Adjöken!

Sådärja, nu är nästan allting packat. De enda som saknas är tandborsten typ. Jag är lite små nervös över bussresan. men det kommer nog gå bra. jag hoppas de inte är så många på bussen så man får ett eget säte. men sån lyx är de nog inte. :p

Ni här hemma och alla som ska åka någonstans får ha det så bra. jag kommer troligtvis inte skriva något när jag är borta, men man vet aldrig. jag kanske snor jossas dator. ;)

Aja, de var allt för mig. Ha det bra nu!


30 Juni 2010

Godmorgon, eller kanske Goddag! :)
Har just blivit klar för dagen, förutom då tandborstning och sminkning men jag tror jag hoppar över sminkningen nu på ett tag i alla fall. Ska snart ta och gå ut med Notus en sväng och sedan blir det att olja framsidan av altanen. Vad som händer sen är en överraskning till min mamma, som om hon läser min blogg som jag tror att hon gör så kan jag inte skriva de här eftersom de är en överraskning till henne och då blir det ju ingen överrasknign om hon får reda på det innan hon kommer hem. Och mellan allting ska jag hinna lägga fram alla saker jag ska ha med mig imorgon till Jossa. Hm, vi får se hur detta kommer att sluta. :p

Ha en bra dag!


29 Juni 2010

Nuså är jag hemma och sitter ner. Måste säga att dagen har varit mycket bra!

Först väckte mamma mig då tog jag notus i ena handen och cykeln i andra (nästan i alla fall) och cyklade en sväng, hade lite smådamp på han hela vägen eftersom han inte lyssnade.

Sen hem och olja in altanen, och sola. Sen skulle klockan bara bli halv fem så mamma skulle komma hem och vi skulle dra till min morbror för att få i oss lite mat. Och guuuuud så gott de var. Jag åt inte lite vill jag lova.

Sen cyklade alla fem till mormor för att äta tårta med folket som är där men nej, då är alla förutom morfar, basse och albin borta så vi fick äta tårta själva, fast sen kom Jack och Matte hem så matte åt tårta i alla fall.

När vi ätit tårta stack jag och mötte upp matilda för att äta ännu mer fast nu blev de mjukglass. Sen stack vi till Kåken för att bade hundarna och oss själva.

De var min dag de. Imorgon blir det att olja bron på framsidan och packa för på Torsdag åker jag!! :D

Nu blir det att hänga tvätt och sen göra en tidigkväll! :)



Alltind ska svischad!

Dagen började med att jag som jag skrev blev väckt av mamma vid elva tiden. Jag drog ut med notus och gjorde mgi klar och cyklade sedan till mattis hästar för att rida ut med henne. Riktigt kul men galet varmt var det. När jag sedan kom hem vid halv tre tiden skrubbade jag altanan. När jag var klar var klockan fyra så jag la mig och sola en stund. Sen upp och hoppa för att laga lite middag till mig och mamma. Svusch så var maten nere i magen och jag cyklade till byn med vovven och handlade ingridienser till en prinsesstårta och lite grejs till mamma. Cyklade hem i race fart och då kom kusin isa och vi (jag) gjorde botten till prinsesstårtan och egen marsipan, gjorde även några rosor också. Svich in i kylen med de och svisch för mig och isa till Kåken för att ta oss en kvällsdopp. Sen svisch hem igen för att göra klart tårtan och för ett tag sedan följde jag henne en bit på vägen och nu har jag svisch skrivit detta inlägg om min dag. En sak jag har lärt mig idag är att jag Aldrig mer ska göra egen marsipan som jag ska lägga påen tårta eller något sånt. Fyfan säger jag bara!

Här kommer resultatet:




Nu ska jag svischa förbi lite hemsidor för att sedan svischsova. Allting ska svischas! ;)

Den som inte kan hata kan inte heller älska

Tjosan! :)
Mamma ringde och väckte mig för en halvtimme sedan så nu ska jag göra mig klar och sedan springa ut med hunden och sen iväg och rida med mattis. Sen blir det att jobba arslet av mig, nästan i alla fall.

Då vet ni hur min dag ser ut. ;)


Att verkligen älska någon, börjar inte förrän man ser och älskar individen sådan som den är!




