-

jag blir less på mig själv, på att jag aldrig kan somna på kvällarna i umeå, de senaste veckorna har jag inte somnat före 00.00 många gånger. vad är det för fel? jag som brukar somna 22.00-22.30 och nu sover jag inte före 00.00. hur trött jag än är så går det bara inte. jag har varit vaken sen 05.30 idag och är sjukt trött, höll på somna vid fem tiden tidigare idag. åååh, bajsskitpisskorv. och när man inte kan sova och vet att man måste sova för att orka dagen efter så blir man stressad och kan inte sova å heller.
jag ska slå på en film nu och hoppas på att få somna snart.
Hoppas ni kunnat sova ikväll och inte vaknat något under natten! :)
Godnatt!

-

Prov Prov Prov
Jag orkar inte!!!
Jag började plugga nu och det är sjukt mycket vi ska kunna! Från sida 12 till 143. Inte exakt alla dom siderna men ungefär. De värsta är att jag inte vet riktigt vad det är jag ska plugga på. Vi har bara fått en massa sidor och inge mer typ? Våran lärare har typ bara sagt "vi har ju jobbat med det här nu i höst så ni kan de". Men nej, man kan inte allt bara för de. Jag får fåga henne imorgon vad de är riktigt vi ska kunna och plugga järnet då. Åh vad jag är opepp. Jag orkar verkligen inte skolan just nu, jag vill bara ha jullov!!!!

- jag fattar inte vad det är med dig, jag har inte gjort dig något men ändå
fräser och snäser du åt mig. Du ger mig blickar som ser ut att säga att jag
är dum i huvudet och helt bombad. Det är inte kul och jag orkar inte med
sånt. Lägg av snälla annars kommer vi bli ovänner och de vill jag inte!



- Jag vill så gärna flytta hem till mamma men jag orkar inte pendla varje dag. :(

-

Jag har varit så duktig idag, Jag har gått 16350 steg (över en mil). Då har jag bara haft den i min jackficka också så den har inte ens räknat alla steg. Jag känner att jag kan gå ännu mer ikväll och nu blev det tydligen så att jag ska göra de. åh vad jag känner mig taggad på allt just nu :D
Linnea skulle komma förbi ikväll också, hon är knäpp, hon kommer fast hon har feber. Toka!
Jag skulle bara medela detta för jag orkar inte skriva mycket mer xD
Adjöken och godnatt! :)

-

Dagen började ju verkligen på topp. INTE. Pappa och mamma lever om så dom väcker mig som vanligt. Pappa skriker i telefonen och går sedan till deras sovrum och smäller i garderobslådorna så jag tror dom ska komma ut genom min vägg. Fattar inte vad dom har för fel. de är inte så svårt att vara lite tyst på morgonen när folk sover!
Dessutom är de sjukt kallt ute och jag måste ut och dela ut resten av reklamen. Sug apa säger jag bara, reklamen kan fara åt helvete.
Men annars är de en toppen morgon. De är första advent och mamma har tänt ett ljus och håller nu på att sätta upp julgardiner och nu vill hon att jag ska gå och måla någonstans så är väl bara att göra de. Kanske går på till parken och byn för att kolla om de finns något intressant eller om de vara är ointressanta saker där som alla andra år :) Jag är väldigt positiv nu känner jag. :D




-

Nu ska jag klaga lite:

* Mamma har magsjuka så jag måste tömma spyhinken och göra såna äckliga saker som jag nästan själv spyr av
* Jag kommer måsta göra mat ikväll men jag vet inte vad jag ska bjuda familjen på,
* Jag har ont i halsen
* Jag fryser
* Jag måste ut med massa reklam idag men jag orkar inte
* Jag får sjukt dåligt betalt för att dela ut reklamen och sortera den. Denna gång får jag 98 spänn och de är flera timmars jobb!!
* Jag saknar felle som aldrig har tid att hitta på något
* Jag är sjukt less på min spotify lista och alla andras listor jag fått
* Jag vill fota men har ingen bra kamera så alla bilder suger och blir fula
* Jag har ingen julstämning och jag längtar inte till jul längre
* De är ingen snö ute
* Jag måste damsuga mitt rum men orkar inte
* Jag måste städa lägenheten i umeå men de orkar jag verkligen inte
* De är jätte mycket i skolan nu men jag har inte påbörjat något pluggande
* Jag är fattig
* Jag måste klippa mig men har inga pengar
* Jag vill ha nya kläder men har inga pengar
* felle dissar mig ikväll

Lite bra saker:

* Min hund är världens bästa + kompisarna såklart
nu kommer jag inte på något mer bra :p

