God Jul trädkronorna mina :)

Godmorgon.
Nu bloggar jag för sista gången innan jag åker. Imorgon åker vi till stockholm och då kommer jag inte ha någon dator eller internet, dessutom ska jag bara vara med dom jag ska åka med och tagga sönder. Jag hoppas ni kommer ha det bra här hemma och får en toppenjul och jätte fina julklappar. :)
Jag slänger in en lite sån här PS också (förresten, ofta de heter PS, tänk så fult, två små bokstäver, aja). ni som läser denna blogg gör allting möjligt för mig. Ni betyder oerhört mycket för mig! Jag älskar er hela bunten! :)
PS2. Jag ska försöka skriva lite i New York också :)
Jag ger er en fulbild på mig också. xD

lillajulafton

Har haft lilla julafton ikväll efter jobbet. Öppnade mina julklappar som innehöll:
  • Hårddisk
  • Pengar
  • Dollar
  • Pussel
  • Bok
  • jätte god luktande hårinpackning
Sen minns jag inte vad mer jag fick. Tror de inte var så mycket mer. men har fått julklappar tidigare också.
Imorgon blir det vårdcentralen sen jobb igen. 11-20. Sen ska jag hinna packa klart och skicka över bilder till linnéa och angelica. Förhoppningsvis hinner jag göra allt annat jag ska också.
Förresten så håller datorn på att krascha., kan inte se någon text på spotify eller facebook vilket suger. Sen har den sedan i fredags laggat ihop. Fick igång den i morse.
S <3

jobb jobb jobb

Ska snart dra iväg och jobba så jag slänger in ett inlägg innan dess.
Händer inte så mycket mer idag än jobb. Eller jo, jag och mamma ska göra julgodis när jag slutat jobba sen blir det att packa. Ska försöka packa allting så jag har mer tid imorgon till annat. Typ att besöka folk. För på måndag hinner jag inte de då jag ska jobba 11-20 och innan de ska jag på vårdcentralen. De kanske jag redan sagt men. AJa, nu har jag meddelat de två gånger i såna fall.


- bild från vår julshow :)


I just love you

Jullov idag. Riktigt jävla skönt. Och det innebär också att snart, jätte jätte snart åker vi!!!
5 dagar kvar!!
Jag vet inte hur jag ska hinna göra sakerna som jag måste göra innan jag åker eftersom jag jobbar lördag-måndag och jag åker med bussen på tisdagmorgon. Får typ vara vaken på natten då och packa och göra allt. Sen sova som bara den på bussen och flyget ner till stockholm om jag ska orka med en stockholmdag innan vi åker. Aja, de löser sig. :)

Detta har varit en sjukt bra dag. Efter skolan var ännu bättre. jag är så himla lycklig just nu.


Det här får mig att må bättre

Nu kör vi en sån här igen och temat är Det här får mig att må bättre!

  • Mina vänner, självklart. Ni är bäst och får mig alltid att må bra!
  • Notus, bästaste hunden!
  • Göra saker jag tycker är kul, typ rida, fota, kompisar, resa
  • Se roliga saker, antingen serier, filmer, ordspråk m.m
  • Se andra glada
  • KUDDKRIG bara för att jag och linnéa just hade kuddkrig och de var kul xD
Nu kommer jag inte på något mer, men de är massa mer som får mig att må bra :)

sista praktikdagen och jobb

Sista dagen på praktiken, vi åkte på två jobb, ett i boliden på ishallen och trodde jag skulle frysa ihjäl. De andra var på norrhamarskolan och barnen där ville jag bara skratta ihjäl mig åt. Så jag hade två stycken nära döden upplevelser idag. Men barnen var typ de roligaste. dom ville vara med på bild hela tiden och var bara söta. Förutom en tjockis som var jobbig. Sen fanns de en liten kille där som var hur fin som helst. han kommer nog bli assnygg i framtiden. :o
Sen så har jobbet varit tokiga och velat att jag skulle jobba från 11 idag. men de var ju lite svårt då jag hade praktik till fyra. men jag stack direkt till jobbet när jag kom med bussen till bureå och jobbade till 20. Så lite pengar har man tjänat in idag. Sen blir det jobb på lördag och måndag också. :)
De var allt för mig tack och adjö :)

now it´s over

Jag har ingen ork idag, jag vill inte kliva upp, jag mår inte bra..