Spola tillbaka tiden tack!

Spola tillbaka tiden, låt mig få prata med han. låt mig få se han. låt mig få ta rätt beslut. låt mig få rädda han! Varför i hela världen var det så svårt att sätta sig på en enkel jävla buss som skulle ta mig till han? Jag förstod ju vad det var som skulle hända, jag förstod, jag såg var han var påväg redan från början. Men ändå gjorde jag inte ett skit. Jag gjorde Ingenting för att rädda han.

Kevin Lars Sjöblom, jag vet att jag inte ska ta på mig skulden för det Du gjorde, det var ditt beslut, det var det här du ville, men förlåt, jag kan inte rå för det.
jag önskar så himla mycket att du var här hos oss. att du andades och att ditt hjärta slog. jag vill inte att du ska vara "bara" aska, du ska vara en hel och levande person.
- jag saknar dig, gud vad jag saknar dig,

1992-05-05
2008-03-23

Midsommar

Tänkte bara säga Trevlig midsommar! :)

Nu sticker jag till Linnea och umgås med enbart trevliga personer. :D


ARG!

SJUKT JÄVLA LESS PÅ ATT VAD FAN MAN ÄN SKA GÖRA SÅ KOSTAR DET PENGAR! OCH INTE LITE HELLER! BARA FÖR ATT RESA INOM SVERIGE SKA DET KOSTA ÖVER 1000 SPÄNN. TROR NI NÅGRA JÄVLA STUDENTER/UNGDOMAR HAR RÅD ATT ÅKA NÅGONSTANS? NÄR DE HELLER INTE HAR FÅTT ETT ENDA JÄVLA JOBB UNDER SOMMAREN FAST MAN SÖKT ÖVER HELA JÄVLA STAN! DRA ÅT HELVETE NI SOM SKA HA ALLA DESSA PENGAR!!

OCH TILL ER SOM HAR SOMMARJOBB OCH KLAGAR FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT OCH ALLT JÄVLA SKIT, LÄGG AV FÖR I HELVETE. VISSA HAR INTE ETT ENDA JÄVLA JOBB DÅ SKA NI FAN INTE KLAGA ÖVER ATT NI HAR ETT JOBB OCH DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT, JOBBIGT OCH ALLT VAD ETT JOBBHELVETE ÄR. NI FÅR I ALLA FALL NÅGRA JÄVLA PENGAR OCH KAN LEVA!


.

  • Vaknade imorse nån gång
  • Seg upp en stund senare
  • Käkade frulle och såg teve
  • Gjorde klart lekstugan så jag kan börja måla i helgen
  • Packade ihop mina saker och åkte hem
  • Satt ner två sekunder
  • Tog på mig inlinesen och kopplade notus och for ut och åkte
  • Åkte ner till mormor efter ett tag
  • Varit där tills klockan 20.00 kanske?
  • Hem, åkte ut till stugan för jag glömde tydligen mammas saker xD
  • Och sen hem igen och nu har jag hunnit se lite teve och sånt

Helt klart en kul och full rulle dag, skönt att inte vara hemma i ett tomt hus. Fast skulle nog behövt vara hemma för att plugga lite teori men vad tusan. Man kan ju inte sitta hemma när det är såhär fint väder som det har varit idag, dessutom är min äldsta kusin hemma i bureå så man får passa på att träffa henne och barnen! :)



Imorgon har jag hästarna så blir ut och rida en sväng, hoppas det är fint väder också. När jag kommer hem ska jag steka jäkel. Jag fick ett tips idag för att bli brun fortare, att smörja in sig med något som hette sololja eller barnolja. Ska helt klart testa detta! :D


.



Jag känner att jag hunnit rätt mycket idag.
Först stallet där jag red, bytte hage åt bromsa och madde och gav diana hö, sen cyklade vi hem, där jag bytte om och mötte upp Matilda igen för att äta mjukglass. Mums säger jag bara, så himla gott! Vid 11 tiden skulle jag och notus cykla hem men då ser han Matte, min kusin som står och säljer fisk åt mormor och morfar, så vi står där och snackar en timme. Sen hem, ringa farmor och bestäma när de ska komma och hämta mig. Och nu ska jag snart cykla till stallet igen för att bromsa och madde ska tillbaka till den tidigare hagen och ge lite hö. Sen cykla hem för att åka till stugan där jag ska fortsätta med lekstugan. Full rulle säger jag bara men det gillas!