-

Väldigt långt och tråkigt inlägg!
Jag hann och orkade aldrig skriva något igår.
Det började med skola 08.35, prov direkt och jag tror att det ändå gick rätt okej. Ett G iaf. Sen var det engelska där vi jobbade med grupparbetet, vi ska skriva ett brev om något och sedan skicka iväg de till en klass i USA. Engelskan spårade rätt rejält. Efter engelskan var det lunch sen ett långt hål, från 11.30 till 14.00. Egentligen skulle jag ha haft textkommunikation men jag är klar med allt där så jag behöver inte sitta i klassrummet (vi har kursen på distans och måste vara i ett klassrum en gång i veckan men när vi har gjort klart uppgiften så behöver vi inte vara där). Vid 14.00 tiden började psykologin och ännu en till genomgång, hon har bara genomgångar och man orkar inte sitta till 15.30 och lyssna, men de verkar hon tro. Bajslärare! Vi fick iaf sluta 10 minuter tidigare. Jag åkte direkt in till stan tillsammans med Angelica och Tina och gick sedan ner till busstationen för att ta 16.10 bussen. Det var någon konstig busschafför denna gång, det började med att han for från busstationen 16.20 istället. När vi just hade kommit ut från busstationen så kör han jätte ryckigt. Gasar, bromsar, gasar, bromsar. Och så kör han hela vägen hem. När han stannade i Sikeå, Ånäset E4, Ånäset och alla andra ställen han stannade på stog han still typ 10 minuter. Han körde in på en P plats två gånger utan att någon hoppade på eller att någon hade tryckt på stopp. Så 18.30 var jag i bureå på E4 där syster stod och väntade på mig. Jag åkte direkt hem, slängde i mig middan. Jag cyklade på byn och var framme där 18.40 tog ut pengar och cyklade sedan vidare till folkan där jag skulle möta Linnea och upptäckte att jag var före henne. Lycka! Jag hann! När hon kom blev det bio Luftslottet som sprängdes. Den var bra och riktigt spännande vissa stunder, jag trodde jag skulle dö där ett tag. x) Tack för en trevlig kväll! :)
När jag kom hem la jag mig framför teven med mamma och såg Skavlan och sedan Idol. Mariette åkte ut. De sög men man förstod ändå nästan de. Jag tror Erik kommer vinna. Men jag hoppas att Calle vinner ändå. Mellan 00.00 och 00.30 började jag sortera reklamen jag ska dela ut idag och imorgon. Och sen gick jag och la mig.

Imorse vaknade jag först av att notus kom in på mitt rum och skulle upp i sängen så jag fick tränga ihop mig och sen "la" (läs föll) sig på mig. Sötvovven la huvudet på magen och sov. Han är så sjukt söt på helgerna och man kan inte låta bli att älska han. Jag somnade om och vaknade av att någon skickade ett sms till mig, försökte somna om men de gick inte så jag kollade irriterat vem det var som hade väckt mig. Jag ville ju soooova!
Till Jossa: Fy skäms på dig som messade mig!
Så nu idag har jag spelat Gitar Hero, skjutit luftpistol eller vad de heter. Jag mötte pappa men förlorade båda gångerna men jag ska snart gå ner och möta han igen då ska jag vinna. Efter att jag skjutit luftpistol sorterade jag in reklamen jag hade glömt inatt och nu sitter jag här. Men det blir inte länge till. Jag är så datorless!
Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi får se. Kanske bara slappkväll, kanske en kompiskväll. jag vet inte. Nu ska jag iaf gå och tvinga pappa att möta mig igen.

Adjöken och ha en bra dag!
Hoppas det gick bra på öppethus för alla er i skellefteå som hade de. :)


- Jag gillar bilden även om den är suddig! :)


-

Egentligen mår jag inte dåligt idag, jag mår bra! Jag har bara lite hemlängtan. Men annars är det bra. Fast ändå värker de inom mig. något som gnager men jag kan inte komma på vad det kan vara. Visst, de kan vara de jag varit med om och allt som hänt, men det känns inte som de. Det är något annat.
Nej, nu ska jag inte tänka på de. Då kan jag inte sova senare.
Jag har suttit och kollat lite på kniven mot strupen eller vad de nu heter. Jag kan bara säga att programet suger! Allt han säger känns så intränat och väldigt fejkat. Suck! Kan inte Sverige göra några "riktiga" program? Det är få program vi lyckas med tycker jag. Lite synd.
Nu ska jag lägga mig och kolla om de är något på teven igen som funkar att somna till.
Godnatt! :)

-

Grannarna skriker/pratar jätte högt så de hörs väldigt tydligt in till min lägenhet. Rätt störande, men vad kan man göra. Jag kan ju inte direkt gå över till dom och säga att dom ska vara tysta. Får hoppas att dom lugnar ner sig snart. x)
Snart ska jag också börja plugga, historia prov på fredag. jag är verkligen inte peppad på detta. förut tyckte jag att historia var rätt intressant men nu.. nja de är inte mitt bästa ämne direkt. hoppas de bli bättre efter de här provet. våran lärare att det var nu de skulle bli roligt. jag får hoppas han var rätt.