in my direction

Dagen har bara svischat förbi. Vaknade någon gång, minns inte när mamma ringde. Gick ut med Notus och Nova vid elva och var inte hemma förrän halv tre.Vid tio över tre får jag en påminnelse om mötet som är halv fem. Så jag får rusa och laga mat för att hinna med bussen som gick tio i fyra. Möte i två timmar. hem. är hemma 19.40 typ. slänga i mig maten och börja med pepparkakshuset och nu är klockan redan 21.19. Dagarna går för fort. jag kan inte åka till NYC nästa vecka om dagarna ska gå såhär fort. Vilka problem jag har alltså!
Aja, nu måste jag kila. bästa att göra saker istället för att sitta här och söla.
Adjöken! :)

arg

Jävla fittotrevliga fittmänniska!

HAHA

HAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!!
JAG DÖR PÅ FULLASTE ALLVAR!
EMMAS JULKLAPP VAR TYP DE BÄSTA JAG VARIT MED OM!!
HAHAHHAHHA SÅ JÄVULSKT!

Love is on the way

det känns bra att det finns en varelse på denna jord som är beroende av mig. en själ som behöver mig för att överleva. en själ som känner sig trygg med mig. en som litar på mig. han tvingar mig att stiga upp på morgonen när jag inte orkar. han tvingar mig vidare när jag inte vill. han ligger vid min sida när jag behöver han.
Ibland behöver man känna att någon är beroende av en för att orka vidare. och jag är otroligt tacksam för att jag har en varelse som är beroende av mig just nu. annars skulle jag nog inte kliva upp ur sängen de närmsta dagarna.



Jag är ledig imorgon, min handledare ska till Sundsvall. Känns riktigt bra. Då ska nog jag och Notus ut i skogen om det inte är allt för kallt. annars så ska jag på två möten imorgon om jag inte kan omboka ena. känns inte lockande att behöva åka till stan först vid elva. sen hem tolv och sen upp till halv fem igen. vi ser väl! :)
Ska ta och lägga mig ner och se lite serier snart som jag missat en massa avsnitt av. är mest taggad på glee och one tree hill, så otroligt braiga är dom.
nu tänkte jag säga godnatt men jag måste säga att jag taggar torsdag och fredag något grymt! jag längtar till skolan, jag läntar till kompisarna. Jag saknar kompisarna! De var allt för mig: GodNatt!
- en äcklig fågel från en av stockholms öar

..

Jag vet inte vad jag ska säga längre, jag är riktigt tom på ord efter inatt. Jag kan inte känna något idag. Jag kände allt för mycket inatt. Och jag vill inte känna så nå mer. Jag vill ALDRIG i hela mitt liv känna känslor.
jag vet inte om jag kan förlåta dig, jag vet inte om jag kan lita på dig mer, jag vet ingenting längre, jag kommer nog alltid vara livrädd att du gör så igen, jag vill aldrig mer stoppa dig från att göra något sånt för jag vill aldrig att de ska hända igen. Aldrig aldrig aldrig aldrig!

jag bryter ihop
jag orkar inte



10 DAGAR!!

ALLTSÅ 10 DAGAR KVAR!!
HUR LITE ÄR INTE DE!
OCH HUR GALAT ÄR DE INTE ATT JAG OCH MINA FINFINA VÄNNER SKA TILL TYP VÄRLDENS BÄSTA STAD?
GAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH.

