Glee och älskade oth <3

Skolan idag var bara flummig, har inte mer att säga om den än att den var just flummig. Efter skolan åkte jag till ånäset där emma väntade på mig och vi tog bilen till bureå där vi snyltade mat av farmor och farfar. Småplättar. Så himla länge sedan det var man åt småplättar man oj så gott. Nu är vi tillbaka i änåset, jag har duschat och nu sitter vi och ser Glee. Mycket bra! Sen blir det sängen och se One tree hill. Ännu bättre!!! <3<3
Julian, inte ful!

Förresten måste jag berätta en väldigt rolig sak farmor sa när vi var där och åt. Hon modellade för mig med sin nya jacka. 
Jag: Den var ju jätte snygg!!! 
Farmor: Det vad farfar som valde den, han vill att jag ska ha cooola saker!
HAha, jag typ dog när hon sa de. Kanske inte låter kul men i just den stunden var de hur kul som helst. Inget farmor brukar slänga ur sig sådär. xD
Hon är cool, farfar också! :D

snart pengar :D

Tjosan igen. var 1 dag och 22 timmar sedan jag skrev ett inlägg om det ska vara exakt. Men det kan ju inte vara så kul att veta, eller vissa kanske tycker de. Har inte så mycket intressant att säga annars så jag tar de som är lite mindre intressant.
Veckan har börjat,
ni: nähä, har den. Trodde fortfarande det var lördag.
jag: tyvärr måste jag meddela att ni har fel, ni kan sluta festa. Sov er igenom bafyllan och återvänd på torsdag. VI ses då fylleskallar. ;)
Nej men allvarligt talat. Det är tisdag, skolan har börjat igen och allt rullar på. Har lite skolarbete jag måste göra man kommer inte riktigt igång med de, dessutom är det ju inte så lätt att göra något när jag har glömt boken i skolan. Förresten, någon som vill dö på morgonen mer än jag? Det är inte lite kallt. Imorse var det ju galet. Mina händer gick typ sönder och min näsa skrymte ihop. Inte okej! Men jag överlevde istiden och jag hoppas ni andra också gjorde det. Nu ska jag ta syrran under armen och vi ska slå ihop våra smarta hjärnor. Eller det är väl bara min hjärna som är smart, hennes är en annan femma.
Och som vanligt när jag är i ånäset blir det inte mycket bilder här i bloggen. Hoppas ni överlever de också. Vore inte kul om ni avled bara för att jag inte lägger in några bilder. Adjöken! :D

Inte så vidare kul fakta men lite fakta ändå :p

Jag blev nominerad av linnéaj
Dom som är nominerade måste skriva ett inlägg på sin egen blogg.
I det inlägget ska du skriva 6 fakta om dig själv
- och sen nominera 6 andra bloggare

1. Jag hatar spindlar
2. Jag ÄLSKAR valpar (bara för att jag var hos tre stycken idag<3)
3. Jag älskar att sova (härmar linnéa:p)
4. Jag är grymt mörkrädd. När jag bodde själv i lägenheten i umeå och skulle tvätta så ringde jag alltid mamma eller pappa när jag gick till tvättstugan.
5. Jag fantiserar alltid om att någon förföljer mig när jag är ute och går och får typ panik. :p
6. Jag och mamma har satt diagnosen ADD på mig (samma som ADHD fast utan hyperaktivitet). Ska bli spännande och se om de stämmer när jag gör en utredning.

Jag utmanar:
Linnea och Mattis
Mirre

Nu hinner jag inte utmana felr för mamma och pappa rpoar på mig. :p

26/9 2010

Kvällen igår var inte okej, inte någonstans. Så jag säger bara: Tack Anna för att du finns och för att du har flyttat upp. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig igår. Du är värd mer än guld, du är värd mer än allt annat i världen. Jag älskar dig Kusin!