Idrottslektionen var jäkligt rolig. SKRIDSKOR! Jag glömde mina hemma i skellefteå så när jag kom dit tänkte jag inte vara med. men då hade Erik tagit med sig en massa skridskor till nästan alla så jag kunde vara med. de var länge sedan jag åkte och har glömt hur roligt de var. jag ska lätt åka mer skridskor i vinter. jag och tina snackade om att vi ska åka på en plan vid henne. hoppas de går. ska dra med mig någon till tallbacka hemma också för att åka. Jag ska bli duktig på skrillor. kanske syrran får träna mig. Vill du de Emma? ;)

Resten av veckan ser ut såhär:
Onsdag (idag): Skola, middag, plugga, grey´s anatomy
Torsdag: skola, en promenix kanske, plugga, middag, plugga
Fredag: Skola, buss hem, middag, Bio med Linnea =)
Lördag: sortera och dela ut reklam, middag, sen vet jag inte
Söndag: dela ut reklam, middag, åka tillbaka till umeå

Nu ska jag sätta igång pluggandet.
Adjöken!


- Jag saknar dig bästa vän och jag skulle behöva vara med dig, få skratta om jag vill, gråta om jag vill, vara mig själv en lite stund. Få en kram av dig, prata ut, höra att jag duger precis som jag är, ser ut eller de misstag jag har gjort i livet.

-

Jag vill hem, hem till bureå!

Jag har hemlängtan, de är så otroligt trist här i lägenheten. Finns ingenting att göra. Även om jag borde städa, diska och plugga. Men jag orkar inte. Jag kan gå ut och gå - men det är så mörkt ute och då vill jag inte vara ute själv. Det enda jag gör när jag är hemma i lägenheten är datorn och teven, ibland händer det att jag åker och handlar om jag behöver något. Men sen då? Jag har försökt få kompisarna att hitta på något men jag får typ inget svar eller så har dom aldrig tid.
Jag hatar att bo själv och känna få människor i en så stor stad.


Jag vill hem!

-

jag är trött, jag mår illa, jag är slut i kroppen, jag är ledsen.
Jag klev upp 05.15 imorse för att åka buss till umeå, enda sedan jag vaknade har jag mått illa, vettefan vad de är för något. Jag har ingen ork i kroppen som jag inte heller vet vad beror på, kanske sömnbrist, har inte en aning. Jag är ledsen för att det idag är 20 månader sedan han försvann ifrån oss. Om en timme och 50 minuter är det exakt 20 månader sedan han loggade ut från datorn och sedan tog sitt liv. De är jävligt dumt att jag tänker såhär men jag kan inte låta bli..
Jag saknar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig

- 20 månader..



20 månader och det tar ont ont ont ont ont,
ni anar inte hur ont det gör!
Kom tillbaka..


-



Jag orkar inge mer!


-

Heelg! Så skönt.
Igår var det fullt upp hela dagen, först skola sen buss hem med 16.10 bussen. Kom hem, hör och häpna 18.10, bussen var inte så jätte sen (den ska egentligen vara i bureå 17.50 men kommer alltid 18.20-18.30). Jag ville applådera åt busschaffören men jag lät bli. Han verkade läskig!
När jag kom hem åt vi middag och sen började jobbet, sortera reklam och idag + morgon ska jag dela ut all reklam. De är mellan 400-500 hus och lägenheter tillsammans. Suck! Men lite inkomst är de iaf och jag måste verkligen ha pengar om jag ska kunna köpa julklappar annars blir vännerna utan och de vill jag inte. =)
När klockan var 20.10 började vi rulla först mot byn för att ta ut pengar och sedan mot stan där vi skulle plocka upp Felle och Fanny först och sen rulla vidare mot bion. New Moon.

JOSSA OCH ALLA ANDRA, LÄS INTE HÄRIFRÅN OM NI INTE VILL VETA OM JAG TYCKER DEN VAR BRA ELLER INTE!!!!

Jag tycker den var bra, lätt värd pengarna. Dom hade följt boken väldigt bra ändå. Men jag tror om man inte läst böckerna så tycker man att första filmen är bättre. Men den här är helt klart coolare än första enligt mig. De coolaste var när vargarna slogs. Det fanns fler scener då de var väldigt häftigt gjort. Jag blir lite sugen på att byta inriktining till Rörlig bild så kanske jag en dag också får göra en film med häftiga scener och massa. Skulle vara grymt roligt!