- Trevlig kväll med trevligt folk

Kvällen spenderades inte bara med Linnea utan en massa trevligt folk också. Jag och Linnea åkte till stan och mötte först upp ludvig och victor utanför landskyrkan, vi gick till grillplatsen och då kom fler personer. Det var väldigt trevligt! :)
Imorgon blir det att kliva upp tidigt för att fara ut och rida och ge hästarna mat. Ska bli kul att rida igen, har inte gjort de sen det var snö ute. Galet! Funderar på att ta en dag till i veckan också för att fara ut och rida. aja, vi får se! Efter stallet blir det hem och slänga på sig jobbarkläder för att åka ut till stugan och jobba med lekstugan, stannar där tills på tisdagkväll. Så snart kanske lekstugan blir klar och jag får ett eget litet ställe:)



- åker troligtvis till jossa tidigare än vad som var planerat. blir nog kring 1 juli. :)


.

I helgen har jag gjort:
Torsdag: Vra med Isa på dagen, hjälpte henne att trassla ut sitt hår, sen åkte vi till Kåken för att bada och sola lite och på kvällen kom bästa felle! :D
Fredag: Vaknade för sent så missade färden till Hamn där jag skulle se Isa och Mys skolavslutning så det fick bli bureskolans skolavslutning istället med felle, hennes kusin gick ut nian, sen blev det fika hos dom, sen cyklade vi till badhuset för vi skulle vara duktiga och simma men det blev mist lek, (a). När vi kom hem tog vi notus på en cykeltur och sen på byn för att inhandla kvällens smarrigheter, dipp och grönsaker. Hem och iväg till byn igen för att käka pizza. Mums! När vi kom hem hade vi hyrt en film Fish tank som var rätt skum, sen började vi se New moon fast jag somnade men tror felle såg klart den tillsammans med mamma om inte hon ockås somnade. Vi är så trevligt sällskap. ;)
Lördag: Låg i sängen typ hela dagen, eller nej men nästan, vi steg upp någon gång innan felle skulle fara. När hon hade åkt packade jag, mamma och pappa ihop saker och åkte till stugan och var där och hade mysigt.
Söndag: Spelade klart monopol med mamma, JAG VANN!!, slipade hela lekstugan så till veckan ska väven upp och kanske jag kan börja måla också!! lärde farfar skicka mail med bilder i sedan åkte vi hem. Nästan direkt vi kom hem åkte jag och pappa upp till stan och köpte hundmat, gick på apoteket och massa sånt. Nu väntar man på maten för att sedan vara med Linnea! :)


Love is nothing you can take


. övertrött

Nu är jag tröttare än tröttast. Har sovit 8 timmar på 2 dygn. Inte okej direkt! Men snart ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis få sova lite mer än 4 timmar. Hade planer på att åka till badhuset och simma jäkel så jag var helt dödsslut men när jag kollade öppettiderna stängde de just. Typiskt må jag säga.

Imorgon blir en kul dag för då kommer.. trumvirvel.. lite mer trumvirvel.. ännu mer.. FELLE!



Och nu börjar Notus snarka så det är bäst att attackera sängen så man får någon plats, fast först måste jag då väcka han, lura han lite (han är väldigt lättlurad - skiiiiiiita kul!) och sen slänga sig i sängen, dra åt sig täcket och då har han troligtvis hunnit lista ut att han blev helt jäkla lurad av inte mindre än MIIIIG! Och då säger jag såhär till min vovve:
- MOHAHAHA! lurad jycke, så himla lurad du blev din osmarta lilla skit.
Okej, lilla skit tror jag att jag skippar, men osmart är vad han är, när han inte ens förstår att han blir lurad av en människa, det är de första hunden borde ha lärt sig - människor luras och retas till tusen och dom njuter av de, för jag lovar det finns inge roligare än att retas med en hund speciellt Notus. MOHAHA! LURAD HUND!