Har varit och tittat på 8 veckors valpar för ett tag sedan. Så himmelens söta. Man blir ju inte lite sugen på att skaffa hund igen. Synd bara att tiden inte räcker till riktigt. Men nästa höst kanske. Jag och mamma och också slängt massa blommor och även grävt ner några. Så nu är det trist i växthuset och på altanen igen. Om ett tag ska vi he oss iväg till byn också och hyra en film. Blir nog bara en slappar dag men de är väldigt skönt! :)


The sound of silence

Var rätt lugnt igår för min del, de andra var lite, eller rätt mycket, värre. Men det var ändå helt okej kväll, kunde varit bättre  men visst var det kul. Tack allihopa som var med! :)


Kevin, du förstör så jävla mycket när du spökar i mitt huvud.
Du förstör hela jävla livet för att du valde att göra en enda
jävla grej.
"Du", har förstört 7 år av mitt liv nu. Det är dags att
det får ett slut. Du är inte värd så jävla mycket som
7 år. Du är inte ens värd en enda jävla sekund av mitt
liv. Men tyvärr stal du 7 år, 7 jävla år. Och jag vet, fast
jag inte vill att jag kommer få leva med detta resten
av mitt liv.
Ni två, kan ni ta och sluta? Ni gör oss så sjukt illa. Har vi inte
varit med om alldeles för mycket redan? Har vi inte sett nog?
Ska vi behöva se ännu mer? Ni ska ju skydda oss, men det
gör ni inte, inte när ni håller på såhär.


party party party pinglor

Peppad till tusen inför ikväll! Kommer bli sjukt kul tror jag. jag och Linnea ska ta bussen in till stan nu 15.50, gå runt där till felle har uppvisning, se på den och sen dra oss mot anderstorp för att göra oss klara, någon gång kommer de mer folk och vi börjat. senare ikväll ska vi in till stan på station. :D:D


ludde, felle, jag på min 18 årsdag :)

jaöfd

Somnade i soffan kring sju tiden igår och sov till åtta då syrran väckte mig för jag hade bett henne de för jag ville se idol. men såg inte sllt för mycket på de utan sov lite ut i mellan. Efter idol gick jag och la mig i sängen och somnade direkt. Snacka om trött jag var. Dessutom sov jag, linnéa och angelica en stund på skolan på en föreläsning. Men nu är man kanske lite piggare i alla fall. Det var i alla fall skönt att sova så mycket :)

Idag ska jag till bureå för att hämta en massa saker som jag behöver till fredag. sen blir det tillbaka till ånäset och sova ännu mer. eller jag ska se One tree hill och sen sova. :)

Nu ska jag sno en telefon och ringa om AUP plats. lycka till till mig ;)


ö
ö<senhfpöofvnpöuefåw<anfsv<ÖBJK7ÅEWGIUS<NDVPUI<GSPRJP<KDNpbreknvfpuhrgbihözapigftgiafsnvhpiuawhrngvaölijdådsi
fjbåzoirdjåzobmåzoidrjnåzodibjåozdirjåzojbhåozdjrboäoi<hjgråäaijergpoisherpouzjfä<NSDÅUBGRHÅEOIN<uåeajgrnä<lkznfhv

så arg är jag just nu!

Min helg

Helgen har varit kanon, verkligen. Det började i Fredags, jag, mattis och sofia bestämde att jag skulle komma till dom. Så när jag steg av bussen traskade jag iväg till dom, när jag var där umgicks vi en stund och drog sedan upp till stan. Vi skulle gå och fika men de var stängt så vi traskade iväg på ica och köpte massa onyttigheter sen kom mattis pappa och hämtade oss för vi skulle ta bilen. Men när vi satt och väntade på han kom en alkis och började snacka med oss. Vi var så snälla att han fick en kaka när vi skulle åka. Vi åkte hem när vi släppt av classe. När vi kom hem käkade jag en kycklingsallad och mattis och sofia åt kladdkaka. Sen åt vi en massa mer. Helt plötsligt, typ 11 på kvällen fick vi en impuls och drog upp till stan igen. Vi besökte mattid klasskompis som hade fest. Där var de bara fjortistjejer och killar som gjorde sugmärken på varandra. Vi stannade inte där så länge för dom skulle vidare så vi följde dom. Vi åkte till leos, så himla kul ställe. SJag ska lätt dit och roa mig en dag med barnen. Fast vi blev utslängda rätt fort, FLarna hade fest där så vi fick inte vara där egentligen, så då åkte hela gänget på typ ok och var där tusen år innan vi bestämde oss att vi skulle tillbaka till leos och gå in igen men då var polisen där och skickade ut typ alla människor så jag, mattis och sofia drog hem igen. Och då var kvällen slut. Men fytusan vad kul de var! :)
I lördags gick jag och syster över till kusinSandra för att leverera lite tomater till Kian som är tokig i tomater. Vi fastnade där ett tag och bara snackade skit. När vi gick hem hände det inte så mycket vad jag kan minnas. Vid sex kom carola och åt hos oss och sen drog jag och syster till Kusinanna och var där ett tag tills syster skjutsade mig till stan där jag mötte upp felle och ludvig och andreas. Fast andreas for efter en stund och jag, felle och ludde gick på bio, såg i rymden finns inga känslor. Typ den roligaste filmen på länge. Lätt värd att se! Efter bion drog vi hem till felle och satt där och snackade och flummade, ludde var helt psykad. Det var kuuul. När ludde for hem löste jag och felle korsord och sen sov vi.
Idag har det inte hänt allt för mycket, sussie kom och hämtade mig rätt tidigt så hann inte umgås med felle så mycket. Hemma hände de inte mycket. Åkte till konsum och handlade lite, åkte hem, ¨åkte tillbaka till konsum, åkte hem, åkte till  konsum igen, åkte hem, gick ut med notus, cyklade till konsum. De är typ min dag. Kanske överdrev lite konsumbesöken men har varit där minst 3 gånger idag i alla fall. Inte lite. Men de är inte alltid så lätt. x)
Resten av kvällen blir det inte mycket. Blir nog bara att duscha notus och sen lägga mig tidigt då det är lite brist på sömnen. Men nu ska jag gå vidare i internetvärlden. Adjöken! :)