- Världens bästa mamma! Jag älskar dig


-

De är lite bättre idag, jag har ätit iaf lunch idag, jag är inte lika trött och ja, de känns bättre. Jag försöker tänka positivt och sätta upp mål för dagen och veckan. Då går det.
Imorse vaknade jag med uppsvälda ögon. Inte så roligt, var inte lätt att hålla upp dom precis. De blev bättre när jag kom till skolan. Vi hade grafisk kommunikation på morgonen, den enda lektionen för dagen för mig, linnéa och tina, riktigt skönt. Jag, linnea och tina satte oss i ett grupprum för att "jobba", tror inte det blev mycket gjort för någon av oss. När jag kommer hem i helgen ska jag lägga upp ett klipp från idag, om jag kommer ihåg de. Linnéa och Tina satt och klagade över att de smärtade i deras armar, dom båda tog baconsprutan igår. Jag tyckte lite synd om dom faktist samtidigt som jag kände lite skräck över att jag också kommer måste känna mig så, dom båda mådde dåligt, stackarna. Dessutom hade alla tre träningsvärk ifrån gympan igår, ingen av oss kunde skratta, de tog riktigt ont i magen och revbenen då.
Nej, nu måste jag kila ut till tvättstugan för att hänga tvätt och sånt.
Ha de bra!

-

JÄVLA IDIOTER!
HUR FAN KAN NI SÄGA ÅT HENNE
ATT INTE VARA RÄDD FÖR HAN?
HUR FAN KAN NI BARA?


OCH DET ÄR ERAN SON SOM BEHÖVER
HJÄLP, INTE FAN ÄR DE HON!!!


-
Vissa män kan ju fan bara dra åt helvete!

-

Min rygg håller på att dö. den gör så fruktansvärt ont. de började på gympan idag då vi skulle göra "plankan", ni vet den där man håll ypp sig med tårna och armarna och ska stå så i t.ex. 1 minut. Jag trodde jag skulle avliva när vi gjorde den. nere i svanken tog de så sjukt ont och de strålade ut över hela ryggen. när vi hade gjort plankan två gånger vägrade jag göra den fler gånger så jag fick göra situps då. mycket bättre, ryggen mådde lite bättre då iaf men den mår långt ifrån bra. jag som just fått skön massage och den hade blivit okej. Någon som vill byta rygg med mig?
Annars har dagen varit bra, imorse mådde jag inte så bra men de blev bättre under dagens gång. efter skolan ringde jag och angelica om apu platser men min hade fortfarande inte kollat med den där tjejen som är där nu. suck! jag får ringa dit imorgon också. de ska ju vara inne på fredagm känner mig väldigt stressad över att hitta någon plats. om jag inte fått plats på fredag så ska jag höra med kajsa om mer tid. jag vill inte sitta och ringa med lärarna. efter att jag och angelica ringt om apu var jag kvar, orkade inte åka buss själv så väntade på linnéa. hon skickade en JÄTTE hemsk bild som hon själv ritade med en av de knäppaste personerna på skolan, de var verkligen inte en okej bild! hemsk hemsk hemsk!
Snart ska jag göra middag och sen ska jag pyssla lite nu när jag har tid över. ;)


- inte så snygg bild på oss men jag har inte så många med mig och vovven på.
I miss you!


Och jag saknar Dig så otroligt mycket..

-

16.38.
Jag har nyss kommit hem från skolan och en sväng på stan för att fylla på mitt busskort. Dagen har inte varit okej. Jag har varit trött som ett tok, läraren har haft damp på mig, regnig dag och vara dyngsur när jag kommit fram till skolan och när jag cyklade hem efter jag stan och åkt tillbaka till skolan för att hämta cykeln sen har bara varit allmänt småirriterad över allt och ingenting. Maten var äcklig, potatisburgare, jag har inte haft någon matlust, ätit en halv potatisburgare och lite sallad på hela dagen. Verkligen inte bra, jag vet de själv men jag är inte hungrig eller har någon matlust och då kan jag inte äta hur mycket jag än tvingar mig. Nu ska jag iaf ta och försöka få i mig något.

Det känns som en jävla misshandel!
Det tar förjävligt..


- just nu känner jag att jag har jävligt tur som har såna underbara vänner på skolan, utan er vet jag fan inte vad jag skulle ta mig till just nu. Och ett extra tack till linnéa som orkar höra på min skit och ställer upp. Tack Tack Tack!

-

Jag har inte ätit än. jag är inte sugen på något. jag vill inte ha något. jag har ingen matlust. Jag vill hem till bureå, till mamma, syster och djuren. jag vill inte sitta här i lägenheten helt ensam och alla tankar snurrar. jag vet vad jag kan göra och jag är livrädd för att det ska hända.

jag har kanske fått APU plats nu, skulle ringa dit imorgon och höra igen. då får jag vara hemma fem veckor. jag tror det kommer bli skönt, om inte mamma och pappa dricker då på helgen. dessutom har jag nära till vännerna som man kan fara över till någon timme på kvällen, nu känns det som om bure/skellefte vännerna slängs åt sidan då jag bara är hemma över helgen och inte hinner träffa dom. de suger väldigt mycket. :/


- jag var inne på din bdb idag och du anar inte hur älskad du var. Kom tillbaka snälla.
Varför?
Varför?
Varför?