Notus

Notus ligger bredvid mig, eller typ på mig, han har huvudet på mitt ben och är hur söt som helst. Han är astrött och håller på att somna men han vill inte riktigt sova så han stretar emot så jag klappar han lite och då kan han inte hålla sig från att somna. Duns låter de i ögonlocken så är dom stängda och snart börjar hans snarkande också. Sötipöt gubben :]
De blir mycket Notus här men skit samma, De är ni som väljer att ta del av mitt liv här på bloggen och de mesta är om notus :)

Skratt

HAHAHHAHAHHAHAHA jag dör!!!
Sitter och ser ana-ginas show och där gästar Sean banan och han uttalade sig nyss såhär:
"De är därför jag är här, för att lätta på ringmuskeln"
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH!!

Just the way you are


HAHA

HAHAHHAA. blogg.se laggade nu när jag skulle logga in.
Sidan blev helt vit men jag kunde ändå skriva in mina uppgifter och logga in.
HAHAHHAHA.

It´s a beautiful day

Godmorgon :)
Min morgon är rätt lugn, förutom huvudet. Jag har ätit mannagrynsgröt och oj vad gott de är. Nu väntar jag på att mamma ska gå ut från toan så jag kan ockupera den ett tag.
Kvart över åtta har jag möte i stan också och sen blir det tillbaka till praktiken. Vi ska på flera olika skolor idag och fota en massa. Dessutom skulle jag typ fota han till hans hemsida. Känns lite läskigt att fota han då jag typ inte kan någonting. Men äsch, han får lära mig. x)
Aja, nu börjar nog mamma vara klar så jag måste kila.
Ha en bra dag!
- värmland :)

HAHA

Mjölkkunskap
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA

less

bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs. Jävla bajs.
jag är så himla less på all denna skit.
Men morgondagen kommer äga!
Jag saknar er linnéa och angelica.


Mitt favoritminne

Mitt favoritminne


Oj vad svårt. Man har ju så himla många bra minnen så jag kan inte riktigt välja ut ett favositminne. Så jag väljer några.
1. Min 18 års födelsedag. Jag och felle gick först till en fast Matilda hade ordnat på Anderstorp och där var det askul! Sen drog vi vidare till Olles och där var det minst lika kul. Vid två åkte vi hem till Felle och där uttalades den berömda frasen "världens känns så långt borta". Jag blir fortfarande mobbad för den frasen men jag hade toppenkul den kvällen.
2. När Felle bodde i Ursviken och jag och hon stod i deras källare och headbangade till en låg. Minns inte riktigt hur gamla vi var men inte allt för gamla. 4-5 kanske?
3. linnéas fest. Underbart folk, underbar stämning allt var perfekt. Uppdragen klår allt i alla fall.
4. Jag måste ju nämna kulturnatta också. Himmel vilken kväll. När vi såg rongedal GAAAAAAH!
5. När jag, julia och emma filmade på julias gård och jag filmade och trillade över en trehjuling.
De var några av mina minnen.
- En bild från "kulturdagen" inte alla människor var med tror jag. men vissa :)

Taggar fredag!

Godmorgon!
Jag ska snart ta och åta frukost och sen hoppa in i duschen. mackorna har redan hoppat en vända så snart ska dom få hoppa in i magen på mig. Problemet är bara att jag inte alls är hungrig och känner mig bara äcklad av mat just nu. Menmen, sånt är livet.
Ska försökta ta och ringa vårdcentralen idag också för att få en tid där och kolla upp öronen. Hade grymt ont i dom igår. Det är en öroninflammation på väg och jag vill inte ha de när jag ska flyga. Då avlider jag gånger tusen. tar så förbannat ont!
Men nu kan jag inte klaga mer för då hinner jag inte med allt vad jag ska göra.
Ha en bra dag mina vänner. Ni är bäst. :D
galningar :D

Mina drömmar

Dagens tema är Mina drömmar.