Nu ska jag göra som trötter, sooooooova, förhoppningsvis, jag ska i alla fall göra som booker - läsa. HAHA, jag är så rolig ibland!


.

Tjosan! :)
Halkbanan idag, gick riktigt bra. Var inte sådär roligt som alla sagt, visst var det roligt att snurra runt, men de hände ju för tusan bara en gång, annars var det inte så speciellt.
Har fått hem lite teorigrejs så jag kan plugga teorin hemma nu så nu jäklar ska jag ha körkortet! Har all körning klar förutom lilla uppkörningen och riktiga uppkörningen, annars är det bara teorin!! Så nu ska jag sätta mig och plugga! ;)


Du är fin

Hemma efter en heldag på körskolan. Först Risk 1 i drygt 3 timmar, sprang 0och åt på subway och en stund på stan sen sitta och plugga teori i en timme innan det var dagt ut och köra. Så jag körde i nästan 2 timmar och nu är jag som sagt hemma. Tycker Risk 1 inte var så farlig ändå. Den var rätt intressant, kanske beror på att jag är "intresserad" av droger och sånt, skulle kunna ha suttit där en timme till då de 3 timmarna vi satt där kändes som 1. Menmen. Jag blev godkänd på Risk 1 så nu blir det Risk 2 imorgon. :D


.

jag var bara tvungen skriva av mig lite.

jag har sån jäkla ångest så jag funderar på att söka hjälp, jag är påväg till där jag var för 3-4 år sedan, då allt var skit och jag gjorde saker jag ångrar så jävla mycket idag och som jag inte vill börja med igen men jag är livrädd för att om jag inte söker hjälp så kommer jag hamna där. men det är så svårt att söka hjälp, att erkänna för dig själv att man är för svag för att inte klara det själv.
jag orkar inte med mig själv längre, jag orkar inte med allt jag varit med om. och jag orkar verkligen inte bo såhär nära Han, att riskera att träffa Han när jag går utanför dörren, eller se Han när jag tittar ut genom fönstret.

.

Snacka om skön dag hittills, vaknade typ 08.40 (?) av ett sms från jossa. skulle gentligen vaknat 08.30 men min mobil hade inte ringt. stog upp typ 20 min senare än vad som var tänkt, cyklade till mattis hästar och gav dom mat och medans vattnet fylldes på i badkaret borstade jag två av dom. Cyklade sedan hem där jag cyklade ut med notus och sen frukost. Och nu sooooolar jag. Jag ska bli lika brun som de i afrika i sommar har jag bestämt mig. Det är hur skönt som helst ute och jag älskar denna dag. Snart kanske jag ska med pappa ut i stugan och lägga ut bryggan också. :D


- såhär glad är jag gånger 1000 :D


.

Min dag i punktform:

- Upp 08.45, göra sig klar
- 09.45, Helene, peter och daniel kom och hämtade mig och vi åkte upp till stan för att se felle och matte ta studenten
- åkte ner på stan igen ensam för att se dom gå upp på scenen
- mötte upp felle och ludvig och de åt på frasses
- vid två (?) mötte jag och felle upp andreas och vi gick hem till felles pappa
- 15.20 ca. åkte jag hem tillsammans med susannes föräldrar
- 16.25, gick till kusin och åt middag
- resten av kvällen spenderades tillsammans med mamma och helene (männen satt ute) och snackade en massa. trevoligttrevligt! :)


Jag saknar den person du var, den du var innan all skit, den du egentligen är. Du finns där någonstans fortfarande, den goa, snälla, omtänksamma människa. Visst är du snäll nu, men det är inte på samma sätt. Man kan inte prata med dig nu som man kunde då.
Jag blir ledsen eller kanske rörd, när jag hör hur du såg att jag var påväg ner, hur du sa till människor att  de skulle se efter mig, att det inte var okej med mig. Jag blir glad för då vet jag att du bryr dig.
Klara detta nu så vi får tillbaka våran älskade människa!


.

"..Det är fler som dör i självmord än i krig och terrorattacker"


Kevin, jag saknar dig!