- för många tankar i skallen leder till kaos

Jag har haft en skönt helg. Somnar 10-11 på kvällarna och vaknat kring 9 tiden dagen efter. Mamma och pappa har inte druckit. Det enda jobbiga har varit att vara 30 meter ifrån "Han". Jag skulle så gärna vilja anmäla han, men jag känner mig så grymt jäkla ensam, jag vet inte riktigt vem jag ska snacka med, jag vet inte om någon är på min sida. Ni kanske är på hans?! Jag vågar inte gå till polisstationen själv, men vem ska jag gå dit med? Allt är så grymt svårt när det gäller övergreppen för vilken tanke eller handling som dyker upp i mitt huvud känns det som om jag är ensammast i världen och ingen står vid min sida. Tänk om alla skulle vara på hans sida, alla vänner, MIN FAMILJ, släkten och alla runt omkring mig. Tänk om alla skulle vända sig emot mig om jag anmälde Han.Eller tänk om någon skulle vända mig ryggen till och aldrig vilja prata med mig mer? Det är för många tankar och jag orkar inte med dessa. Men jag kan inte få bort dom.
BORT BORT BORT BORT BORT



- Du anar inte hur mycket jag saknar dig ängel. Du förstår inte hur jävla tufft de är och du förstod aldrig hur fin du var, hur underbart bra du var. Och du kommer aldrig förstå hur ont de gjorde att förlora dig.

-

jag mår inte så bra idag heller.
jag tror jag ska göra en tidigkväll, sova efter idol.
vakna tidigt imorgon och gå en promenad.
följa med till stan och inhandla målarfärg och en ny reflexväst till sötvovven.
hem igen och gå en promenad med älsk.
göra något vettigt hemma till någon gång efter middagen.
promenad med lilleman.
och sen en tidig kväll igen om de inte är något bra på tv eller hårddisken.
söndag blir det läxa -psykologin.
och sen åka iväg till umeå igen kanske.
Min helg vad jag vet.
Jag kommer nog inte skriva nå mer i helgen.
Orkar inte.
Mår inte bra.
Hejdå!



- jag älskar dig så förbannat jävla mycket hund! <3


-

Ett skitinlägg!!


Jag vet inte alls vad det är med mig idag. jag mår inte alls bra. Helst skulle jag bara vilja lägga mig ner och gråta. men de går inte gråta. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag borde må bra eftersom jag har så mycket bra saker och människor runt omkring mig men ändå så är det något som tynger mig och jag vet inte vad. De värker inom mig, det tar så förbannat ont. jag skulle vilja ut och springa minst en mil, bli helt slutkörd så hela jag domnar bort. jag vill skrika så mycket att halsen svider.
Jag får stunder då det enda jag ser är att en vän gått bort, jag vet att vännen finns kvar men ändå så vill jag bara ställa mig upp och skrika, gråta och slå på något. För just i den stunder finns det inget verkligare än att personen inte finns mer. Det är läskigt att få sånt, jag vet inte vad de beror på. Kanske att de är flera jag känner/kände som gått bort i mitt liv. Jag har inte en aning!!!!
Jag blir galen, jag orkar inte må dåligt längre. Jag har gjort de i 6 år, jag vill inte slösa bort mer tid på att må dåligt, men vad ska jag göra för att inte må dåligt? Jag kan inte glömma allt som jag varit med om. Och jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare heller..

-

Jag saknar min vovve!



-

Den här dagen har inte varit bra. Började med att jag vaknade på ett pisshumör. Kände att jag inte alls ville vara bland folk idag. Men jag cyklade till skolan, käkade frukost och började lektionen. Jag och Angelica gick ut och satte oss för att jobba. När vi ska sätta oss ner dunkar jag först datorn i soffan, sen när jag satt in våra laddare i väggen och ska sätta mig och he datorn i knäet dunkar jag datorn i soffan igen och tappar pennan och sätter mig på papperet. När jag sen ska "ta fram" papperet som är under mig sliter jag sönder de. Så jävla typist. Hela lektionen gick rätt bra, när jag kom hem och går ut till tvättstugan med en tung tvättkorg ser jag att grannen har flyttat klossen så jag har förlorat min tvätt tid. Jag var inte glad då, jag går ilsket upp i lägenheten igen och slånger in tvättkorgen i garderoben och förbannar mig över grannen. Varför kan dom inte skaffa två klossar om dom ska hyra ut deras andra lägenhet? När jag lugnat ner mig ringer jag till IKEA för att höra på APU plats men då svarar inte den där jäkla tanten som jag ska prata med. Jag ska snart ta och ringa henne igen, om hon inte svarar nu så ringer jag Norran annars hade mamma några tips. Hoppas jag har lite tur idag och får någon plats.