Detbästaavdebästa

Det är så många känslor som rör sig, runt runt runt. Glädje, sorg, ilska, saknad, ångest, skuld, hopp, lycka. Jag vet inte vad jag ska känna. Ena stunden är jag lyckligast i världen, nästa stund vill jag bara ligga i sängen och försvinna. Jag vill gråta, skrika, slå. Samtidigt som jag vill skratta, le, glädjeskrika, hoppa upp och ner, tala om för världen hur lycklig jag är. Sen vill jag bara förstå hur världen kan vara så sjukt orättvis och grym. Varför de bästa människorna ska få ett helvete till liv, varför vissa människor ska få en sjukdom där dom bara har något år, månader, veckor eller bara några dagar kvar att leva. Sen blir jag så grymt arg, speciellt på kevin. Han valde att ta livet av sig, HAN valde att dö. HAN valde att avsluta sitt liv. Samtidigt så finns det så många människor i världen som kommer att dö när som helst fast DOM vill inte. Men KEVIN valde helt jävla själv. Man ska inte säga elaka saker om de som är döda men dom som tar livet av sig är såna egoister, kevin var en egoist, han tänkte inte på någon annan än han själv för om han hade gjort de så hade han levt idag och inte varit aska och utsprid, han skulle varit här nu.. det var meningen att han skulle varit här..men du är inte här kevin, varför är du inte här! kom tillbaka älskade älskade du! Jag saknar dig så det tar ont. Men det vänder, jag är lycklig, jag är glad, för det mesta. Ibland blir det bara kaos och jag vet inte vad jag ska ta mig till som nu. Men man får tänka på allt de positiva i livet och då blir det genast mycket lättare!

FeliciaLudvigMatildaLinneaBerglundAngelicaLinnéaJonssonNotus
Niärdetbästaavdebästa!


Tack!

Så himmelens rolig kväll, tack mattis och sofia!

(Ni får veta mer imorgon om vad jag gjort eller någon annan dag, nu ska jag gå i säng och se OTH!)


<3

Dagen blev rätt kul ändå! Jag och Angelica vann en boulmatch. Vi var inte dåliga kan jag lova, den andra matchen vi körde var de riktigt jämt också men andra laget fick in två poäng sista rundan så de vann tyvärr. Men vi var ändå bäst utav alla som var där, visst Angelica? ;)
Funderar på att åka hem ikväll också men vet inte hur jag ska göra, vi får se. Nu ska jag spela. Adjöken! :)

Hur fan kunde du göra såhär mot oss?
Vet du vilka smärta du orsakat?!

vill ha sommar



Detta är inte min morgon. Kollade på busstidtabellen när jag vaknade och insåg att jag kunde fått sova 50 min längre än vanligt. Menmen, får tänka på de till nästa gång då.
Vi har friluftsdag idag, ska vara på mariehemsängarna och spela lite boul, fotboll fresbegolf, och vollyboll. Kommer nog bli lite sådär. är inte direkt peppad på de men de får väl duga. Bättre än lektioner i alla fall. Förhoppningsvis vinner min klass. :D

Nej, nu ska jag lägga mig en stund och förhoppningsvis sova lite, kommer troligtvis inte gå som vanligt men :P


Here comes the sun

Händer inte så mycket på dagarna för mig. Det enda som händer är väl att jag går i skolan. Sen är det bara att åka hem med bussen och laga mat sen är klocka så mycket så man hinner som inge mer. Men det funkar ändå. Jag får leva livet på helgerna istället. Fast de gör jag typ inte heller för jag jobbar rätt ofta. Men jag ska inte klaga, det är jag som valt att gå skola i Umeå, bo i Ånäset och arbeta. Dessutom är jag ändå rätt nöjd. Jag hinner ju vara med kompisar på helgerna en stund i alla fall. :)

På tal om kompisar, ni som läser bloggen, jag och felle tänkte styra ihop en fest den 24 september. Först hemma hos någon och sedan ut på station 8. Någon som är på? :)


.

