klassen när vår historielärare kommer in i klassrummet. Rätt roligt men väldigt jobbigt ibland då folk kaxar sig och håller på, dom kan väl bara vara tysta och lyssna? xD
jag och linnéa flummade som vanligt i ett eget klassrum när vi fick jobba själva.
Efter skolan åkte jag in till stan och vandrade när tillsammans med tina och linnéa. hade inge vettigare för mig. vi fick en pepparkaka och glögg. glöggen var jätte äcklig så efter halva fick tina den men pepparkakan var det inge fel på (a). jag älskar pepparkakor. MUUUUMS! säger jag bara.
nu ska jag nog börja städa lägenheten, den är mer kaos än vanligt, sen blir det plugga till provet på torsdag. Och på tal om torsdag så åker jag hem. Jag ska till vårdcentralen och kolla mina ögon, jag har ooont. jag och pappa får kanske ta svinissprutan då också, hoppas hoppas så man får de bortgjort. :D
Aja, nu ska jag städa och lyssna på Billy talent!

Hoppas ni har det bra! :)


- mimmi förra julen :)

RSS 2.0