Ha en bra dag!

-

Svenskan är äntligen klar och inskickad. Nu är det bara engelskan och psykologin kvar. Ska ta och börja med den nu. :)

-

I morse när jag hoppade på bussen påväg in till stan för att sedan byta buss till 2:an så hoppade mammas jobbarkompis på bussen och satte sig bredvid mig. Hon är jätte snäll och vi har pratat och träffats flera gånger. I stan när bussen stod i trafikljusen och hon skulle hoppa av på nästa hållplats så säger hon:
"Är det ingen som har tryckt åt mig, nehe, då får jag ta och trycka själv då"
Jag trodde jag skulle dö av skratt, men jag ville samtidigt inte visa hur roligt jag tyckte de lät när hon sa sådär. Så jag fick knipa igen munnen och skratta inom mig. Och jag kan lova att er att jag verkligen skrattade då. Jag är sämst humor så ni kanske inte tycker de där var nå roligt men smaken är som baken - delad mitt itu. ;)

Senare på gympan hade vi dans och då höll jag också på att skratta ihjäl mig. Vår lärares min var så jäkla rolig. Hon är så knäpp den där läraren att man inte kan låta bli att skratta åt henne. Jag tycker inte om henne heller så då blir de bara värre. x)

Dagen har helt enkelt varit bra. Nu ska jag göra klart svenskan sen blir det psykologin. Huvva säger jag bara!


- världens bästa mamma och världens bästa hund! Jag älskar er! <3
och krya på dig mamma.

-

Jag loggade in på Schoolsoft, där vi får uppgifter och ser våra betyg på uppgifterna, i morse när jag kom till skolan. Då såg jag att våran grafisk kommunikations lärare har äntligen har satt betyg på våra uppgifter. Och gissa vad!!!

JAG FICK MVG PÅ EN AV UPPGIFTERNA!

Mitt tredje MVG i hela mitt liv. Snacka om att lyckan var på topp då.

Inte nog med att jag har fått ett MVG idag så kom linnéa med en sjuk fras:
"Jag brukar slicka i mig päronet" efter hon sa de började hon slicka på päronet.
HAHAH. Jag trodde jag skulle dö av skratt. Hon är så sjuk.
Hela historialektionen var flum som vanligt. Jag älskar dom lektionerna fast tror inte vår lärare gör de för vi jobbar inte så mycket :D

Även nu när jag satt och snackade med Felle i telefon kom hon med en rolig sak:
"Detta fungerar då aldrig"
Hahah, felle lät som en tant när hon sa de. Jag tycker lite synd om henne att hon redan måste bli en tant, endast 18 år gammal. xD

Den här dagen är helt jätte bra. Jag ska försöka få syster att logga in på msn så jag kan höra med henne om hon har laddat ner filmen Upp så hon kan skicka den till mig. Då blir dagen ännu bättre. Nu ska jag fortsätta med läxan, stannade på skolan till halv fem i dag för att sitta med svenskan men ändå blev jag inte klar med den. Men nu har jag gått över till psykologin. Den är inte rolig vill jag lova. Jag fattar ingenting men jag får göra ett försök.


- jag och mamma i vintras. Vi är snygga ;)

- allt för min syster

Jag har sätt en så sjukt bra film nu.
Allt för min syster/ My sister´s keeper.
Det är en film ni måste se, jag trodde jag skulle gråta ihjäl mig. Började redan efter mindre än 15 minuter. Hela mitt bröst tog ont, de kändes som om någon tog tag i mitt inre och slet och vred i de.
Ta och se den!

Godnatt!

-

Inte helt okej att en ruta har tagit över en timme att göra. BLÄÄ! Nu skulle man varit jätte bra och snabb i illustrator så att man kunde göra ALLT på en timme. De kommer nog gå om.. hm.. 20 år? Jag längtar :D
Som tur är så har jag inte blivit arg en enda gång och de är faktiskt rätt roligt. :D
NUU blir de mat och sen fortsätta! Jiiippiiiee :D

- Läxa och APU

Jag har massor att göra, eller massor och massor, tre saker. Först ska jag bli nästan färdig med Svenskan där vi ska "redovisa", vi ska bara skicka in de till våran lärare, svenska språket på ett roligt sätt. Sen måste jag göra Engelskan där vi ska presentera våran bok som vi läst för en grupp på Fredag. Till nästa vecka ska jag vara nästan klar med flash filmen. Känns inte roligt då jag inte fattar något av flash. Jag är jätte dålig på de programet. Tina, våran lärare, har visat mig 4-5 gånger hur jag ska få min fågel att flyga men nästa gång jag ska göra så den flyger funkar de inte och då har jag gjort något fel fast jag gör som hon sa sist. Hm, knäppt de där vill jag lova. Dessutom har vi två prov snart, Historia och Grafisk kommunikation. Känns väldigt drygt. Dessutom ska vi ha hittat en APU plats till NÄSTA fredag. Vadå stressad. Jag har inte ens ringt till IKEA men de ska jag göra imorgon troligtvis. Om jag inte får där ska jag ringa till Norra Västerbotten och höra om dom vill ha mig där. Annars har jag inte en aning. Skulle helst vilja ha en plats i Skellefteå om jag inte får på IKEA men vad för rolig media finns de i Skellefteå?! Okej, jag har inte leta direkt men känns som de inte finns något roligt. Men jag får leta och höra med folk. Vet ni i Skellefteå om de finns något roligt Media grejs i där eller runt om kommentera de gärna här. :)
Nu ska jag återgå till svenskan och kanske göra någon mat. Ha de bra!