Jag saknar dig!!


I have a dream

Åter i ånäset. Åkte hem i dag för att träffa lite släkt och hämta mamma och pappa men det slutade med att jag fick jobba istället. Så hann knappt träffa släkt och att hämta mamma och pappa blev inte heller. Men jag fick i alla fall träffa dom och de verkar haft de bra i utlandet. De kom hem med lite presenter också, hur fina som helst! :)
Ska fortsätta de jag och syster ser på och sen gå och sova. Adjöken! :)


The one I love

Har inte gjort så mycket idag, jag och syrran har städat och tvättat men inte mycket mer. Mest legat i soffan och latat oss. I morse såg vi filmen freedom writers - grymt bra, har sätt den förut men var länge sedan så vi såg den igen. Ni som inte har sätt den tycker jag ska se den. Man kan inte hålla tårarna borta. Men den är grym, verkligen! Ska nog ta och se en till film ikväll för jag är sjukt trött. Har inte sovit mycket inatt, inte heller i veckan. Vet inte riktigt vad de är, antingen kan jag inte somna eller så vaknar jag flera gånger på natten. Men någon gång blir det nog bättre :)


- Någon gång, någonstans, möts vi åter igen..


Always in my heart

Jag har inte så mycket att säga ikväll. Det rullar inte på så bra just nu och det är alldeles för mycket i skallen. Får inte riktigt kontroll på dom och allting bara svischar förbi. Bilder, ord, minnen. Och det tar ont, riktigt jävla ont!

Och Kevin, hur fan kunde du?



- vad jag önskar du var här hos mig nu! <3

Love


Från kylan in i värmen



Sitter här Med två datorer, massa papper och en kopp te, syrran har även slängt hit en chipspåse men den har jag inte börjat mumsa på. (Mattis, min nyttigvecka börjar nästa vecka, jag lovar!) Läxan är snart klar som tur var, är så sjukt less. Har hållt på med fotografisk bild uppgiften och den var inte okej för jag fattade typ ingenting av frågorna typ. Men då är jag lite trög också så kan vara de. Men nu är den som sagt snart klar och jag kan göra annat. IDOL börjar ju nu så bäst att skynda sig innan man missar allt för mycket! Intressant med mitt läxprat jag vet men ni kan ju sluta läsa när somhelst om ni inte tycke de är intressant så. ;)

Har inte heller fått de där samtalet jag väntar på, hoppas på att de kommer imorgon så man får någon tid någon gång. Behöver verkligen de! Fast är så jäkla nervös, tänk om jag inte trivs med personen och allt går åt helvete. Nej, tänk potitivt! Det kommer nog gå bra :)

Jag saknar dig fortfarande,
Varje dag, varje minut och sekund,
<3


Förresten kan jag inte ladda upp bilder för tydligen är dom för stor a när jag försöker på den här datorn, dessutom har jag knappt några bilder här. Och de som är sparade har ni redan sätt typ en miljon gånger. Hur kul är de på en skala egentligen?!

Nu blir det IDOL!! :D


studenten

Sitter och snackar med becca på msn och fyfan vad jag saknar henne, vill till skåne nu på en gång! Vi sitter och snackar min student och om hon kanske ska komma upp och vi ska festa ihop och göra massa kul. GAAAH, jag vill ha studenten nu på en gång. Den kommer vara galen känns det som. Jag blir taggad till tusen nu!!! :D


fem myror är fler än fyra elefanter

Goddagens!
Har kommit hem från skolan nu, kom hem en timme tidigare än vanligt för jag han med 15.25 bussen. Heeelt super nu när jag har notus här i ånäset. :)
Håller på att laga mat för tillfället, lax och potatis. En höjdare förutom potatisäcklet. Menmen, man kan ju inte äta makaroner eller så till lax så man får stå ut. Har gjort en mumsig sås till också så de kommer nog bli smaskens ändå.
Ikväll kommer emmas jobbarkompis igen och och dom ska se film, så vet inte riktigt vadjag ska göra, blir väl att vara ute med notus och sen se film också om dom ser någon bra vill säga. Troligt vis inte men. :p
Men nej, nu måste jag kila in i köket igen.