Min närmsta dröm är väl att gå ut skolan och få ett jobb och egen lägenhet. Nästa dröm är att jobba ihop en massa pengar så jag kan ut och resa. Mina tankar funderar på att vara borta i några månader, resa runt till olika länder och bara ha det bra. Jag har också börjat fundera på att lära mig något språk och bosätta mig i ett land en tid.
En annan dröm är att vinna massa pengar såklart, vem drömmer inte om de? Jag vill också köpa en villa på landet och ha massa djur. en man och några barn. Jag vill åka söderut i sverige och hitta ett ställe jag trivs på och bo där resten av mitt liv. Jag tänker inte stanna i sämsta skellefteå, umeå kan funka men helst ännu längre ner. Fast några gånger per år måste jag besöka norrland för att köra skoter och allt sånt man kan göra här :)
Sen har jag inga fler drömmar hittills, men fler kommer de troligtvis :)
- bild från kulnurnatta :)

.

Drömmen har jagat mig hela dagen och jag får inte ro i hjärnan. När jag är ute måste jag titta mig runt hela tiden. För kanske är han där. Eller där. Eller kanske bakom mig. Jag känner mig inte trygg..





Aldrig mer

Hade den värsta mardrömmen någonsin inatt. Vaknade och var LIVRÄDD!
- De jag upplevde i somras vill jag ALDRIG mer uppleva..

Jag orkar inte längre sakna dig

- Jag vet inte hur jag ska kunna förlåta dig för att du tog ditt liv
jag vet heller inte hur jag ska kunna gå vidare
Jag vill inte längre sakna dig
Jag orkar inte längre sakna dig

big in japan

Lyckades försova mig med 45 minuter idag så jag missade bussen. Men farfar var så snällt och skjutsade mig till stan så jag hann i tid ändå. Sen har dagen bara rullat på. Vi har varit ute på jobb hela dagen. När dagen och jag gick till bussen så missade jag den med 1 minut. Jag var inte glad. Så fick vänta på kvart över fyran istället. Och nu har jag ätit också. Jag och mamma var så lata så vi beställde pizza. Huur gott som helst! Snart ska jag dra på mig ytterkläderna också och ta en långpromenad med vovvsningen. Ska dra med mig mamma också tror jag ;)

Min bästa vän

Tjoho, nu hoppar jag till Min bästa vän! :)