- Tre loggor jag gjorde på grafiskan. Dom är verkligen inte bra men skit samma, jag bryr mig inte känner jag, får satsa mer på uppgiften vi håller på med nu :)

-

Godmorgon!
Klockan är 9.00 och jag har redan varit vaken en timme. Känns bra att ha hela dagen kvar, kanske jag ska börja ställa väckaren på 8-9 varje helg? Fast de är ju skönt att sova lite längre också vissa dagar.
Jag ska klä på mig nu och väcka Notus som tagit upp hela sängen och ut på en promenad, det har kommit massa snö inatt. Synd att jag inte tog med mig kameran hem från Umeå. Men får använda mobilen. Det är alltid speciellt med första snön som lägger sig tycker jag. Ska nog skicka iväg ett mess till Linnea och höra om vi skulle hitta på något idag. :)

Ha en bra dag!


- Notus förra vintern i stugan.


-

Ännu en gång klarar sig den där människan vid namn Eddie i idol. Hur fasen kan han vara kvar? Vem är det som röstar på han? Jag förstår inte riktigt. Jag tycker han suger riktigt mycket! Nästa gång måste han ju bara åka ut. Han har hängt lös tre gånger nu. Men nu släpper jag Eddie.

Haha. Jag har inget annat att säga. Så då säger jag Godnatt!


- Älskade Nala <3


-

Torsdag
Den kortaste dagen på veckan. Den började väl lite sisådär. Drömde en mardröm inatt men när jag kom till skolan blev den bättre. Efter skolan åkte jag och Tina in till stan där jag följde med henne för att köpa presenter till hennes mamma, vi svängde även in på lite andra affärer. Jag köpte systers julklapp så nu är jag fattis igen, den var inte billig för en fattiglapp som mig. Vi gick också på café station och drack varmchoklad. Riktigt gott! Efter de åkte vi hem. Sen dess har jag inte gjort mycket. Skulle städa lägenheten men orkar inte. Har inte diskat än heller och de måste jag göra innan jag kan sova. Jag fattar inte vad det är med mig, jag orkar ingenting, blir ledsen och arg över ingenting. Jag är väl bara inne i en sån period?! Men det är jävligt jobbigt när man känner att man inte orkar någonting.
Har varit riktigt förbannad idag också som ni kanske läste tidigare. Förstår verkligen inte hur fan man kan göra sådär mot någon som inte har gjort något.


-

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 78.16:-
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Klasskompisarna
4. Hur lång är du? ca.1.70
5. Vilken är den senaste filmen du sett? I skuggan av värmen
6. Hur löd ditt senaste sms? kram<3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? de beror på vem de är, men mest sms kanske
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? I tisdags
10. Icke godkänt i något ämne? Nepp :9
11. Mvg i något? Ett ämne :)
12. När vaknade du idag? 07.50
13. Vilken är din favoritplats? Stugan på sommaren i hängmattan kanske (a)
14. Vilken plats föredrar du minst? Långt ute i skogen alldeles ensam x)
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? I södra sverige tror jag men man vet ju aldrig
16. Hur stor är din säng? jag vet inte, den räcker då åt mig :o
17. Vad sover du i? pappas t-shirt och pyebyxor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st
19. Var har du bott/bor? Bureå och Umeå
20. Tycker du om kinamat? Ja
21. Tycker du om kaffe? Ja, gott
22. Vad dricker du helst till frukost? Mjölk el Oboy
23. Kan du spela poker? Ja, de pappa har lärt mig iaf (a)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej :o
25. Vill du ha barn? Ja!
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? Saker jag gör tillsammans med kompisar, presenter, kläder osv.
30. Äger du dyrbara smycken? Något enstaka tror jag
31. Kan du rulla med tungan? Nej, tro inte de xD
32. Vem är den roligaste människan du känner? linnéa, lollo, felle, linnea, och typ alla andra jag känner x)
33. Vad har du för ringsignal? fall for you - secondhand serenade
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? jo de tror jag
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en bok :p
36. Kan du byta olja på bilen? haha nej, x)
37. Vilken var den senaste boken du läste? Läste ut: vet inte. Läste senast och inte läst ut: Incantation, en engelsk bok xD
38. Dansar du i bilen? Nej, gör du? ^o)
39. När var du i kyrkan senast? Jadu, lindas bröllop kanske?
40. Hur många hål har du i öronen? ett i varje
41. Har du någon piercing? Nepp
42. Har du någon tatuering? Nej, men snart hoppas jag :)
43. Har du provat droger? NEJ!!
44. Röka eller snusa? Man ska väl inte göra något av de?
45. När slutade du med gosedjur? Jag har inte slutat än :o
46. Har du pojkvän/flickvän? Nepp
47. Har du en bästa vän? Ja <3
48. Vad är ditt mobil nummer? De vill du bra allt veta
49. Vad ska du göra ikväll? Laga mat, städa och packa om de behövs
50 Har du några syskon? En syster