Ha det bra! :)


myshund!

har myst med vovven en stund nu. han var sååå himla go, fast han sov och snarkade. men annars brukar han gå därifrån när man kommer för nära men nu kunde jag ligga med ansiktet i hans päls ett bra tag. myshund<3

trött som aldrig förr

NAtten var ett helvete. Blev nog inte så många timmar ändå. Mira skrek hur mycket som helst och när hon inte skrek glöste hon på glöskrejen som är bredvid mitt huvud. INTE OKEJ KATTJÄVEL! Men nu är emma och lämnar den andra katten hos min morbror, eftersom det är hans katt, så får marita och dom sköta han istället. Inte en natt till med en skrikandes katt. Fyfan!
Så idag har jag varit hur trött som helst, speciellt slutet av dagen, trodde jag skulle somna stående där en stund men jag lyckades vara vaken. Fick ta en senare buss hem också eftersom jag missade den tidigare så var inte hella förrän halv sju så nu har jag ätit lite och ska snart ta och gå ut med notus. Han är rätt mycket energi att göra av med så blir nog 1-2 timmar ute. Tur att det är sol och ljust ute fortfarande. :)


.

Delikat trosuppfattning och delat äpple är det enda jag säger nu. 

BÄST!!!!! XD 

Galet

Ånter i ånäset. Katten är galen. Syster är galen. Ja, som det brukar vara då. Nu väntas det te och godis om inte syster äter upp mitt godis innan jag hunnit smaka på de. Brukar vara så ibland. Och mattis, om du läser de här: Som jag skrev i en kommentar på din och linnes blogg så får jag tröstäta godis eftersom jag har varit sjuk halva veckan och fortfarande är förkyld. Men till veckan så kör vi igång på riktigt. :D

Nej, nu skriker teet på mig att de vill bli uppdrucket så bäst att lyda om man inte vill ha teet över sig. Te brukar inte vara lugnt vill jag lova!

Förresten, jag har tänkt tatuera mig igen. Enbart text denna gång, har ni något förslag? :D

Den som lever får se

Då har man jobbat klart för dagen, ätit middag, gått en promenad med vovven, och dött i soffan en stund. Jag ska strax gå och dö i soffan igen men pappa sover där och tar upp så förbannat stor plats. Jag har lust att putta ner han på golvet så får han sova där. Lovar att han skulle fortsätta sova om han hamnade på golvet. Skulle vara sjukt kul att prova men tror de får bli en annan gång, han får ju inte skada sig nu när han och mamma åker till turkarna imorgon. Annars är det inte så mycket som händer ikväll, ska väl sova på någon timme så att man blir friskare imorgon så man orkar jobba igen och sen slänge sig på cykeln, cykla hem i full fart, slänga i sig maten och slänga sig in i bilen och ut på e4:an för att ta bussen till ånäset. Alllt detta ska jag hinna på typ 45 fem min. Till och med mindre om vi blir sen på jobbet. Aja, vi ser väl om jag lyckas eller inte. Blir intressant vill jag lova eftersom jag inte burkar vara så snabb i vissa fall ;)



du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Jag är frisk som en nötkärna idag, eller nästan i alla fall. Ingen feber bara snuva och hosta. Till och med huvudet sammarbetar med mig idag. Jiiiihoooo. Så det blir att jobba idag, 13.15 till 18.15 så stänger ikväll som typ alltid. Ska snart ta och göra lite mat nu så jag hinner äta innan jag måste iväg till jobbet. :)

Ha en bra lördag!