Felicia Nyström
Det finns så himla mycket man kan skriva om henne för hon är så enormt bra. Har känt henne sedan jag föddes och vi har varit bästa vänner sedan dess typ. När jag var mindre gick jag runt och sa att jag skulle gifta mig med henne, fast Emma och Felle sa hela tiden att jag inte kunde de eftersom hon var tjej (fast man kan ju gifta sig), dessutom ville Felle inte gifta sig med mig så där failades de lite grann.
I alla fall. Felle är blond, utanpå och inuti. Fast i skolan är hon världens underverk. Jag kan inte fatta hur man kan vara så blåst (ursäkta felle men du vet att de är sant :]) men vara så himla bra i skolan. De går inte riktigt ihop de där. Fast även om hon är blåst så är hon världens bästa. Jag avgudar henne. Hon är alltid den som finns där, aldrig den som dömer mig. Vad jag än har gjort så har jag bara varit mig i hennes ögon. Hon är den jag kan dela exakt allt med. Hon är den som vet precis allt, in i minsta detalj. Ibland kan det vara lite läskigt när vi är med varandra då vi "kan läsa varandras tankar". De låter dötöntigt men jag tycker de är coolt. Och vi avslutar varandras meningar jämt och ständigt. Och flummar. Vi kan snacka allvar ena stunden och i nästa bryter vi ihop i skratt för att någon börjar gråta eller berättar en töntig sak fast de är stor för personen men det gör inget. Ingenting gör något.
Jag märkte att jag inte kom någon vart förutom att hon var blond i min beskrivning om henne. Så jag fortsätter: Hon är 19 år, fyller år den 3 september. Hon har blå ögon och är kort. Och jag menar kort. Hon är inte ens 1.60 tror jag. Har jag fel felle? Hon gillar frysta köttbullar, en gång fick hon ett köttbullspacket av oss i födelsedags present. Hon är kräsen i maten men börjar bli bättre. Hon vågar smaka på saker och de tycker jag är hur bra som helst. Hon vågade inte smaka någonting förut. Felle älskar också att stå framför kameran vilket jag tycker är heeelt perfekt.
För mig är hon perfekt. det finns ingen perfektare människa en denna. Hon har allt. Och jag älskar henne över allt. Jag kan inte tänka mig ett liv utan henne. Hon får aldrig dö. Inte ens när hon är gammal för då kommer jag inte klara mig - jag behöver henne så mycket i mitt liv. Min önskan är att få dö exakt samtidigt som Felle för då slipper båda två att känna den enorma smärtan och saknaden. Och jag vill absolut inte att hon ska känna något så fruktansvärt. - Hon är värd allt de goda i världen, om jag kunde skulle jag ge dig allt du vill ha!
Jag finns, och kommar alltid finnas, för dig. Vad som än händer i livet, vart vi båda än befinner oss. Om du bor på andra sidan jordklotet ska jag besöka dig flera gånger per år. Jag ska prata med dig flera gånger i månaden för jag tänker aldrig tappa kontakten med dig. Aldrig!
Jag vet inte vad jag skulle gjorde utan ditt stöd, eller jo de vet jag men de vill jag inte skriva här och nu. Det är du som funnits vid min sida när alla andra svikit. Då har du stått som starkast och erkänt att du varit min vän. Och jag tänker göra samma sak för dig! Jag älskar dig.



Föralltid!

Om mig

Jag börjar om mig själv då de kanske kan vara bra och veta saker även fast ni vet vem jag är ni som läser ;)



Anna Linnea Madeleine Wikström
Mitt tilltals namn är då Linnea. (Nähä är de? :o) Fan vad svårt de här var!! Jag vet inte vad jag ska skriva :(
Okej, men jag är en brunhårig tjej med blå ögon. Hårfärgen är inte min riktika då jag egentligen är mörkblond. När jag var liten var jag jätte blond men eftersom jag har färgat håret och växt så har de blivit mörkt. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag har för hårfärg. Jag är 170 centimeter över havet, normalstorlek fast jag själv kan tycka att jag är världens fetto och skulle gärna vilja gå ner några kilon. Samtidigt som jag kan tycka jag är ful, fet och äcklig kan jag tycka att jag vara nöjd med hur jag ser ut.
Oftast är jag glad, eller jag försöker i alla fall. Har mina perioder då jag är depp och sånt men jag vet att de alltid går över. Jag mådde väldigt dåligt en lång tid. 03 till 08. Under den perioden hände det mycket i mitt liv men efter 08 vände allt och de blev bättre. De var nog för att jag fick komma bort från Bureå och Skellefteå till Umeå. Där ingen kände mig. Jag kunde börja om på nytt och de gjorde jag. Helt och hållet. Jag slutade med allt dumt och idag mår jag riktigt bra.

När jag var mindre spelade jag fotboll, jag var kass men de spelade ingen roll. Har också hållt på med hästar i omgångar. Har ridit på två (?) ridskolor, haft en foderhäst och ridit kompisars hästar. En önskan jag har är att hitta en medryttarhäst till sommaren för att komma igång med hästarna igen då jag tycker de är så himla kul. :)
Jag har spelat keyboard i flera år i ett skolband - sång & spel - men idag har jag tappat allt. Men skulle gärna vilja lära om mig fast jag har inte tid eller tålamod för att lära mig. Jag kom på en till sak, jag gillar att fota.
Det bästa jag vet är att umgås med kompisar, vovven, se en riktigt bra film och sova. Sen att sitta på ett café med någon kompis är hur mysigt som helst. Även att gå på bio diggar jag. Senast jag såg var harry potter och ojojoj vad bra den var. Sen är de ju hästisar jag gillar. Men de har jag ju redan berättat.
Det värsta jag vet då? Döden. Döden kan ta sig någonstans. Fyfan vad jag hatar "han". Men annars så hatar jag inte så mycket här i världen tror jag. Inte vad jag kommer på nu.