Sol sol sol älskade sol

Sitter ute på gräsmattan utanför lägenheten och det är sjukt härligt. Notus ligger en bit bort och slappar. Såhär ska det alltid vara. Sommarlov, sol, värme och man ska alltid vara glad och må bra. Då är livet perfekt!
Ikväll kommer mamma för att hämta lite saker och sedan åker jag och Notus buss hem till Bureå. Väl hemma blir det att gå hem fårn e4an, inte peppad då klockan kommer vara kring tolv men när jag väl är hemma blir det bums i säng för imorgon tar Felle och Matte studenten! Det är galet! :D
Nej nu ska jag lägga mig ner och bli brunare än de i afrika. Lycka till säger jag till mig själv ;)


SOMMARLOV

Idag blir det SOMMARLOV!
Vad jag har längtat till denna dag, det är galet, men nu är den här och nu ska jag ut med Notus och sen gå till skolan för att få det efterlängtade SOMMARLOVET!


Balen 2010!



- Felle och Andreas


- Luvdig och Camilla. Ida och någon till.

- Gladiligladglad :D

Äntligen har jag internet i lägenheten och även lite tid till att sitta här. Känns som jag gjort något varje dag sedan en vecka tillbaka men har ju inte riktigt varit så egentligen. Eller jag har ju varit i stockholm och sånt och då har de ju varit fullt upp men här hemma har jag inte gjort så mycket. Menmen, aja. Livet leker :)
Jag är glad, notus är här, gnällig och tigger om godis just nu men han är söt. Ska snart ut med han. Fick just reda på att jag fåt MVG i Idrott och hälsa A också så jag är ännu gladare nu. :D :D
Två MVG i slutbetygen hittills känns riktigt bra, har ALDRIG fått ett mvg i grundskolan och nu har jag två i slutbetyget. De är galet! :D
Imorgon är det SOMMARLOV!


Jag ska bosätta mig i stockholm!

Tjosan igen! :D
Tiden i stockholm har varit galet kul. ACDC var helt klart bääääääääst. Har inte förstått riktigt än att vi sätt dom men de kanske kommer. Showen igår var kingkingking. Mycket god mat och mycket bra song. Grönan ägde jäkel, mando diao och super, även om jag bara hörde och såg dom 1 min men de ägde ändå. Och allt annat som har med denna stockholmsresa att göra ägde! :D

Tänkte lägga ut lite bilder från resan och sånt men har inte hunnit eller orkat föra över bilderna ännu men de kommer :D

Resten av dagen blir nog bara att packa upp allt, gå ut och gå med notus och sova. Är jätte trött! Funderar på att gå ut och lägga ut ett spår åt notus också men vi får se vad man orkar. :D


- tokvovve! <3

tänkte bara säga att min hund är mysigast i världen just nu så jag ska ta en ipren och sen krypa ner hos han och sova. Älskade tokvovve, du är den bästa! <3



- Stockholm

Jag är sjuk, igår hade jag troligtvis feber eftersom jag sov först från 3 till halv 8, när jag vaknade åt jag lite, packade och duschade sen sov jag igen till halv 5 då jag vaknade en sväng och sen sov jag till 8.20 igen. Så jag sov bort typ hela gårdagen. Men idag är det bättre, ingen feber vad jag vet och jag är mest snuvig och hostar lite. Förhoppningsvis är jag bättre imorgon då jag åker till stockholm. Kommer bli sjukt kul tror jag, göra en massa roliga saker som till exempel AC/DC!!!!, gröna lund, show grejs, träffa anna, jonas och deras lillbebis och shoppa en massa! :D Jag lägger upp bilder och sånt när jag kommer hem. :D

Du förstör så mycket inför resan, jag har sätt framemot detta sedan vi beställde biljetterna men jag längtar inte lika mycket nu när du gör såhär, när du beter dig såhär, du gör alla så jävla illa. Och det värsta är att du inte verkar förstå själv hur illa du gör oss och att du inte förstår att du har ett problem. Jag har så god lust att snacka med dig, säga exakt vad jag tycker. Men vad hjälper de? Inget, du fortsätter ju för fan bara!

- Gammal bild sen nians skolavslutning. Men jag gillar den ändå. Ni två äger och de var allt för länge sedan vi träffades nu! :o


RSS 2.0