:)

Godkvällens.
Mår mycket bättre nu, snorig, huvudvärk och hostar men ingen feber nu. Har haft tidigare idag men den har försvunnit. Skönt! Kanske man kan börja leva imorgon igen så kan man fara och jobba. Idag har det inte hänt så mycket, sätt sista one tree hill avsnittet och twilight. Sen tre till sex idag har jag suttit och redigerat en massa bilder jag och felle tog för ett tag sedan. Har också fått det där samtalet jag väntat på, känns riktigt bra de där stället. De skulle ringa upp nästa vecka igen och jag skulle få en ungefärlig tid. Äntligen säger jag bara! NU ropas det på mig så kan inte skriva mer eller visanågra bilder, om ni ändå vill se bilderna så gå in på min bilddagbok ni som är medlemmar :)

Adjöken!

blablalba

Har inte så mycket att göra så jag skriver igen. Fast jag har inte så mycket att skriva om egentligen. Kan ju säga att jag inte gjort mycket idag och haft sjukt tråkigt, men det är väl de man ska ha när man är sjuk så man ligger och vila. Men ADHDn i mig säger något annat. Den vill vara uppe och studsa men kroppen säger något helt annat och vill bara dö. Så tyvärr så händer det inte så mycket. Jag ser One tree hill, snyter mig, sitter vid datorn, snyter mig lite igen och ser one tree hill. Men nu har jag bara ett avsnitt kvar av allting som har kommit ut och de avsnittet är så himla hemskt så jag vill inte riktigt se de. Men som tur är börjar One tree hill om igen så då får jag reda på hur allting reds ut.
Nu är det massa tjatter i köket och Notus gnäller och vill dit så måste ta och försöka få tyst på han. Nu är han inte glad heller på mig, snacka om humörsvägningar. Bäst att kila!


sammanfattning av senaste tiden

Det var ett tag sedan jag skrev sist. Jag började skriva på ett inlägg i Söndags men mitt i allting så blev jag tvungen att göra någonting så allt försvann från mitt huvud. Men nu ska göra ett nytt försök att berätta vad som hänt senaste tiden.

I fredags var det fest, först hos Victor och sedan blev det krogen med allihopa. Där var också Mattis, Sofia och Linnea. Hade sjukt kul hela kvällen, eller om man bortser från lite små saker då men det händer ju alltid något dåligt på fyllan, i alla fall för mig. x)
I Lördags var jag, mattis och sofia i stan och fikade, mycket trevligt! När jag kom hem var det bara att traska iväg till stuggrannen för det var stugsista och vi blev bjudna på grillad gris, alltså en hel. Han hade inte ens tagit bort huvudet eller fötterna eller något. Rätt läskigt men ååååh så gott det var. Sen gick vi hem och våra närmsta stuggrannar kom över en stund. Mattis hörde av sig och vi drog upp till stan och körde runt där, hämtade Ludde och körde till max och satte oss där sen skjutsade vi hem han igen och vi drog oss också hemåt.
Söndagen gick jag, mattis och sofia på stan och jag köpte en skjorta eller vad jag ska kalla de. Vi skulle också fika men allting var ju typ stängt så vi åkte hem istället. På kvällen åkte vi tre till Linnea och där fick vi te och mackor. Hon hade tänt ljus och allt så det var huuur mysigt som helst.
I Måndags var det självklart skola. Åkte från bureå på morgonen så var rätt trött. Åkte till ånäset efter skolan och sen blev det bara kaos. Men de orkar jag inte skriva om.
Efter skolan i tisdag mötte jag upp felle på stan och vi gick på frasses för hon hade inte ätit något sedan frukosten, när hon hade ätit gick vi i några affärer och åkte sen hem till Bureå och såg film med mamma och sen sov vi. Igår vaknade jag och hade jag ont i halsen och huvudet och hela kroppen så jag anade att feber var påväg så jag tog en ipren och åkte till skolan men det blev inte mycket bättre så på eftermiddagen åkte jag hem och när jag kom hem vid två tiden däckade jag i soffan och sov tills syster ringde vid 17.00. Mådde inte så bra men jag trottsade ändå febern och började laga lite mat, när syster då kom hem dog jag typ. Låg ner och åt och orkade inte göra någonting men när jag fick i mig en ipren igen så lekte livet igen. Jag orkade sitta upp och busa med mira och jag hade bara ont i huvudet och halsen. Emmas jobbarkomis kom på kvällen och vi såg film. Vid tio-elva tiden började febern komma tillbaka så när patrik (?) hade åkt hem la jag mig och såg one tree hill och somnade rätt fort. Idag har jag fortfarande lite feber och ont i huvudet och halsen så ingen skola idag, vet inte om det blir någon imorgon heller, vi får se. Nu ska jag i alla fall lägga mig och se one tree hill igen och vänta på att snuttis kommer hem och kan mysa med mig. Bästa vovven!



Jag väntar på ett samtal som jag vill ska komma nuuuuuu. Det verkar sjukt bra och kanske kan man äntligen få reda på varför jag reagerar som jag gör. Och förhoppningsvis få göra en utredning också.


RSS 2.0