Min framtid i mitt huvud ser ut såhär:
1. Gå ut gymnasiet
2. Jobba som en galning på konsum i sommar och hösten (förhoppningsvid en massa tills jag hittar ett fast jobb)
3. Åke utomlands några månader med någon (någon som vill med?)
4. Skaffa egen lägenhet, detta kommer nog ske så fort jag har en bra inkomst
5. Skaffa en till vovve
6. Sen har planen stannat. Fast självklart någon gång i framtiden vill jag ha en familj :)


Jag härmar alla andra

Bara för att alla andra gör variander av såna här så kan jag ju inte vara sämre och göra likadant. Fast jag gör lite som jag själv vill eftersom jag inte kommer kunna göra varje dag utan endast i 16 dagar till. Nej nu ljög jag, jag kan bara göra de i 14 dagar till. Så nu börjar jag eller ja. I nästa inlägg som kommer direkt efter detta ;)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Jag går bredvid men halkar efter

BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS och ännu mer BAJS. Eller nej, de kan till och med få vara diarré!
Jag ville träffa tre människor när jag var i umeå idag. Hann jag de eller? NEJ!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAHHHH. DAMP ÄNDÅ IN I SHITAN! '

I alla fall så är jag hemma nu, inte på bästa humör som ni nu vet varför. Fast jag blev lite gladare då jag gick in på Ana-ginas blogg och kollade på hennes video. HAHAH den kvinnan alltså!!! Jag skrattade och skrattade och skrattade. Hennes miner. Och när hon stoppar in vindruvor under läpparna. AAAAHAHAHHAHAH!!!!
Gå in och kolla: Ana-gina


Godmorgon tupparna.

Idag åker jag till Umeå med Patrick. Vette tusan vad vi ska göra där men något blir de i alla fall. Säkert massa möten och såna tråkigheter. Hoppas jag får en stund över så jag kan gå på stan lite och kika på julklappar och kanske besöka Angelica och linnéa. Skulle vara kul! :)
Nu ska jag ta på mig sockar sen är jag klar för dagen. Mormor kommer och hämtar mig snart för att vara snäll och köra ut mig till E4an. (de är tre kilometer dit så en morgonpromenad dit kändes inte så lockande som från början). Tur att man har sin mormor :)
Förresten, tryck F5 om ni inte ser nya headern.
- Någon gång, någonstans möts vi igen

To be alone with you

Äntligen kunde jag sova lite längre. 10.40 vaknade jag av att pappa kom inrusande med min mobil och skriker:
Linnea, jag tror de var konsum som ringde!!!
HAha, var lite småkul just i stunden eftersom jag inte fattade någonting. Och min röst var helkonstig.
Idag blir det i alla fall jobb några timmar. Inte helt fel då jag tjänar 1000 spänn på söndagar. Fast då drar ju skatten lite nu också vilket suger.
Sen ska jag nog bara vara hemma. Lilla notus var helt förtvivlad i fredags när jag inte kom hem efter praktiken. Tror jag varit borta för mycket från han. Men nästa helg ska jag nog bara vara hemma förutom på fredag då jag ska till umeå. Och då SKA jag till umeå!!

.