- Jävla svin!

Jag är så förbannat att jag sitter och skakar. Man går förfan inte på någon bara sådär. Om du rör henne igen ska jag komma ner och spöa skiten ur dig fattar du de ditt jävla svin?!

- gratis smink

Jag har blivit medlem på gratis smink, bli medlem ni också ;)



-

Jag ska kanske få massage på söndag. Känner verkligen att jag behöver de. Min rygg håller på att gå av. Tidigare i veckan kunde jag inte börja mig framåt då sved de i hela ryggen och ryggraden. Jag får hålla tummarna för att det blir massage på söndag. :)

Idag har det inte hänt så mycket, skolan tills 13.25. Jag fick ett skrattanfall påväg tillbaka till skolan från lunchen. Jag vet inte själv vad jag skrattade åt men tydligen var det väldigt roligt. Jag hade bara två lektioner idag så det var riktigt skönt. På Svenskan håller vi på med typ språket. Det är ett ganska stort arbete och väldigt jobbigt, men när det är klart blir det nog bra. Efter skolan åkte jag in till stan, hade ändå inget bättre för mig, med linnéa och Tina för det var bara vi som hade slutat. Tinas buss kom ganska fort så jag och linnéa gick lite på stan. Vi kollade in de nya DJ Hero, det verkar vara svårt men ser roligt ut. Måste pröva de någon gång. Efter att vi kollat på spelet gick vi förbi "apberget" där dom hade tänk ljus för de två omkomna i bilolyckan här i Umeå förra veckan. Efter de gick vi in på up2 och vidare till MVG. Sen ringde linnéas kompis och dom skulle iväg. Då åkte jag hem och sen har jag inte gjort så mycket. Är jätte sugen på att fara och simma någonstans men jag måste spara pengar. Jag hatar att vara utan pengar och måsta spara. Men får väl se om jag far i helgen och simmar i bureå, är så mycket billigare där än här i umeå.  ;)

Ha en bra kväll!


- jag och linnéa hemma hos tina. x)

-

Lite filmer sedan jag var med felle på lovet :)



- Felle och ludvig


- Felle dansar en av danserna hon dansade i SM


- om det var denna eller dansen före som hon kom trea i. Alltså fatta: hon är Sveriges tredje bästa dansare inom den här "kategorin" eller vad jag ska kalla de. Helt otroligt. och tänk, jag är BÄSTA KOMPIS men den personen! (De kan vara helt fel danser också som jag tror hon kom trea i men en dans kom hon trea i iaf. x))

- Helt plötsligt vänder det

Helt plötsligt vänder det och jag mår inte sådär bra som jag gjorde för 10 minuter sedan. Helt plötsligt känner jag mig sämst och äckligast i världen. Helt plötsligt vill jag bara lägga mig ner och sova flera år.


Det är bara att försöka fortsätta tänka positivt!

 


 


-

Jag har rätt nyligen vaknat efter en timmes sömn. Det var riktigt skönt. Trodde jag skulle somna på historian idag var så jäkla trött. Ändå somnade jag tidigt igår. Knäppt de där. Nu är jag iaf ganska pigg och ska laga köttbullar och mackaroner fast jag är sugen på potatismos till men de har jag inte. Måste komma ihåg att köpa de nästa gång jag gåt ill coop och handlar.
Nej, nu ska jag slå på musik och laga mat. Höres :)


- mimmi förra julen :)

-

Vi kom hem från mormor&morfar för två timmar sedan ungefär. Det var riktigt roligt och vi fick jättejätte god mat. Jag har sån sjuk släkt (den delen av släkten jag känner och som var med ikväll, alltså inte så många), allt dom berättar och hur dom berättar sakerna på det finns inga ord. Jag skrattade så mycket ikväll. Jag längtar till nästa släktmiddag och hoppas då att fler kan vara med. :)
Nu ska jag ta på mig pyjamasen och krypa ner bredvid syster och mamma och se grey´s anatomy. Godnatt!

- Du kommer fixa de, Jag tror på dig!


RSS 2.0