Det är kaos överallt.

kuligt på morgonen

Skulle ju ta sovmorgon idag men de lyckades jag verkligen inte med. Halv nio vaknade jag. Vet inte ens varför jag vaknade men jag har klarvaken och pissnödig. Men så kan de gå ibland. Eller typ jämt. x)
Pappa frågade vad jag skulle göra i umeå och jag svarade då att jag ska åka skrana med kompisarna. Och nu går han runt i huset och säger skrana. Haha. Ibland är han bara för rolig. Och nu satte han på julsånger som är typ opera och sjunger med. Dessutom pratar han med vattenkokaren. HAHA!!

Några ord.

Allting svänger. Som ett disco. Fast i humör. Mående. Allt. Glad. Ångest. Ledsen. Lycka. Så går de, upp och ner. Från vänster till höger. Och från höger till vänster.
Glad - För alla vänner. Ni är helt klart bäst. Hela bunten. Vovven, gud vad jag älskar den varelsen. Och just bara att vara glad.
Ångest - Allt från förr. Tänker för mycket. För mycket övergrepp. För mycket Kevin. För mycket. För mycket. För mycket.
Ledsen - För dig. för att du inte har länge kvar. för alla som kommer mista dig. för din familj.
Lycka - Bara för att jag är lycklig. vissa stunder. för att allt bra här i min lilla värld gör mig lycklig. Små detaljer som blir stora.


dagen idag :)

Godkvällens!
Praktiken gick galant idag. Mötet lika så. Började med ADHD utredningen idag så nästa gång får jag svar om vi ska fortsätta den eller inte. Spännande. Hade praktik till drygt fyra idag. Efter den gick jag på stan lite och kollade runt men jag bestämde mig rätt fort att jag inte skulle handla något fast jag är i behov av typ underkläder och sånt. men jag kom på att det bara är typ två veckor kvar till new york och då kan jag shoppa en massa där:D
Gick till edda sen för att kolla på när mattis och sofia tränade, inte dåliga människor de där på att boxas. Jag blev något rädd där en stund. Efter deras träning åkte vi ner på stan för att handla lite kinamat. Mums filibaba. Vi åkte hem med maten och åt medans vi såg på idol. Och jag säger bara JAAAAAAAY!! Helt galet!
Har just kommit hem från mattis och sofia, var duktig och gick hem fast jag blev erbjuden skjuts. Nu ska jag kila vidare i den stooora internetvärlden. jag ska utforska facebook och lite bloggar sen blev det godnatt för min del.
Adjöken!! :D

Why so serious?

Godmorgon!
Ska snart ta och köra till stan där jag har möte 8.15 och sen ska jag på banken och fixa lite inför resan. Börjar inte förrän 10.30 idag så om jag hinner ska jag nog ta en vända på stan också och kolla in julklappar. Beställde min och Emmas första julklapp igår. Känner mig lite små stressad men jag ska nog hinna hitta något innan jag åker. :)
Lägger in en låg också.

.

Jag önskar att du var "normal".. som alla andra..
Jag är less på att alltid bli sviken och sårad,
det tar ondare än du kan föreställa dig

Inte okej!

Tror jag går under snart. Mår sämst. Inte nog med att man är sjuk så ska man ha den värsta mensvärken på 1000 år och uppsvälld mage. Kan man inte bara få ta en sak i taget? :o

Dessutom är det asfint väder ute så jag vill bara ut, inte nog med de så vill jag baka. Men jag kan inte göra något av de för jag kan inte stå upprätt av all jävla värk. Och jag får inte ens gå ut eftersom jag är sjuk och då blir de bara värre och jag måste vara frisk i helgen!!!

:(

Inte på bra humör!


.

Igår: Åkte till skolan trotts att jag var sjuk och de ångrar jag inte ett dugg.
Idag: Är hemma från praktiken och har notus hemma. Igår var han hur mysig som helst och nu på morgonen gnällde han bara då jag rörde på mig eller om jag rörde han. kul hund? Nja.
Taggar helgen i alla fall riktigt mycket! :D



RSS 2.0